info@garnaffaren.se
59 kr frakt - Gratis över 600 kr     Hitta min order

Kategorier

Meny

Bomull

per sida
22 produkter
Bild på Drops Paris

Drops Paris

Från 16,00 kr

Drops Paris är spunnet av flera tunna trådar och består av 100 % kammad bomull.

Bild på Tilda

Tilda

Från 39,00 kr

Tilda blandgarn är ett av våra mest sålda garn med bomulls kvalitet. Blandningen mellan hälften bomull och hälften akryl, gör att ditt färdiga arbete blir mjukt och följsamt.

Bild på Drops Safran

Drops Safran

Från 21,00 kr

Drops Safran är tillverkad i Egyptisk bomull. Ett tunnare garn med hög kvalitet, mjukt och hållbart.

Bild på Soft cotton

Soft cotton

Från 35,00 kr

Soft Cotton är ett fantastiskt bomullsgarn som är väldigt lätt att jobba i. Eftersom det är rundspunnet med flera trådar tillsammans.

Bild på Drops Muskat

Drops Muskat

Från 27,00 kr

Drops Muskat bomullsgarn är tillverkad av finaste Egyptisk merceriserad bomull du kan få tag i.

Bild på Drops Cotton light

Drops Cotton light

Från 17,00 kr

Drops Cotton Light är ett härligt och mjukt blandgarn. Blandningen bomull och akryl, ger lätta sommar- och vinterplagg med fibrer som andas, en mycket bra formfasthet och hög slitstyrka.

Bild på Drops Belle

Drops Belle

Från 29,00 kr

Drops Belle är ett helårsgarn med vacker lyster och struktur Med en blandning av bomull, viscose och lin.

Bild på Drops Bomull-Lin

Drops Bomull-Lin

Från 33,00 kr

Bomull-Lin är ett naturligt och rustikt garn spunnet med en blandning av lin och bomull.

Bild på Mandarin Petit

Mandarin Petit

Från 49,00 kr

Ett superfint klassiskt bomullsgarn från Sandnes som passar utmärkt för baby, barn och vuxen.

Bild på Bambino

Bambino

Från 49,00 kr

Bambino är ett otroligt mjukt och lyxigt garn som består av 50% Bomull och 50% äkta bamboo. Garnet passar väldigt bra till både baby, barn och vuxen plagg. Garnet är både spunnet och tvinnat på ett mycket speciellt sätt, som ger plaggen både stabilitet och god volym till det stickade plagget. Ett gott garn till alla årstider. Bambu fiber ger både styrka och volym i garnet

Bild på Lisa 8/4

Lisa 8/4

Från 29,00 kr

Lisa från Svarta Fåret är ett klassiskt tunt bomullsgarn 8/4 av kammad bomull. Kammad Bomull innebär att man kammar bort alla rester från Bomullen som blir vid tillverkning, vilket gör att garnet blir väldigt mjukt och skönt. Garnet är mjukt, vackert matt och passar lika bra till stickning som virkning – både för plagg och interiör. Missa inte färgpaletten - den är fylld av fina nyanser till ditt nästa projekt!

Bild på Järbo 8/4 50g

Järbo 8/4 50g

Från 39,00 kr

Merceriserad bomull av högsta kvalité. Med en bred färgskala och mycket fin design att välja bland. Ett perfekt virkgarn!

Bild på Duo

Duo

Från 60,00 kr

DUO innehåller 55 % merinoull och 45 % bomull. Mjukt som bomull – varmt som ull! Garnet passar bra för att sticka och virka i för alla åldersgrupper och är ett svalt och behagligt helårsgarn. Alternativ till alla dem som tycker att ull kliar. Merinoullen i detta garn är från Syd-Amerika där mulesering ej förekommer.

Bild på Tilda Cotton Eco

Tilda Cotton Eco

Från 25,00 kr

Äntligen kommer Tilda i ekologisk variant och i mindre nystan för de som önskar fler färger men mindre nystan. Vårt älskade Tilda – nu med 100% ekologisk bomull. Färgskalan är mild och består av ett tjugotal kulörer som ligger på 25g-nystan, vilket är perfekt när man vill använda sig av många olika färger i ett plagg. Tilda Cotton Eco är speciellt framtaget som ett hållbart garnalternativ till baby och barn då det är ekologiskt och även Oeko-Tex Standard 100 certifierat enligt produktklass 1. Det passar också utmärkt till att sticka vuxenplagg i och även att virka med. Garnet är mjukt, det är skönt att sticka i det och plaggen blir fina och har en lätt och smidig känsla.

Bild på Järbo 8/4 200g

Järbo 8/4 200g

Från 129,00 kr

Merciserat virkgarn från Järbo garn i 200 grams härvor.

Bild på Minibomull

Minibomull

Från 9,00 kr

Smågodis för garnälskare. Gulliga nystan som kan användas i alla möjliga projekt. Vad sägs som dockkläder, virkade blommor eller vänskapsband? Kanske en julkula? Bara fantasin sätter gränser för vad du kan göra med dessa sötsaker!

Bild på Elise

Elise

Från 49,00 kr

Härligt medeltjockt blandgarn perfekt för sommarens alla plagg.

Bild på Ribbon

Ribbon

Från 139,00 kr

Ett läckert bandgarn i 100% Bomull.

Bild på Minibomull 10nystan i packet

Minibomull 10nystan i packet

92,00 kr

Ett paket innehållande mini bomull nystan i varierande färger från Järbo Garn.

Bild på Elise 100g

Elise 100g

Från 82,00 kr

Elise 100 gram - Ett mjukt och härligt garn som består av hälften bomull och hälften akryl.Garnet är framtaget med härliga meleringar i breda färgrapporter.

Bild på Järbo 12/6 cablè, virkgarn

Järbo 12/6 cablè, virkgarn

Från 67,00 kr

Merciserad virk garn på 100 grams härvor i bomull.

Bild på Öko Bomull

Öko Bomull

Från 49,00 kr

Öko Bomull är i 100% ekologisk bomull och är GOTS certifierad vilket visar på miljötänk och socialt ansvar i hela kedjan, från odling, beredning och tillverkning till färdig produkt. Dale Øko Bomull är ekologisk bomullsgarn som är lika aktuellt till plagg som till interiörstickat och –virkning. Perfekt till dukar, babyfiltar och lapptäcke.


 

Vi säljer finkammad bomull, där resterna från kvistarna i bomullen kammas ut för att kunna framställa den mjukaste bomullen.

I vårt sortiment har vi också  återvunnen bomull från textil-branschen så som Paris Denim-färgerna.

Vi säljer också merceriserad bomull vilket innebär att den har gått igenom en merceriserings behandling. Behandlingen gör att garnet blir mer glänsande än vanlig bomull. Det blir också starkare, lättare att färga samt gör det mer motståndskraftigt mot mögel och minskar luddet. Det kan även göra att bomullen inte krymper eller förlorar sin form lika mycket som obehandlad bomull.

Vi har bomull med olika blandningar för att ditt färdiga hantverk ska få en viss effekt. Detta är garner som Cotton merino och Bomull-Lin.

Tillverkare