info@garnaffaren.se
59 kr frakt - Gratis över 600 kr     Hitta min order

Kategorier

Meny

Blogginlägg '2015' 'juni'

Stockholm Hobby and Craft Event!

Nu är det vår tur att få vara med på detta stora event.

Med upp till 4000st hobbyintresserade, som sitter tillsammans och inspirerar varandra till hantverk i olika former.

Vi kommer att vara med och representera garn och sälja garn och tillbehör för ett fördelaktigt pris.

Vi kommer att delta i workshops, där vi kan ge tips och även lära/hjälpa nybörjare att komma igång. Detta känns både spännande och utmanande och vi hoppas på att få många tips från er besökare och även få möjlighet till att visa våra nyheter för er.

 

 

 

 

Här nedan publicerar vi information om eventet:

 

"Efter 3 år byter vi lokal till en som är 1000 m2 större än Annexet, vilket gör det möjligt för oss att förbättra eventet på flera punkter: Längre öppettider för er deltagare! Billigare deltagaravgifter och monterhyror! Fler deltagarplatser – exakt antal återkommer vi med! Större workshopstationer! Vi utökar med virk och stickgarner m.m.

Centralt i vår vackra huvudstad Stockholm, arrangerar vi en kombinerad Scrap, pärl och garnträff där vi har plats för fler än 1000 (ett tusen) pysslare per dag! ALLA – Både nybörjare och vana pysslare är varmt välkomna! Lokalen är inget mindre än Solnahallen , nära till Tunnelbana, bra med parkeringsplatser precis utanför lokalen, samt Solna shoppingcentrum där det finns flera resturanger och övrig shopping att välja på! På plats kommer vi att ha flera scrapbutiker och pärlbutiker som kommer med sina stora sortiment så att ni kan shoppa på plats! (Även garn!)

Vi vet att våra träffar bokas upp långt i förväg och vi släpper biljetter till deltagarplatserna den 25 maj! Formulär: https://stockholmscrapandpearl.wordpress.com/anmalan-och-info-om-betalning-register-and-info-about-payment/ Mail: stockholmhobbyandcraft@gmail.com Biljetter säljes så länge de finns lediga platser, när det blir fullbokat kommer vi uppta en reservlista! Er plats är säkrad när den är betald!

Butikerna på plats kommer bjuda på demos, tävlingar m.m. och på plats kommer det även finnas café och lunch att köpa.

Datum: 15, 16 & 17 april 2016 Tid: Fredag: 15.00 – 23.00, Lördag 09.00 – 23.00 söndag 09.00 – 21.00 OBS! På söndagen stänger butikerna kl 18,00 OBS! Endast deltagare som anmäler sig till träffen på lördag, söndag eller både och kan även anmäla sig till fredagen!

Adress: Solnahallen, Solna, se vägbeskrivning i kategorin till vänster

Antal platser: Dryga 1000 st / dag Pris: (sänkta priser)

En dag: lördag eller söndag – 300 kr

Två dagar: lördag och Söndag – 500 kr

Alla 3 dagar, Fredag, lördag och Söndag: 575 kr

Fredag + lördag eller Fredag + söndag: 375 kr

Facebook: https://www.facebook.com/groups/385905948104984/ Kontakt: Stockholmhobbyandcraft@gmail.com Varmt välkomna