info@garnaffaren.se
59 kr frakt - Gratis över 600 kr     Hitta min order

Kategorier

Meny

Alpaca

per sida
23 produkter
Bild på Drops Sky

Drops Sky

Från 69,00 kr

DROPS Sky - Supermjukt och Lätt i Babyalpacka och Merinoull Njut av lyxen av DROPS Sky - ett garn som kombinerar supermjukhet och lätt vikt med en perfekt balans av babyalpacka och merinoull. Egenskaper: Material: DROPS Sky är tillverkat av 74% babyalpacka, 18% polyamid och 8% merinoull, vilket ger en otroligt mjuk och lätt känsla för dina handarbeten. Mångsidighet: Med en garngrupp B (8 ply / DK) är DROPS Sky perfekt för att skapa eleganta och behagliga plagg och accessoarer. Supermjukt: Babyalpackan och merinoullen ger en oöverträffad mjukhet som gör DROPS Sky till ett underbart val för känsliga huden och fina projekt. Hållbarhet: Tillverkat i Peru och EU med råvaror från Sydamerika och Italien, erbjuder DROPS Sky hög kvalitet och en ansvarsfull tillverkningsprocess. Tvättinstruktioner: För att behålla garnets mjukhet och struktur rekommenderas handtvätt vid max 30°C och plantorkning. Specifikationer: Vikt/längd: 50 g = ca. 190 meter Rekommenderade stickor: 4 mm Stickfasthet: 10 x 10 cm = 21 m x 28 v Oavsett om du skapar en elegant tröja, en mysig sjal eller ett gulligt babyplagg, kommer DROPS Sky att ge dina projekt en touch av lyx och komfort. Beställ DROPS Sky idag och låt din kreativitet flyga högt med detta fantastiska garn!

Bild på Alpaca Storm

Alpaca Storm

Från 55,00 kr

Utforska mjukheten och mångsidigheten hos Alpaca Storm - ett otroligt garn med en blandning av 40% superfine alpakka, 40% fin merinoull och 20% nylon för extra styrka. Jämfört med andra garner på marknaden ger vår unika blandning möjlighet att använda stickor i storlek 4 till 4,5 mm. Detta resulterar i plagg som är 15-20% lättare än de som är stickade med andra garner, vilket ger en mer komfortabel användarupplevelse. Inte nog med det, tack vare den lättare vikten blir även priset på de färdiga plaggen betydligt lägre, vilket ger dig möjlighet att skapa vackra och högkvalitativa plagg till ett överkomligt pris. Alpaca Storm är tillverkat i Peru, där traditionellt hantverk möter modern teknologi för att skapa garn av högsta kvalitet. Ge dina stick- och virkprojekt en touch av lyx och komfort med Alpaca Storm!

Bild på Drops Andes

Drops Andes

Från 66,00 kr

DROPS Andes är ett tvåtrådigt traditionellt spunnet garn som kombinerar 65 % ull med 35 % superfin alpacka. Detta resulterar i ett garn med en härligt mjuk yta från alpackafibrerna samtidigt som ullfibrerna ger garnet god formstabilitet. Garnet har en naturlig och obehandlad kvalitet, vilket innebär att fibrerna endast är tvättade och inte kemiskt behandlade före färgning. Detta bidrar till att framhäva fibrernas bästa egenskaper och skapar en fin struktur och form. DROPS Andes är enkelt att arbeta med på tjockare stickor och virknålar, och det passar utmärkt för vinterplagg, accessoarer samt inredningsdetaljer. Med sin mångsidighet och kvalitet är detta garn ett utmärkt val för dina stick- och virkprojekt.

Bild på Drops Alpaca Bouclé

Drops Alpaca Bouclé

Från 35,00 kr

DROPS Alpaca Bouclé är ett härligt effekt-garn spunnet i superfin alpaca. Garngrupp: C

Bild på Drops Puna

Drops Puna

Från 45,00 kr

DROPS Puna - Mjukhet i Ren Alpacka Upplev den oemotståndliga mjukheten hos DROPS Puna - ett garn tillverkat av 100% ren alpacka, perfekt för att skapa lyxiga och varma handarbeten. Egenskaper: Material: Tillverkat av 100% alpacka, erbjuder DROPS Puna en oöverträffad mjukhet och värme för dina projekt. Mångsidighet: Med en garngrupp B (8 ply / DK / worsted) är DROPS Puna perfekt för att skapa allt från tröjor och sjalar till mössor och vantar. Hållbarhet: Tillverkat i Peru med råvaror från lokala alpackabesättningar, erbjuder DROPS Puna hög kvalitet och en ansvarsfull tillverkningsprocess. Tvättinstruktioner: För att behålla garnets mjukhet och form rekommenderas handtvätt i kallt vatten vid max 30°C och plantorkning. Garnet kan också tovas för extra struktur och hållbarhet. Specifikationer: Vikt/längd: 50 g = ca. 110 meter Rekommenderade stickor: 4 mm Stickfasthet: 10 x 10 cm = 21 m x 28 v Oavsett om du skapar en elegant sjal eller en varm tröja, kommer DROPS Puna att ge dina projekt en touch av lyx och komfort som bara alpacka kan erbjuda. Beställ DROPS Puna idag och låt din kreativitet flöda med detta underbara alpackagarn!

Bild på Alpakka Silke

Alpakka Silke

Från 95,00 kr

Upptäck en känsla av lyx och mjukhet med vår Baby Alpakka garn! Trots sitt namn är det inte fiber från små alpakkabebisar, utan snarare en beteckning för de finaste och mjukaste alpakkafibrerna med en micronhalt mellan 20-23. Denna kvalitet av alpakka, tillsammans med silkens släta yta, skapar ett handstickningsgarn som är exceptionellt mjukt och skonsamt mot huden. Både alpakan och silken har fantastiska värmereglerande egenskaper, vilket innebär att du kommer att känna dig varm och mysig när det är kallt och sval när det är varmt. Dessutom har silken en unik förmåga att absorbera fukt, vilket håller dig torr och bekväm hela dagen. Och det bästa av allt? Alpakkafibrer innehåller inte lanolin, vilket gör det till ett utmärkt val för dem med känslig hud eller allergier. Ge dig själv en upplevelse av ren komfort och lyx med vårt Baby Alpakka garn - perfekt för att skapa underbara och eleganta plagg som du kommer att älska att bära!

Bild på Mini Alpakka

Mini Alpakka

Från 79,00 kr

Upptäck komforten och värmen hos Mini Alpakka - ett underbart garn som är ca. tre gånger varmare än vanlig ull och därmed det mest isolerande garnet i vårt sortiment. Den ihåliga fiberstrukturen gör att Mini Alpakka andas, vilket innebär att det känns varmt när det är kallt och svalt när det är varmt, vilket ger en behaglig känsla året om. Dessutom innehåller alpakkafiber ingen lanolin, vilket gör det perfekt för personer med känslig hud eller allergier. Vår Mini Alpakka är av högsta kvalitet, känd som "Superfine", vilket innebär att fibern har en micronhalt mellan 25-26, och är en av de mjukaste alpakkakvaliteterna som används i handstickningsgarn. Alpakka och Mini Alpakka delar samma högkvalitativa fiber, men produceras i olika tjocklekar. Medan Alpakka är ett 4-trådigt garn, är Mini Alpakka ett 3-trådigt garn. Oavsett vilket du väljer, kan du vara säker på att få ett garn av hög kvalitet som skapar vackra och bekväma plagg att njuta av i många år framöver

Bild på Alpaca Liten Storm

Alpaca Liten Storm

Från 79,00 kr

Upplev mjukheten och förtrollningen med Alpaca Liten Storm - det perfekta garnet för dina baby- och barnprojekt! Med en sammetslen blandning av 40% Alpakka Superfine, 40% Merinoull och 20% nylonfiber erbjuder detta garn en otrolig kombination av värme, mjukhet och hållbarhet. Alpaca Liten Storm, lillebror till vår populära Alpaca Storm, är speciellt utformat för att skapa lätta och bekväma plagg som passar perfekt för små älsklingar. Med en stickfasthet på 25 maskor per 10 cm på pinne 3, ger detta garn dig möjlighet att skapa söta och sköna plagg med lätthet och precision. Tillverkat med omsorg i Peru, kan du lita på att varje nystan av Alpaca Liten Storm är av högsta kvalitet och är ett resultat av expertis och traditionell hantverksskicklighet. Ge dina stickprojekt en extra touch av kärlek och omsorg med Alpaca Liten Storm - det ultimata valet för alla dina baby- och barnplagg!

Bild på Alpaca Bris

Alpaca Bris

Från 99,00 kr

Utforska BRIS - det senaste tillskottet till Viking-sortimentet av lyxiga garner! Med sin sammansättning av 60% Baby Alpaca, 11% Merinoull och 29% Nylon, erbjuder BRIS en perfekt balans mellan mjukhet, värme och hållbarhet. BRIS är perfekt lämpat för att skapa både dam- och herrplagg, samt plagg för de små. Detta mjuka och behagliga garn är en fröjd att sticka med och resulterar i otroligt mjuka och lätta plagg som passar perfekt för alla tillfällen. Ge dina stickprojekt en touch av lyx och komfort med BRIS från Viking - ett garn som inte bara är vackert och bekvämt att arbeta med, utan också skapar plagg som kommer att bäras med glädje och stolthet i många år framöver.

Bild på Alpakka följetråd

Alpakka följetråd

Från 89,00 kr

Utforska Alpakka Følgetråd - det perfekta alternativet till Tynn Silk Mohair för dig som föredrar ett mer avskalat uttryck i dina stickprojekt. Vi har medvetet valt att inte specificera stickfasthet eller rekommenderad stickstorlek för Alpakka Følgetråd, då vi ser detta garn som idealiskt för att användas som en följetråd i dina handarbetsprojekt. Därav namnet "Følgetråd", då det följer med och kompletterar dina andra garner på ett smidigt sätt. Med Alpakka Følgetråd kan du lägga till en subtil touch av mjukhet och värme till dina kreationer utan att kompromissa med den önskade strukturen eller uttrycket. Ge dina stick- och virkprojekt den perfekta följeslagaren med Alpakka Følgetråd från Sandnes Garn.

Bild på Select no.3

Select no.3

Från 149,00 kr

Glansigt, mjukt och med en lyxig kombination av fibrer från olika delar av världen – Select no 3 är ett helt unikt garn! De mäktiga jakarna lever i bergen i östra Asien och har en ull som är anpassad för extremt klimat. Jakens ull är ofantligt mjuk, värmande och med egenskaper som andas och står emot väta. Det exklusiva silket bidrar med lyxig glans, i basen av fjäderlätt baby alpacka-ull. Detta vackra garn passar lika fint i en spetssjal som i funktionsplagg.

Tillverkare