info@garnaffaren.se
59 kr frakt - Gratis över 600 kr     Hitta min order

Kategorier

Meny

Blogginlägg '2016' 'september'

Mysteriestickning Frost - Information

Nu drar Svarta Fåret igång med en ny mysteriestickning och den här gången blir det i Frost.

 

Frost är en härlig ullkvalitet som finns i både multifärger och i enfärgat. Med sina 75% ull och 25% polyamid är det ett både varmt och slitstark garn. För dig som inte har stickat i Frost tidigare kan du hitta mer info om garnet och dess färgskala här. Det finns ett brett utbud av design i Frost, garnet passar till allt från små accessoarer till hela plagg.

 

Mysteriestickningen drar igång måndag 3 oktober och kommer att innehålla totalt 4 delar som presenteras varannan dag, dvs måndag, onsdag, fredag och söndag.

 

I den här mysteriestickningen kommer Svarta Fåret att sticka en accessoar i stl "onesize Dam".

 

Du behöver: 2 nystan Frost (Ej i samma färg utan välj gärna två kontrasterande färger, som inte är för lika)

 

Strumpstickor 2½ och 3. Stickfasthet: 28 m slätst på strumpstickor 3 = 10 cm För dig som vill ha lite "hjälp på traven" med att välja färger så kan Svarta Fåret  meddela att de har stickat upp 2 ex av accessoaren i dessa två färgkombinationer, och de tycker vi blev jättebra :-)

 

Färgkombination 1: Färg1 =638, grå/vit & Färg 2 = 401, svart Färgkombination 2: Färg1 = 641, regnbågsfärger & Färg 2 = 468, marinblå

 

Gå gärna med i Facebookgruppen Svarta Fåret KAL, där kan du diskutera med likasinnade och dela bilder med varandra under arbetets gång :-)

 

Länk till garnet Frost!