info@garnaffaren.se
59 kr frakt - Gratis över 600 kr     Hitta min order

Kategorier

Meny

Blogginlägg '2013' 'oktober'

Pastellfärger populära på garnmässan i Örebro 2013

Förra helgen höll garnmässan hus på Örebros slott. Vi var många nyfikna butiksinnehavare på plats för att insupa alla nyheter som våra leverantör hade att visa upp.

Leverantörerna var också många denna gången, vilket naturligtvis är väldigt roligt för oss :)

Man kunde se tydliga spår av de färgstarka 80-tals paletten med inslag av päls och glitter. Flärd och glans vill vi ha även i vår.

Vårens populära garner fylls på med härliga pastellfärger och nya melerade mjuka bomullsgarner.

Vi kunde också se ett brett utbud på stickor och inte vilka stickor som helst utan stickor i lyxförpackningar och tillverkade i dyra och härliga meterial. Kunderna vill ha fin kvalitè.

     

                                                              


Välkommen till Garnaffärens nya blogg!

Nu har vi äntligen lanserat vår nya webshop! Efter en lång tids arbete och tankar kring upplägget av sidan hoppas vi att den ska vara lätt och tydlig för dig som kund.  Självklart blir man nog aldrig riktigt klar med en hemsida och den kommer att kräva mycket arbete även framöver.  Vi tar gärna emot önskemål från Dig som kund om eventuellt förbättringar.

Vi vill komplettera vår webshop med en blogg för att få en mer personlig kommunikation med Er som kunder. Dessa inlägg kommer  göras av alla vi som arbetar i Garnaffären och älskar garn, färg och mönster. Du som stickar eller virkar kanske vill bidra med något i vår blogg och är självklart hjärtligt välkomen att göra det. Då är det bara att kontakta oss via mejl: info@garnaffaren.se

Du kan gilla oss på facebook och instagram för att få tillgång till de senaste inläggen och alla nya spännande nyheter.

Vårt mål med bloggen är att  inspirera till en fortsatt utveckling inom hantverket stickat , virkat och broderat. Detta kommer vi att göra genom text, film och bilder :)

Vi ser framemot att möta er här!

Mvh Alla vi i Garnaffären.se