info@garnaffaren.se
59 kr frakt - Gratis över 600 kr     Hitta min order

Kategorier

Meny

per sida
188 produkter
Bild på Sovande tomte - löpare

Sovande tomte - löpare

329,00 kr 319,00 kr

Bild på Midnattsvandring - löpare

Midnattsvandring - löpare

329,00 kr 319,00 kr

Bild på Paket på väg - löpare

Paket på väg - löpare

299,00 kr 279,00 kr

Bild på Julhjärtan - festremsa

Julhjärtan - festremsa

329,00 kr 319,00 kr

Bild på Katt i julklapp - löpare

Katt i julklapp - löpare

239,00 kr 229,00 kr

Bild på Anything

Anything

273,00 kr 269,00 kr

Broderikit – Korsstygn på ecru Aida Upptäck konsten att skapa vackra broderier med detta kompleta kit, perfekt för alla som älskar handarbete. Innehåll i kitet: Väv: Ecru Aida-väv, 5,4 trådar/cm (14 count) Garn: DMC Moulinégarn, 13 färger, tillräckligt för att slutföra motivet Broderimönster: Tydliga instruktioner för korsstygn (sy med delat garn 2/6 trådar) och efterstygn (sy med delat garn 1/6 trådar) Broderinål: En broderinål anpassad för Aida-väv Mått: Färdigt mått: 18 x 24 cm Motivmått: 12,2 x 18 cm Produktbeskrivning: Skapa ditt broderi med korsstygn och efterstygn på ecru Aida-väv med en täthet av 5,4 trådar/cm. Kitet innehåller DMC Moulinégarn i 13 färger, vilket ger ditt broderi liv och djup. Instruktionerna är enkla att följa och passar både nybörjare och erfarna brodöser. Fördelar: Hög kvalitet: Användning av DMC Moulinégarn och ecru Aida-väv för ett hållbart och estetiskt tilltalande resultat. Enkelt att använda: Tydliga instruktioner gör det enkelt att komma igång och slutföra ditt broderi. Komplett kit: Allt som behövs för att slutföra ditt broderi ingår, förutom ramen. Observera: Ram ingår ej.

Bild på Luftballonger

Luftballonger

655,00 kr

Broderikit – Korsstygn på ecru Aida Utforska konsten att skapa vackra broderier med detta kompleta kit, perfekt för både nybörjare och erfarna brodöser. Innehåll i kitet: Väv: Ecru Aida-väv, 3,2 trådar/cm (8 count) Garn: Bomullsgarn, 8 färger, tillräckligt med garn för att slutföra motivet Broderimönster: Tydliga instruktioner för korsstygn (sy med hel tråd 1/1) Broderinål: En broderinål som passar för Aida-väv Mått: Färdigt mått: 40 x 40 cm Motivmått: 31 x 31 cm Produktbeskrivning: Skapa ditt broderi med korsstygn på ecru Aida-väv med en täthet av 3,2 trådar/cm. Kitet innehåller bomullsgarn i 8 färger som är noggrant utvalda för att skapa djup och liv i ditt broderi. Instruktionerna är enkla att följa och passar både nybörjare och mer erfarna brodöser. Fördelar: Hög kvalitet: Användning av bomullsgarn och ecru Aida-väv för ett hållbart och estetiskt tilltalande resultat. Enkelt att använda: Tydliga instruktioner gör det lätt att komma igång och slutföra ditt broderi. Komplett kit: Allt som behövs för att slutföra ditt broderi ingår, förutom ramen. Observera: vadd ingår ej.

Bild på Orangutang

Orangutang

213,00 kr 210,00 kr

Broderikit – Korsstygn på vit Aida Utforska konsten att skapa vackra broderier med detta kompleta kit, perfekt för både nybörjare och erfarna brodöser. Innehåll i kitet: Väv: Aida-väv, vit, 5,4 trådar/cm (14 count) Garn: DMC Moulinégarn, tillräckligt med garn i rätt färger för att slutföra motivet Broderimönster: Tydliga instruktioner för korsstygn (sy med hel tråd 1/1) Broderinål: En broderinål anpassad för Aida-väv Mått: Färdigt mått: 18 x 24 cm Motivmått: 12 x 18,3 cm Produktbeskrivning: Skapa ditt broderi med korsstygn på vit Aida-väv med en täthet av 5,4 trådar/cm. Kitet innehåller DMC Moulinégarn i de färger som behövs för att åstadkomma motivet, samt tydliga instruktioner för att hjälpa dig komma igång med broderandet. Fördelar: Hög kvalitet: Användning av DMC Moulinégarn och vit Aida-väv för ett hållbart och estetiskt tilltalande resultat. Enkelt att använda: Tydliga instruktioner som passar både nybörjare och erfarna brodöser. Komplett kit: Allt du behöver för att slutföra ditt broderi ingår, förutom ramen. Observera: Ram ingår ej.

Bild på Tvättbjörn

Tvättbjörn

213,00 kr 210,00 kr

Skapa vackra och detaljerade broderier med vårt kompletta broderikit! Detta kit innehåller allt du behöver för att komma igång med ditt nästa projekt. Väv: Aida-tyg, känt för sin jämna och öppna väv som gör det enkelt att räkna och sy korsstygn. Perfekt för både nybörjare och erfarna broderare. Garn: DMC Mouline, ett högkvalitativt brodergarn som är mjukt, hållbart och färgstarkt. DMC Mouline är sextrådigt och kan delas för att anpassa tjockleken på dina stygn. Färdigtmått: Den totala storleken på det färdiga broderiet är 18x24 cm, vilket gör det till en perfekt storlek för inramning och visning. Motivmått: Själva designens mått är 12x16,2 cm, vilket lämnar en fin kant runt motivet för enkel montering och inramning. Detta broderikit är idealiskt för att skapa en personlig och vacker dekoration till ditt hem eller som en handgjord gåva till någon speciell. Börja ditt broderiprojekt idag och njut av den avkopplande och kreativa processen!

Bild på Pippi stark och snäll

Pippi stark och snäll

405,00 kr

Broderikit – Korsstygn på vit Aida Ge dig själv nöjet att skapa ett vackert korsstygnsbroderi med detta kompletta kit, perfekt för både nybörjare och erfarna brodöser. Innehåll i kitet: Väv: Aida 357/00, vit, 5,4 trådar/cm (14 count) Garn: DMC Moulinégarn, 12 färger, tillräckligt för att fullborda motivet Broderimönster: Tydliga instruktioner för korsstygn (sy med hel tråd 1/1) Broderinål: En nål speciellt anpassad för broderi på Aida-väv Färdigt mått: Storlek på färdigt broderi: 30 x 40 cm Motivmått: 28,5 x 35 cm Produktbeskrivning: Brodera ditt motiv med korsstygn på vit Aida-väv med en täthet av 5,4 trådar/cm. Detta kit använder DMC Moulinégarn i 12 noggrant utvalda färger för att ge ditt broderi ett levande och professionellt utseende. Fördelar: Hög kvalitet: Användning av DMC Moulinégarn och vit Aida-väv garanterar ett vackert och hållbart resultat. Detaljerade instruktioner: Gör det enkelt att komma igång, även för nybörjare. Komplett kit: Allt du behöver för att skapa ditt broderi ingår, förutom ramen. Observera: Ram ingår ej.

Bild på Emil & Häst

Emil & Häst

310,00 kr

Broderikit – Korsstygn och efterstygn på vit Aida Upptäck glädjen i att skapa ett detaljerat broderi med detta kompletta broderikit, perfekt för både nybörjare och erfarna hantverkare. Innehåll i kitet: Väv: Aida 357/00, vit, 5,4 trådar/cm (14 count) Garn: DMC Mouliné, 14 färger, tillräckligt för att fullborda motivet Broderimönster: Tydliga instruktioner för både korsstygn (sy med delat garn 2/6) och efterstygn (sy med delat garn 2/6) Broderinål: En nål speciellt anpassad för broderi på Aida-väv Färdigt mått: Storlek på färdigt broderi: 30 x 20 cm Motivmått: 14 x 23,1 cm Produktbeskrivning: Brodera ditt motiv med både korsstygn och efterstygn på vit Aida-väv med en täthet av 5,4 trådar/cm. Detta kit använder DMC Mouliné-garn i 14 noggrant utvalda färger för att ge ditt broderi ett levande och detaljerat utseende. Fördelar: Hög kvalitet: Användning av DMC Mouliné-garn och vit Aida-väv garanterar ett vackert och hållbart resultat. Detaljerade instruktioner: Lätt att följa instruktioner gör det enkelt att komma igång, även för nybörjare. Komplett kit: Allt du behöver för att skapa ditt broderi ingår, förutom ramen. Observera: Ram ingår ej.

Bild på DMC Magic Paper

DMC Magic Paper

79,00 kr

DMC Magic Paper - Vattenlösligt överföringspapper Upptäck enkelheten med DMC Magic Paper, det perfekta verktyget för att överföra motiv till textilier som kläder och väskor. Produktfunktioner: Användning: Idealiskt för att överföra mönster och motiv till tyg. Material: Vattenlösligt papper som försvinner helt och hållet vid tvätt. Antal ark: Paketet innehåller två ark i A5-storlek (ca 21 x 15 cm), tillräckligt för flera projekt. Enkel applicering: Lätt att använda för både nybörjare och erfarna hantverkare. Fördelar: Mångsidigt: Passar för en rad olika textilprojekt, från personliga kläder till presentidéer. Praktiskt: Spar tid och möjliggör exakta överföringar av detaljerade mönster. Hög kvalitet: Tillverkat av DMC för pålitlig prestanda och resultat. Utforska kreativiteten och skapa unika textilier med DMC Magic Paper. Perfekt för att göra dina egna anpassade kläder eller för att ge en personlig touch till gåvor.