info@garnaffaren.se
59 kr frakt - Gratis över 600 kr     Hitta min order

Kategorier

Meny

per sida
7 produkter
Bild på Ändstickor Lace långa set (760-2)

Ändstickor Lace långa set (760-2)

1 909,00 kr

Utforska addiClick Lace Set med Ändstickor Ge din stickning en touch av lyx och mångsidighet med addiClick Lace Set med Ändstickor. Detta lyxiga set erbjuder addis smarta ändstickor och kablar som gör det enkelt att skapa rundstickor efter dina behov genom att kombinera kablar och ändstickor med varandra. Setet inkluderar: Ändstickor i storlekarna 3.50, 4.00, 4.50, 5.00, 5.50, 6.00, 7.00 och 8.00 mm. Dessa stickor är tillverkade av högkvalitativt material och ger en smidig och behaglig stickupplevelse. Kablar i längderna 60, 80 och 100 cm. Dessa kablar ger dig flexibilitet att arbeta på olika storlekar av rundstickor och projekt. Tillbehör inkluderar 1 kabelkoppling, 1 addi gold brooch och 1 addiGrip. Dessa tillbehör är praktiska och gör det enkelt att justera kablar och hålla dina projekt organiserade. Setet kommer i ett fint och praktiskt rosa fodral med fickor för tillbehören, vilket gör det enkelt att hålla dina sticktillbehör organiserade och skyddade. Uppgradera din stickning med addiClick Lace Set med Ändstickor och upplev lyxen av mångsidighet och kvalitet i varje stickat projekt. Sticka med stil och njut av varje ögonblick av din stickresa!

Bild på Ändstickor Lace korta set (750-2)

Ändstickor Lace korta set (750-2)

2 106,00 kr 2 099,00 kr

Utforska addiClick ändstickor set Lace korta Förhöj din stickupplevelse med addiClick ändstickor set Lace korta. Dessa korta ändstickor är perfekta för mindre projekt och ger dig möjlighet att skapa vackra detaljer med lätthet. Med högkvalitativa material och praktiska tillbehör är detta set ett måste för alla stickentusiaster. Setet inkluderar: Ändstickor i storlekarna: 3.50 mm, 4.00 mm, 4.50 mm, 5.00 mm, 5.50 mm, 6.00 mm, 7.00 mm och 8.00 mm. Dessa stickor är tillverkade med precision för att ge dig en jämn och behaglig stickupplevelse. Mjuka kablar i längderna: 40 cm, 50 cm, 60 cm, 80 cm och 100 cm. Dessa kablar ger dig flexibilitet när du skapar rundstickor i olika längder för att passa dina projektbehov. 1 kabelkoppling som gör det möjligt att ansluta kablar för att skapa längre rundstickor när det behövs. En addi guld brosch för att lägga till en touch av elegans till dina stickprojekt. Ett högkvalitativt fodral som håller dina stickor och tillbehör organiserade och skyddade. Fodralet knäpps enkelt ihop med en knapp för säker förvaring och transport. Ge dina stickprojekt en extra touch av precision och komfort med addiClick ändstickor set Lace korta. Sticka med stil och njut av varje ögonblick av din kreativa resa!

Bild på AddiSocks by Wooly Hugs

AddiSocks by Wooly Hugs

1 646,00 kr 1 599,00 kr

Utforska addiSocks strumpstickor Woolly Hugs - Sockset addiSocks Woolly Hugs är det perfekta nybörjarsetet för alla som vill sticka sina egna sockor. Med allt du behöver för att komma igång med sockstickning, är detta setet ett roligt och praktiskt val för alla stickentusiaster. Setet inkluderar: Strumpstickor i två längder: 15 cm och 20 cm, vilket ger dig flexibilitet att välja den längd som passar bäst för ditt projekt. Storlekarna på strumpstickorna inkluderar: 2.50 mm, 3.00 mm, 3.50 mm och 4.00 mm, så att du kan skapa sockor i olika storlekar och stilar. En rad tillbehör för att underlätta din sockstickning. Detta inkluderar: 1 Goldmarie-sax för att klippa garnet, 1 måttband på 150 cm för att mäta dina projekt, 4 björnformade stickhållare för att hålla dina stickor på plats, 2 hjärtformade stickmarkörer och 2 sockformade stickmarkörer för att markera mönster och ökningar/minskningar, 1 flätsticka i storlek 2.50 mm för att skapa flätade mönster och 1 stoppnål för att sy ihop dina stickade delar och fästa trådar. Allt detta är snyggt förvarat i ett praktiskt och stilrent fodral, vilket gör det enkelt att hålla dina sticktillbehör organiserade och skyddade. Med addiSocks strumpstickor Woolly Hugs - Sockset får du allt du behöver för att sticka vackra och bekväma sockor på ett enkelt och roligt sätt. Ge ditt stickande en boost med detta fantastiska set och börja sticka dina egna unika sockor redan idag!

Bild på Ändstickor Basic set (650-2)

Ändstickor Basic set (650-2)

2 105,00 kr

Utforska addiClick ändstickor - Basic set addiClick ändstickor Basic set är det ultimata valet för stickentusiaster som letar efter högkvalitativa ändstickor i ett omfattande set. Tillverkade av metall och med en slitstark konstruktion är dessa ändstickor både pålitliga och hållbara, perfekta för ett brett spektrum av stickprojekt. Setet inkluderar ändstickor i följande storlekar: 3.50 mm, 4.00 mm, 4.50 mm, 5.00 mm, 5.50 mm, 6.00 mm, 7.00 mm, 8.00 mm, 9.00 mm och 10.00 mm. Dessa storlekar täcker ett brett utbud av mönster och garner, vilket gör det möjligt för dig att sticka allt från fina detaljer till större plagg med olika texturer. Förutom ändstickorna inkluderar setet också kablar i tre olika längder: 60 cm, 80 cm och 100 cm, vilket ger dig flexibilitet att skapa rundstickor i olika storlekar och längder. Tillbehören inkluderar en kabelkoppling och en addi guldbrosch för att förgylla dina stickprojekt ytterligare. Fodralet är tillverkat av svart sammetsliknande material och är både praktiskt och stilrent. Det stängs enkelt med knappar och har även en praktisk ficka för förvaring av små tillbehör eller mönster. Med addiClick ändstickor Basic set får du allt du behöver för att sticka i högsta kvalitet och stil. Ge dina stickprojekt en uppgradering med detta fantastiska set från addiClick!

Bild på Virknålar Swings Set 2.00-8.00 mm (640-7)

Virknålar Swings Set 2.00-8.00 mm (640-7)

1 974,00 kr

Utforska addiSwing virknålar set: addiSwing virknålar är kända för sin ergonomiska design och högkvalitativa konstruktion. Det här setet erbjuder ett brett utbud av storlekar från 2.00 mm till 8.00 mm, vilket gör det perfekt för alla typer av virkprojekt, från fina detaljer till större och tjockare garner. Det ergonomiska handtaget har förbättrats och förstärkts på insidan för att passa även de som virkar hårdare. Den uttänkta designen gör att du kan arbeta bekvämt under långa virksessioner utan att uppleva trötthet eller obehag i händerna. Varje virknål är tillverkad med högsta kvalitet och precision i Tyskland, vilket garanterar hållbarhet och prestanda över tid. Den färgglada designen ger inte bara en rolig touch till dina handarbetsprojekt utan gör det också lätt att skilja mellan olika storlekar. Med detta set har du allt du behöver för att utforska en mängd olika virktekniker och mönster. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren virkare kommer addiSwing virknålar set att bli ett oumbärligt verktyg i din handarbetsarsenal. Ge dina virkprojekt en uppgradering med detta högkvalitativa set från addiSwing!

Bild på AddiClick HOOK set (240-2)

AddiClick HOOK set (240-2)

1 047,00 kr 1 029,00 kr

Utforska addiClick Virknålar - Hook Set Skapa vackra virkprojekt med stil och bekvämlighet med addiClick Virknålar - Hook Set. Detta användbara set innehåller virknålar i 8 olika storlekar, vilket ger dig möjlighet att utforska olika mönster och tekniker med lätthet. Setet inkluderar: Virknålar i storlekarna 3.50, 4.00, 4.50, 5.00, 5.50, 6.00, 7.00 och 8.00 mm. De mindre storlekarna är tillverkade av plast medan de större storlekarna är tillverkade av guldglittrig plast. Detta ger en variation i material och stil för att passa olika typer av projekt. Ett fint fodral med knappstängning för enkel förvaring och transport av dina virknålar. Fodralet håller dina virknålar organiserade och skyddade, så att du alltid har dem till hands när inspirationen slår till. addiClick Virknålar - Hook Set är det perfekta valet för alla virkentusiaster som vill utforska olika mönster och tekniker med stil och bekvämlighet. Sticka med stil och njut av varje ögonblick av din virkresa!

Bild på Ändstickor Olivträ Set (570-2)

Ändstickor Olivträ Set (570-2)

3 290,00 kr

Utforska addiClick Ändstickor - Olivträ Set Upptäck den oändliga mångsidigheten med addiClick Ändstickor - Olivträ Set. Med Addis patenterade plug-and-knit system kan du skapa dina egna rundstickor efter dina behov med dessa ändstickor, kablar och tillbehör. Setet inkluderar: Ändstickor i storlekarna 3.50, 4.00, 4.50, 5.00, 5.50, 6.00, 7.00 och 8.00 mm. Dessa ändstickor är tillverkade av högsta kvalitet olivträ och har en längd på 12,5 cm. Du kan enkelt byta mellan olika storlekar och skapa din perfekta rundsticka för varje projekt. Kablar i längderna 60, 80 och 100 cm. Dessa kablar ger dig flexibilitet att arbeta på olika storlekar av rundstickor och projekt. Tillbehör inkluderar 1 kabelkoppling och 1 addi gold pin. Dessa tillbehör gör det enkelt att justera kablar och hålla dina projekt organiserade. addiClick Ändstickor - Olivträ Set är tillverkade av högsta kvalitet i Tyskland och erbjuder dig enkelhet, flexibilitet och kreativitet i varje stickat projekt. Sticka med addiClick och låt din kreativitet blomstra!