info@garnaffaren.se
59 kr frakt - Gratis över 600 kr     Hitta min order

Kategorier

Meny

Drops Fabel


Leveranstid:

Drops Fabel är ett högkvalitativt sockgarn från Drops Design, perfekt för alla dina stickprojekt. Med en optimal blandning av 75% ull och 25% polyamid, kombinerar detta garn värme och slitstyrka, samtidigt som det är maskintvättbart vid 40°C. Drops Fabel är 4-trådigt, superwashbehandlat och finns i en bred färgskala med allt från enfärgat till printfärgat och moulinèfärgat. Det är idealiskt för finstickade sockor som passar i skorna utan att ta stor plats. Garnet levereras i nystan om 50g med en längd på 205 meter och rekommenderas att användas med stickor på 2,5 - 3,5mm.

Stickor
2,5 -3,5mm
Material
Raggsocksgarn
Masktäthet
A - Intervall 24 - 22m x 10cm på st. 3mm
Vikt
50 g
Hållbarhet
OEKO-Tex certifiering
Material
75% ull, 25% polyamid
Masktäthet
10 x 10 cm = 26m x 34v
Tvättråd
40°C
Längd
205 meter
Hitta mönster i Drops Fabel »
Tillverkare: Drops Design

Drops Fabel från Drops Design är det ultimata valet för dig som söker ett pålitligt och mångsidigt garn till dina stickade sockar och andra finstickningsprojekt. Detta garn är särskilt framtaget med en tanke på både komfort och hållbarhet. Dess unika sammansättning av 75% ull och 25% polyamid gör att garnet inte bara håller dina fötter varma utan också står emot slitage och frekvent tvättning. Tack vare superwashbehandlingen kan Drops Fabel tvättas i maskin på 40 grader, vilket gör det till ett praktiskt val för vardagsbruk.

Drops Fabel är känt för sin exceptionella kvalitet och mångsidighet. Det 4-trådiga garnet är tillgängligt i en omfattande palett av färger, inklusive enfärgade, printfärgade, och moulinèfärgade varianter, vilket ger oändliga möjligheter för kreativitet och personlig uttryck. Med en längd på 205 meter per 50-grams nystan, är garnet ekonomiskt och räcker långt för dina projekt.

Det rekommenderas att använda stickor i storlekarna 2,5 till 3,5 mm för att uppnå en masktäthet på 10 x 10 cm = 26 maskor x 34 varv, vilket säkerställer en jämn och fin stickning. Drops Fabels tunnhet gör att de färdigstickade sockorna enkelt får plats i skor utan att kännas klumpiga, samtidigt som de ger skön värme.

Utöver dess funktionella egenskaper är Drops Fabel OEKO-TEX® certifierat, vilket innebär att garnet uppfyller strikta miljö- och hälsostandarder, och är fri från skadliga ämnen. Detta gör garnet till ett tryggt val för dig och dina nära.

Oavsett om du är en erfaren stickare eller en nybörjare, erbjuder Drops Fabel allt du behöver för att skapa vackra, hållbara och bekväma stickade plagg som du kommer att älska att bära eller ge bort som gåvor. Utforska mönster i Drops Fabel och låt din kreativitet flöda!

Du kanske också gillar

Du kanske även gillar