info@garnaffaren.se
59 kr frakt - Gratis över 600 kr     Hitta min order

Kategorier

Meny

per sida
7 produkter
Bild på Kabel till ändstickor TWIST Red

Kabel till ändstickor TWIST Red

128,00 kr

Passar till ändsticorna från Chiaogoo. TWIST röd flexibel stålkabel med nylonöverdrag. Kablarna finns i Mini (M), Small (S) och Large (L). Detta för att skapa den perfekta, osynliga övergången. Mini = Passar ändstickor till och med 2.5 mm Small = Passar ändstickor från 2.75 till och med 5 mm Large = Passar ändstickor från 5.5 mm Det finns också adaptrar så att du till exempel kan använda en Large-kabel tillsammans med en ändsticka som behöver Mini-kabel.

Bild på SPIN Bamboo Tips 10 cm

SPIN Bamboo Tips 10 cm

139,00 kr

SPIN bamboo ändstickor ChiaoGoos utbytbara kablar och ändstickor finns i ett stort sortiment: fyra olika spetslängder och hela nio olika kabellängder gör att du kan skapa rundstickor från 23 till 150 cm. Ändstickor finns som SPIN (hårt, värmebehandlat bambuträ) och TWIST (rostfritt stål). Kablarna finns som SPIN (snurrande kabel, genomskinlig nylon) och TWIST (röd flexibel stålkabel med nylonöverdrag). SPIN bambusystem är kompatibelt med TWIST så att du kan mixa och matcha precis som du vill. Du kan alltså använda TWIST-kablar till SPIN:s ändstickor och vice versa. Kablarna finns i Mini (M), Small (S) och Large (L). Detta för att skapa den perfekta, osynliga övergången. Mini = Passar ändstickor till och med 2.5 mm Small = Passar ändstickor från 2.75 till och med 5 mm Large = Passar ändstickor från 5.5 mm Det finns också adaptrar så att du till exempel kan använda en Large-kabel tillsammans med en ändsticka som behöver Mini-kabel.

Bild på Ändstickor TWIST Lace 13cm

Ändstickor TWIST Lace 13cm

160,00 kr

Bild på SWIV360 Silver Cable

SWIV360 Silver Cable

110,00 kr

ChiaoGoos Swiv360-serie är den senaste nyheten i deras populära sortiment av sticktillbehör. Dessa smidiga kablar består av flera tunna stålkablar täckta av nylon, vilket gör dem supermjuka och flexibla. Inga fler krulliga, hårda kablar som lever sina egna liv. Kablarna har dessutom en kulledsfunktion som gör att kabeln kan snurra 360 grader. Det bästa av två världar; kabel från TWIST-serien och kulled från SPIN-serien med andra ord. Dubbelt så bra! Med ChiaoGoos kablar och ändstickor har du friheten att skapa din egen rundsticka precis som du vill ha den. Du kan enkelt kombinera ändstickor och kablar från olika serier och skapa den perfekta stickan för ditt projekt. Observera att måtten för kablarna är längden utan ändstickor!

Bild på TWIST Shorties Set 5 & 8 cm/3,5-5 mm [S]

TWIST Shorties Set 5 & 8 cm/3,5-5 mm [S]

1 697,00 kr 1 500,00 kr

ChiaoGoos utbytbara TWIST Shorties gör att du kan skapa superkorta rundstickor i många små storlekar, perfekt för sockor. Setet innehåller 10 par korta ändstickor i storlekarna: 3,5 mm, 3,75 mm, 4 mm, 4,5 mm och 5 mm i både 5 och 8 cm-tippar - Tre Blue X-Flex-kablar 13, 15 och 20 cm. Dessutom ingår en ficka för tipparna, ändstoppar, åtdragningsnycklar, kabelkopplingar, markörer och ett litet stickmått, allt i en hållbar blå väska av nylontyg. Blue X-Flex-kablarna är ännu mer flexibla än RED-kablarna. Helt otroligt mjuka!

Bild på Ändstickor TWIST Lace 8cm

Ändstickor TWIST Lace 8cm

128,00 kr

Bild på Ändstickor TWIST Lace 10cm

Ändstickor TWIST Lace 10cm

160,00 kr