info@garnaffaren.se
59 kr frakt - Gratis över 600 kr     Hitta min order

Kategorier

Meny

Bambu

per sida
3 produkter
Bild på Bambino

Bambino

Från 34,00 kr

Upptäck en sensationell kombination av mjukhet och lyx med vårt Bambino-garn, som erbjuder en perfekt balans mellan 50% bomull och 50% äkta bambu. Detta garn är en dröm att arbeta med och passar utmärkt för att skapa plagg för både baby, barn och vuxna. Bambinogarnet är inte bara otroligt mjukt utan också fantastiskt stabilt och ger en härlig volym till dina stickade eller virkade kreationer. Den unika sammansättningen av bomull och bambu ger garnet en allsidighet som passar för alla årstider, medan bambufibern ger styrka och volym till varje projekt. Ge dina handarbeten en touch av lyx och komfort med vårt Bambino-garn! Bambu fiber ger både styrka och volym i garnet

Bild på BAMBOO

BAMBOO

Från 34,00 kr

Utforska mjukheten och mångsidigheten hos Bamboo - ett garn tillverkat av en blandning av 50% bomull och 50% äkta bambu. Det här garnet är perfekt för både barn och vuxna. Det används också mycket inom inredning och ger fantastiska resultat. Bambu betraktas som ett mycket miljövänligt val eftersom det växer snabbt och är 100% nedbrytbart och förnybart. Dessutom är bambu temperaturreglerande - svalt när det är varmt och varmt när det är kallt. Garnet är tvinnat och spunnet på ett speciellt sätt för att ge plaggen god stabilitet och volym. Bambufibern ger både styrka och volym åt garnet. Upptäck alla möjligheter med Bamboo och skapa vackra och hållbara plagg som du kommer att älska att bära och använda!

Bild på Soft Raggi

Soft Raggi

Från 89,00 kr

Upptäck Soft Raggi från Järbo - sockgarnet som kombinerar komfort, hållbarhet och en härlig känsla i varje maska. Med en unik sammansättning av bambu, premium Micro Akryl och elastan erbjuder detta garn en oöverträffad mjukhet och spänst. Den speciella kompositionen ger Soft Raggi en fantastiskt skön känsla och gör det till det perfekta valet för alla dina stick- och virkprojekt. Oavsett om det är sockor, vantar eller andra accessoarer, kommer detta garn att ge dina kreationer en extra touch av lyx och komfort. En annan fördel med Soft Raggi är att det är helt fritt från animaliska fibrer, vilket gör det till det idealiska valet för veganer och de som föredrar djurvänliga alternativ. Ge dig själv den ultimata stickupplevelsen med Soft Raggi från Järbo - ett garn som inte bara är vackert och hållbart, utan också omtänksamt mot djur och natur.

Tillverkare