info@garnaffaren.se
59 kr frakt - Gratis över 600 kr     Hitta min order

Kategorier

Meny

Viking Garn Super Deal -30%

per sida
18 produkter
Bild på Kid/ Silk

Kid/ Silk

Från 119,00 kr

Kid-Silk er et tunt borstat lyxigt garn som består av 77% Kid Moahir och 23 % silke. Garnet är otroligt mjukt och passar sig ypperligt bra till tjusiga och lyxiga plagg både till barn, ungdom och vuxen. Garnet är ypperligt till både enkel, dubbel och trippel tråd eller i kombination med annat garn. Garnet kommer i 25 gr. pr. nystan.

Bild på Iris

Iris

Från 139,00 kr

Ett super mjukt melerat garn från Viking Garn. Samma grovlek som Alpaca Bris så det går bra att använda samma mönster. Eller varför inte blanda dessa två. Iris väger 100g per nystan och har 270 meter garn så dubbelt så stort som Alpaca Bris.

Bild på Viking Snorre

Viking Snorre

Från 97,00 kr

Upptäck vår senaste sensation: det nya mjuka och luftiga garnet! Med en perfekt balans mellan tjocklek och luftighet är detta garn idealiskt för att skapa robusta och varma utomhusplagg och tillbehör. Det mjuka, lena materialet ger inte bara en omedelbar känsla av komfort utan även en otrolig värme till dina handgjorda kreationer. Tillverkat av 100% Highland Merino Ull från Peru, kan du vara säker på både kvaliteten och ursprunget hos detta fantastiska garn. Ge dina stick- och virkprojekt en touch av lyx och värme med vårt nya luftiga garn. Skapa trendiga halsdukar, mysiga mössor och robusta tröjor som kommer att vara dina trogna följeslagare under kalla dagar. Upplev den underbara känslan av Highland Merino Ull och låt din kreativitet flöda med vårt nya garn idag!

Bild på Trend Merino Petite

Trend Merino Petite

Från 53,00 kr

Trend Merino Petit är ett kabeltvunnet garn i allra finaste Merinoull. Ett garn som inte är superwash behandlet. Garnet består av 100% extra fin merinoull. Går att tova i. Ett tunt Merinogarn som är RWS sertifisert og OEKO-TEX märkt. RWS står för – Responsible Wool Standard. Det betyder att ullen kommer från gårdar där mulesiring är förbjudet. Garnet kan tvättas på 30 grader ullprogram med perfekt resultat.

Bild på Vår

Vår

Från 34,00 kr

Ett mellangrovt bomullsgarn som går att tvätta i 60 grader i maskin.

Bild på Viking Lovikka

Viking Lovikka

Från 97,00 kr

Här är en produkttext på svenska: "Varmande Vantar och Tofflor - Fint Stickat Garn Detta finstickade garn är perfekt för att skapa varma vantar och tofflor. Det är lätt att använda och kan enkelt tovas både i maskin och för hand. För en rustik känsla kan plaggen borstas eller rufsas efter tovningen. Det är det perfekta garnet för tillbehör till din garderob. Det är mycket populärt i länder som Sverige och Finland för dess mångsidighet och värme. Garnet är tillverkat av 100% Highland merinoull från Peru, vilket ger det en hög kvalitet och mjukhet. Observera att färgerna som visas online kan skilja sig något från de faktiska garnnystanen och kan bero på skärmens kalibrering. Dessutom kan olika garnpartier skilja sig något i färg från batch till batch."

Tillverkare