info@garnaffaren.se
59 kr frakt - Gratis över 600 kr     Hitta min order

Kategorier

Meny

Fårull

per sida
17 produkter
Bild på Drops Karisma

Drops Karisma

Från 28,00 kr

DROPS Karisma - En Superwash-behandlad Ullklassiker Utforska den tidlösa kvaliteten och mångsidigheten hos DROPS Karisma - en ullklassiker som har genomgått superwash-behandling för extra bekvämlighet och hållbarhet. Egenskaper: Material: Tillverkad av 100% ull, erbjuder DROPS Karisma enastående värme och mjukhet för dina projekt. Superwash-behandlad: Denna superwash-behandlade ull gör det enkelt att vårda och tvätta dina kreationer utan att riskera krympning eller tapp av form. Mångsidighet: Med en garngrupp B (8 ply / DK / worsted) är DROPS Karisma perfekt för en mängd olika projekt, från tröjor och koftor till mössor och vantar. Hållbarhet: Tillverkad i EU med ursprunglig ull från Sydamerika, erbjuder DROPS Karisma hög kvalitet och en ansvarsfull tillverkningsprocess. Tvättinstruktioner: För att behålla garnets kvalitet rekommenderas fintvätt eller ulltvätt vid 40°C och plantorkning. Undvik att använda sköljmedel för att behålla garnets naturliga egenskaper. Specifikationer: Vikt/längd: 50 g = ca. 100 meter Rekommenderade stickor: 4 mm Stickfasthet: 10 x 10 cm = 21 m x 28 v Oavsett om du skapar klassiska tröjor eller moderna accessoarer, kommer DROPS Karisma att vara din pålitliga följeslagare för alla dina handarbeten. Beställ DROPS Karisma idag och upplev den oöverträffade kvaliteten och komforten hos denna ullklassiker!

Bild på Drops Snow

Drops Snow

Från 25,00 kr

DROPS Snow - Perfekt att Tova! Upptäck kraften i DROPS Snow - ett garn speciellt utformat för att skapa robusta och hållbara tovade projekt. Egenskaper: Material: Tillverkat av 100% ull, ger DROPS Snow en högkvalitativ och slitstark fiber som är idealisk för tovning. Mångsidighet: Med en garngrupp E (super bulky) är DROPS Snow perfekt för att skapa stora och robusta plagg och accessoarer som filtar, tofflor och väskor. Perfekt att tova: DROPS Snow är särskilt utformat för att ge en jämn och hållbar tovning, vilket gör det till det ultimata valet för dina tovprojekt. Hållbarhet: Tillverkat i EU med råvaror från Sydamerika, erbjuder DROPS Snow hög kvalitet och en ansvarsfull tillverkningsprocess. Tvättinstruktioner: För bästa resultat vid tovning rekommenderas handtvätt vid max 30°C och plantorkning. Specifikationer: Vikt/längd: 50 g = ca. 50 meter Rekommenderade stickor: 9 mm Stickfasthet: 10 x 10 cm = 10 m x 14 v Oavsett om du skapar en tovad väska, en filtkudde eller en toffla, kommer DROPS Snow att ge dina projekt den styrka och hållbarhet som krävs för långvarig användning. Beställ DROPS Snow idag och låt din kreativitet blomstra med detta kraftfulla garn för tovning!

Bild på Peer Gynt

Peer Gynt

Från 49,00 kr

upptäck en norsk klassiker med Peer Gynt-garnet, som har varit på marknaden siden 1938 och har fortsatt att vara lika populärt än idag som det var då. Tillverkat av 100% norsk ull och utan superwash-behandling, erbjuder detta garn en unik kombination av lätthet, värme och mjukhet. Plagg gjorda i norsk ull känns både lätta och varma, och blir mjukare för varje användning. Ullen är också mycket slitstark, vilket resulterar i minimalt med noppor och en utmärkt elasticitet som gör att plaggen håller formen över tid. Tänk på miljön - ull är naturligt andningsbart och behöver sällan tvättas, så vi rekommenderar att du istället luftar dina plagg för att bevara deras fräschhet. Ge dina stickade kreationer en tidlös charm och en touch av norsk tradition med Peer Gynt-garnet, som är redo att bära vidare arvet genom flera generationer.

Bild på Drops Nepal

Drops Nepal

Från 23,00 kr

DROPS Nepal - Ett Perfekt Vardagsgarn! Upplev komforten och mångsidigheten hos DROPS Nepal - ett garn som kombinerar ullens värme med alpackans mjukhet för att skapa det ultimata vardagsgarnet. Egenskaper: Material: Tillverkat av 65% ull och 35% alpacka, erbjuder DROPS Nepal en perfekt balans mellan komfort och värme för dina dagliga projekt. Mångsidighet: Med en garngrupp C (10 ply / aran / worsted) är DROPS Nepal perfekt för en mängd olika projekt, från tröjor och koftor till mössor och vantar. Hållbarhet: Tillverkat i Peru med råvaror från Sydamerika, erbjuder DROPS Nepal hög kvalitet och en ansvarsfull tillverkningsprocess. Tvättinstruktioner: För att behålla garnets kvalitet rekommenderas handtvätt vid max 30°C och plantorkning. Garnet kan också tovas för extra struktur. Specifikationer: Vikt/längd: 50 g = ca. 75 meter Rekommenderade stickor: 5 mm Stickfasthet: 10 x 10 cm = 17 m x 22 v Oavsett om du skapar klassiska plagg för vardagsbruk eller robusta accessoarer för äventyr utomhus, kommer DROPS Nepal att vara det perfekta valet för dina dagliga handarbeten. Beställ DROPS Nepal idag och låt din kreativitet flöda med detta pålitliga och mångsidiga vardagsgarn!

Bild på Drops Alaska

Drops Alaska

Från 24,00 kr

DROPS Alaska - En Tidlös Ullklassiker! Ge dina handarbeten en touch av tradition med DROPS Alaska - en klassisk ull av hög kvalitet som aldrig går ur mode. Egenskaper: Material: Tillverkad av 100% ull, erbjuder DROPS Alaska enastående värme och hållbarhet för dina projekt. Mångsidighet: Med en garngrupp C (10 ply / aran / worsted) är DROPS Alaska perfekt för en mängd olika projekt, från varma tröjor och koftor till filtar och accessoarer. Hållbarhet: Tillverkad i EU med ursprunglig ull från Sydamerika, garanterar DROPS Alaska hög kvalitet och en ansvarsfull tillverkningsprocess. Tvättinstruktioner: För att behålla garnets skönhet rekommenderas handtvätt vid max 30°C och plantorkning. Garnet kan tovas för extra struktur. Specifikationer: Vikt/längd: 50 g = ca. 70 meter Rekommenderade stickor: 5 mm Stickfasthet: 10 x 10 cm = 17 m x 22 v Oavsett om du stickar en tidlös tröja till dig själv eller en varm filtar till familjen, kommer DROPS Alaska att vara ditt go-to val för klassisk och pålitlig ull. Beställ DROPS Alaska idag och låt din kreativitet flöda med denna fantastiska ullklassiker!

Bild på Raggi

Raggi

Från 89,00 kr

Upptäck klassikern bland sockgarn - Raggi. Med sin mix av superwash-behandlad ull och polyamid är detta garnet känt för sin hållbarhet och slitstyrka, vilket gör det perfekt för att sticka sockor som klarar av vardagens påfrestningar. Men det är inte bara sockor som kan dra nytta av Raggi - det är också en utmärkt val för vintertröjor, mössor, vantar och halsdukar där värme och hållbarhet är avgörande. Raggi-garnet är lika lämpligt för virkning som för stickning och finns tillgängligt både i enfärgade varianter (100 g), vilket ger dig möjlighet att välja det som passar bäst för dina projekt och stilpreferenser. Ta del av den beprövade kvaliteten hos Raggi och skapa hållbara och värmande plagg som håller säsong efter säsong.

Bild på Tynn Peer Gynt

Tynn Peer Gynt

Från 49,00 kr

Utforska historien och kvaliteten hos vårt älskade garn, Peer Gynt, som har varit en favorit sedan 1938. Den unika strukturen i garnet har gjort det till ett förstahandsval för att sticka koftor och andra klädesplagg. Även idag fortsätter Peer Gynt att vara lika populärt som det var då. Hösten 2022 introducerade vi en tunnare variant, Tynn Peer Gynt, som innehåller samma högkvalitativa garn och har samma utmärkta egenskaper som sitt tjockare syskon. Kläder tillverkade av norsk ull känns lätta och blir mjukare med varje användning. Norsk ull är inte bara slitstark och motståndskraftig mot noppor, den behåller också sin form och kvalitet över tid tack vare dess utmärkta elasticitet. När du väljer norsk ull, väljer du också miljön. Ull är ett andningsbart material som sällan behöver tvättas. Vi rekommenderar istället att du luftar dina plagg för att bevara deras fräschhet. Plagg tillverkade av norsk ull har en lång livslängd och kan gå i arv i flera generationer, vilket gör det till ett hållbart val. Både Peer Gynt och Tynn Peer Gynt består av samma högkvalitativa fiber men produceras i olika tjocklekar. Medan Peer Gynt är ett 4-trådigt garn är Tynn Peer Gynt ett 3-trådigt garn. Utforska vårt utbud och skapa tidlösa plagg som varar livet ut.

Bild på Ulrika

Ulrika

Från 47,00 kr

Utforska Svarta Fårets Ulrika - ett klassiskt ullgarn tillverkat av 100% superwash-behandlad ull. Detta populära garn är känt för sin mjukhet och värmande egenskaper, vilket gör det idealiskt för både vuxen- och barnplagg. Med nästan 50 olika färger att välja mellan finns det oändliga möjligheter för att skapa unika och personliga projekt. Ge utlopp för din kreativitet och låt Ulrika bli din följeslagare i dina handarbetsprojekt.

Bild på Smart

Smart

Från 59,00 kr

SMART innehåller 100 % ull. Utforska fördelarna med plagg i ull - lätta, hållbara och funktionella. Ullplagg erbjuder enastående spänst som gör att de behåller sin form och hållbarhet över tid. Ullen är inte bara isolerande, den har också förmågan att effektivt transportera bort fukt från kroppen och behålla värmen även när den är fuktig, tack vare fiberns naturliga struktur. Vårt ullgarn är behandlat med superwash-teknik, vilket gör att plaggen tål frekvent maskintvätt. Detta gör dem praktiska och enkla att sköta samtidigt som de behåller sin mjukhet och kvalitet. Upplev den oöverträffade komforten och mångsidigheten hos ullplagg och njut av deras överlägsna egenskaper i alla väderförhållanden. Vårt ullgarn är behandlat med superwash-teknik, vilket innebär att plaggen tål att tvättas i maskin, vilket gör dem praktiska och bekväma för daglig användning. Upplev den otroliga komforten och hållbarheten hos våra ullplagg - perfekta för att hålla dig varm och bekväm oavsett väderförhållanden.

Bild på Drops Polaris

Drops Polaris

Från 54,00 kr

DROPS Polaris - Perfekt till Tovning! Utforska kraften i DROPS Polaris - ett garn designat speciellt för att skapa robusta och hållbara tovade projekt. Egenskaper: Material: Tillverkat av 100% ull, erbjuder DROPS Polaris en högkvalitativ och slitstark fiber som är idealisk för tovning. Mångsidighet: Med en garngrupp F (super bulky / jumbo) är DROPS Polaris perfekt för att skapa stora och robusta plagg och accessoarer som tovade filtar, tofflor och väskor. Perfekt till tovning: DROPS Polaris är särskilt utformat för att ge en jämn och hållbar tovning, vilket gör det till det ultimata valet för tovade projekt. Hållbarhet: Tillverkat i EU med råvaror från Sydamerika, erbjuder DROPS Polaris hög kvalitet och en ansvarsfull tillverkningsprocess. Tvättinstruktioner: För bästa resultat vid tovning, rekommenderas handtvätt vid max 30°C och plantorkning. Specifikationer: Vikt/längd: 100 g = ca. 36 meter Rekommenderade stickor: 12 mm Stickfasthet: 10 x 10 cm = 8 m x 10 v Oavsett om du skapar en tovad väska, en filtkudde eller en toffla, kommer DROPS Polaris att ge dina projekt den styrka och hållbarhet som krävs för långvarig användning. Beställ DROPS Polaris idag och låt din kreativitet blomstra med detta kraftfulla garn för tovning!

Bild på Mellanraggi

Mellanraggi

Från 89,00 kr

Utforska arvet från sockgarnets ursprung med Raggi - Järbos stolta flaggskepp. Mellanraggi är den perfekta kompisen till den välkända Raggi-garnfamiljen - en mångsidig och pålitlig lösning för alla dina stickprojekt. Precis som sin äldre bror, innehåller Mellanraggi en robust blandning av superwashbehandlad ull och polyamid, vilket gör det till en slitstark och tålig tråd, särskilt lämplig för att sticka sockor. Medan Raggi-familjen är känd för sitt fokus på sockstickning, är Mellanraggi det "mellanbarnet" som passar för en mängd olika projekt, från sockor till andra klädesplagg. Utforska Raggi-familjens breda utbud av garner, alla noga utvalda för att ge dig en enastående stickupplevelse. Oavsett om det är för att hålla dina fötter varma eller för att skapa andra kreationer, är Mellanraggi redo att ta dig med på en resa av kreativitet och kvalitet.

Bild på FRØYA, FRÖJA

FRØYA, FRÖJA

Från 59,00 kr

Utforska den lyxiga världen av Frøya Strömpegarn - tillverkat av 80% Superwash ull och 20% Nylon för extra hållbarhet. Detta fantastiska garn är otroligt mjukt och av hög kvalitet, vilket gör det perfekt för både barn och vuxna stickprojekt. Dess mjukhet gör det även lämpligt för babyplagg, där komfort är av yttersta vikt. Observera att färgerna som visas på nätet kan skilja sig något från de faktiska garnnystanen och kan påverkas av skärmens inställningar. Dessutom kan olika partier av garnet skilja sig något i färg mellan färgbad. Ge dina stickprojekt en extra touch av kvalitet och komfort med Frøya Strömpegarn - det perfekta valet för att skapa vackra och hållbara plagg för hela familjen.

Tillverkare