info@garnaffaren.se
59 kr frakt - Gratis över 600 kr     Hitta min order

Kategorier

Meny

per sida
126 produkter
Bild på Lisa 8/4

Lisa 8/4

Från 29,00 kr

Upptäck förtjusningen med Lisa från Svarta Fåret - ett klassiskt tunnt bomullsgarn i 8/4 tjocklek, tillverkat av kammat bomull. Med sin mjukhet och vackra matta yta är detta garn perfekt för både stickning och virkning, oavsett om du skapar klädesplagg eller inredningsdetaljer. Förhöj din kreativitet med Lisas färgpalett som är fylld med en mängd underbara nyanser, som väntar på att bli en del av ditt nästa projekt. Ge dina skapelser en touch av elegans och stil med detta mångsidiga och förtjusande bomullsgarn.

Bild på Tynn Line

Tynn Line

Från 55,00 kr

Utforska den förtrollande kombinationen av bomull, viskos och lin i detta fantastiska garn. Genom att blanda de absorberande och mjuka egenskaperna hos bomull och viskos med linets svala känsla, skapar vi en unik upplevelse för dina handarbeten. Den blanka ytan från viskosen tillsammans med linets matta textur ger garnet en fascinerande struktur och yta som sticker ut från mängden. Tynn Line representerar samma högkvalitativa garnkvalitet men med olika tjocklekar. Medan Line består av fyra trådar är Tynn Line tretrådig. Vi rekommenderar att alla handstickade plagg tvättas separat för att garantera den mest skonsamma behandlingen. Innan du låter plagget plantorka, se till att centrifugera det väl, gärna på en handduk för att säkerställa att det behåller sin form och kvalitet. Med detta garn kan du skapa unika och elegant strukturerade plagg som lockar blickarna. Vi rekommenderar att alla handstickade plagg tvättas separat för den mest skonsammaste behandling. Centrifugera plagget väl, innan du plantorkar det, gärna på en handduk.

Bild på Drops Cotton Merino

Drops Cotton Merino

Från 43,00 kr

DROPS Cotton Merino - Mjukt och Mångsidigt för Alla Årstider! Upptäck en perfekt balans mellan komfort och hållbarhet med DROPS Cotton Merino. Detta superwash-behandlade garn är en harmonisk kombination av 50% ull och 50% bomull, vilket gör det till det idealiska valet för alla dina stick- och virkprojekt, oavsett säsong. Egenskaper: Superwash-behandlat: Med superwash-behandlad ull behåller DROPS Cotton Merino sin mjukhet och form, vilket gör det enkelt att vårda och perfekt för daglig användning. Mångsidighet: Garnet tillhör garngrupp B (8 ply / DK / worsted), vilket gör det lämpligt för en mängd olika projekt såsom tröjor, koftor, sjalar och barnkläder. Hållbarhet: Tillverkat i EU med råmaterial från Sydamerika och Turkiet, garanterar DROPS Cotton Merino inte bara hög kvalitet utan också en ansvarsfull tillverkningsprocess. Tvättinstruktioner: För att bevara garnets kvalitet rekommenderas fintvätt vid 40°C och plantorkning. Undvik att använda sköljmedel för att behålla garnets naturliga egenskaper. Specifikationer: Vikt/längd: 50 g = ca. 110 meter Rekommenderade stickor: 4 mm Stickfasthet: 10 x 10 cm = 21 m x 28 v Oavsett om du skapar lättare plagg för sommaren eller varmare plagg för vintern, kommer DROPS Cotton Merino att vara din pålitliga följeslagare genom alla årstider. Beställ DROPS Cotton Merino idag och utforska den oändliga kreativiteten med detta fantastiska garn!

Bild på Drops Daisy

Drops Daisy

Från 44,00 kr

DROPS Daisy - Vardagsmjukhet i Ren Merinoull Njut av vardaglig lyx med DROPS Daisy - ett garn som erbjuder mjukhet och komfort i ren merinoull. Egenskaper: Material: Tillverkat av 100% ren merinoull, erbjuder DROPS Daisy en oöverträffad mjukhet och värme för dina projekt. Mångsidighet: Med en garngrupp B (8 ply / DK) är DROPS Daisy perfekt för en mängd olika projekt, från tröjor och koftor till mössor och sjalar. Hållbarhet: Tillverkat i Peru med ursprunglig ull från Sydamerika, garanterar DROPS Daisy hög kvalitet och en ansvarsfull tillverkningsprocess. Tvättinstruktioner: För att behålla garnets skönhet rekommenderas handtvätt vid max 30°C och plantorkning. Garnet kan också tovas för extra struktur. Specifikationer: Vikt/längd: 50 g = ca. 110 meter Rekommenderade stickor: 4 mm Stickfasthet: 10 x 10 cm = 21 m x 28 v Oavsett om du skapar en mjuk tröja för kalla dagar eller en mysig sjal för att hålla dig varm, kommer DROPS Daisy att vara ditt go-to val för vardagsprojekt. Beställ DROPS Daisy idag och låt din kreativitet blomstra med denna underbara merinoull!

Bild på Alpakka Ull

Alpakka Ull

Från 75,00 kr

Utforska den perfekta kombinationen av mjukhet och lätthet med vårt garn i alpakka-ullblandning. Denna unika blandning ger dig det bästa av två världar: alpakkafiberns oöverträffade mjukhet och isolerande egenskaper, tillsammans med ullens lätthet och elasticitet. Alpakkafibern behåller värmen och känns alltid mjuk mot huden, medan ullen ger garnet dess lätta och elastiska egenskaper. Både alpacka och ull är kända för sina förmågor att reglera kroppstemperaturen, vilket gör detta garn till ett utmärkt val för en mängd olika projekt och säsonger. Ge dina stickade eller virkade kreationer den perfekta kombinationen av komfort och funktion med vårt alpakka-ullgarn!

Bild på Drops Melody

Drops Melody

Från 62,00 kr

DROPS Melody - En Lyxig Blandning av Merinoull och Borstad Alpacka Njut av den oslagbara känslan av lyx med DROPS Melody - ett garn som kombinerar den mjukhet och värme av merinoull och borstad alpacka för en oemotståndlig kvalitet. Egenskaper: Material: DROPS Melody är tillverkat av 71% borstad alpacka, 25% ull och 4% polyamid, vilket ger en otroligt mjuk och behaglig känsla för dina handarbeten. Mångsidighet: Med en garngrupp D (12 - 15 masker) / 12 ply / chunky är DROPS Melody perfekt för snabba och varma projekt som mössor, halsdukar och filtar. Hållbarhet: Tillverkat i Peru med råmaterial från Sydamerika och Tyskland, erbjuder DROPS Melody hög kvalitet och en ansvarsfull tillverkningsprocess. Tvättinstruktioner: För att behålla garnets kvalitet rekommenderas handtvätt vid max 30°C och plantorkning. Garnet kan också tovas för extra struktur. Specifikationer: Vikt/längd: 50 g = ca. 140 meter Rekommenderade stickor: 8 mm Stickfasthet: 10 x 10 cm = 12 m x 14 v Oavsett om du skapar en tjock och varm tröja eller en mysig filtar för kalla kvällar, kommer DROPS Melody att vara det perfekta valet för dina lyxiga projekt. Beställ DROPS Melody idag och låt din kreativitet flöda med denna fantastiska blandning av merinoull och borstad alpacka!

Bild på Viking Wool

Viking Wool

Från 69,00 kr

Upptäck den fantastiska skönheten i detta garn, med en härlig melering i färgen. Detta måste vara det mjukaste garnet i vårt sortiment. Ett luftigt och lent garn som passar perfekt för att skapa varma ullplagg till hela familjen. Med detta garn får du inte bara en otrolig mjukhet, utan också en kvalitet som du kan lita på. Tillverkat av 100% Highland Merino Ull från Peru, ger det dig en oöverträffad komfort och värme i dina stickprojekt. Observera att färgerna du ser på nätet kan skilja sig något från originalgarnnystan och bero på din skärmtyp. Dessutom kan olika garnpartier variera något från färgbad till färgbad. Ge dina stickprojekt en extra touch av lyx med detta fantastiska garn - perfekt för att skapa vackra och bekväma plagg som din familj kommer att älska.

Bild på Sisu

Sisu

Från 59,00 kr

Upptäck Sisu - ett garn som kombinerar mjukhet och hållbarhet på bästa möjliga sätt. Förstärkt med nylon för ökad slitstyrka är detta garn perfekt för att sticka sockor som håller över tid. Men tack vare sin mjuka känsla har det även blivit en favorit för basplagg, underkläder och jackor. Sedan det tidiga 1980-talet har det varit populärt att använda Sisu för att sticka koftor, tack vare dess struktur som framhäver mönster på ett vackert sätt. Plagg som tillverkas med Sisu har en lång livslängd och behåller sin skönhet genom generationer. Garnet är behandlat med superwash-teknik, vilket innebär att det tål att tvättas i maskin gång på gång utan att förlora sin kvalitet. Ge dig själv möjligheten att skapa hållbara och vackra plagg med Sisu!

Bild på Bambino

Bambino

Från 49,00 kr

Upptäck en sensationell kombination av mjukhet och lyx med vårt Bambino-garn, som erbjuder en perfekt balans mellan 50% bomull och 50% äkta bambu. Detta garn är en dröm att arbeta med och passar utmärkt för att skapa plagg för både baby, barn och vuxna. Bambinogarnet är inte bara otroligt mjukt utan också fantastiskt stabilt och ger en härlig volym till dina stickade eller virkade kreationer. Den unika sammansättningen av bomull och bambu ger garnet en allsidighet som passar för alla årstider, medan bambufibern ger styrka och volym till varje projekt. Ge dina handarbeten en touch av lyx och komfort med vårt Bambino-garn! Bambu fiber ger både styrka och volym i garnet

Bild på Mandarin Petit

Mandarin Petit

Från 49,00 kr

Utforska Mandarin Petit - vår finaste bomullskvalitet som är tillverkad av 100% växtbaserat material. Med sin tunna struktur är detta garn perfekt för många olika projekt. Bomullens absorberande egenskaper gör den idealisk för tillverkning av disktrasor och luftiga sommarplagg. Eftersom bomull inte kliar är det en favorit bland dem som föredrar en mjuk och behaglig känsla. Ge dig själv möjligheten att skapa med detta mångsidiga garn och låt din kreativitet flöda fritt!

Bild på Smart

Smart

Från 59,00 kr

SMART innehåller 100 % ull. Utforska fördelarna med plagg i ull - lätta, hållbara och funktionella. Ullplagg erbjuder enastående spänst som gör att de behåller sin form och hållbarhet över tid. Ullen är inte bara isolerande, den har också förmågan att effektivt transportera bort fukt från kroppen och behålla värmen även när den är fuktig, tack vare fiberns naturliga struktur. Vårt ullgarn är behandlat med superwash-teknik, vilket gör att plaggen tål frekvent maskintvätt. Detta gör dem praktiska och enkla att sköta samtidigt som de behåller sin mjukhet och kvalitet. Upplev den oöverträffade komforten och mångsidigheten hos ullplagg och njut av deras överlägsna egenskaper i alla väderförhållanden. Vårt ullgarn är behandlat med superwash-teknik, vilket innebär att plaggen tål att tvättas i maskin, vilket gör dem praktiska och bekväma för daglig användning. Upplev den otroliga komforten och hållbarheten hos våra ullplagg - perfekta för att hålla dig varm och bekväm oavsett väderförhållanden.

Bild på Drops Soft Tweed

Drops Soft Tweed

Från 49,00 kr

DROPS Soft Tweed - Ett Klassiskt Tweedgarn i Superfin Alpacka och Merinoull Utforska tidlös elegans med DROPS Soft Tweed - ett klassiskt tweedgarn som kombinerar högkvalitativ alpacka och merinoull för en unik textur och stil. Egenskaper: Material: DROPS Soft Tweed är tillverkat av 50% ull, 25% alpacka och 25% viskos, vilket ger en perfekt balans mellan värme, mjukhet och struktur. Mångsidighet: Med en garngrupp B (8 ply / DK) är DROPS Soft Tweed perfekt för att skapa en mängd olika plagg och accessoarer, från tröjor och koftor till halsdukar och mössor. Klassiskt tweedgarn: Den subtila tweedeffekten ger dina projekt en tidlös charm och karaktär, perfekt för både vardagligt bruk och speciella tillfällen. Hållbarhet: Tillverkat i EU med råvaror från Sydamerika och Österrike, erbjuder DROPS Soft Tweed hög kvalitet och en ansvarsfull tillverkningsprocess. Tvättinstruktioner: För att behålla garnets kvalitet och struktur rekommenderas handtvätt vid max 30°C och plantorkning. Specifikationer: Vikt/längd: 50 g = ca. 130 meter Rekommenderade stickor: 4 mm Stickfasthet: 10 x 10 cm = 21 m x 28 v Oavsett om du skapar en klassisk tröja, en elegant kofta eller en trendig accessoar, kommer DROPS Soft Tweed att ge dina projekt en touch av sofistikerad stil och lyx. Beställ DROPS Soft Tweed idag och låt din kreativitet blomstra med detta exklusiva tweedgarn!

Bild på Borstad  Alpakka

Borstad Alpakka

Från 109,00 kr

Upptäck förtjusningen med Borstad Alpakka - ett garn som består av alpakkafiber tvinnat tillsammans med en stark nylontråd, vilket ger en perfekt balans mellan mjukhet och hållbarhet. När alpakkafibern borstas upp skapas ett lätt och luftigt garn med en mjuk och luddig känsla. Den ihåliga alpakkafibern gör att garnet andas, vilket innebär att det känns varmt när det är kallt och svalt när det är varmt. Ge dina handarbetsprojekt en touch av lyx och komfort med detta underbara garn som är perfekt för allt från mössor och halsdukar till tröjor och sjalar.

Bild på Alpakka

Alpakka

Från 79,00 kr

ALPAKKA innehåller 100 % ren alpaca för den mest kräsna!Utforska den lyxiga världen av Alpakka - ett oerhört mjukt och behagligt garn som är ungefär tre gånger varmare än vanlig ull, vilket gör det till det mest isolerande garnet i vårt sortiment. Alpakka-fibern är naturligt ihålig och andas, vilket ger en känsla av värme när det är kallt och svalka när det är varmt. Dessutom innehåller inte alpakkafibern lanolin, vilket gör den idealisk för personer med känslig hud. Vår Alpakka är av hög kvalitet, Superfine, vilket innebär att fibrerna har en mikrometer på mellan 25-26 och är en av de mjukaste alpakka-kvaliteterna som används i handstickningsgarn. Vi strävar efter att erbjuda produkter av högsta kvalitet för att garantera en lyxig och bekväm upplevelse för våra kunder. Både Alpakka och Mini Alpakka använder samma högkvalitativa fiber, men produceras i olika tjocklekar. Alpakka är ett 4-trådigt garn medan Mini Alpakka är ett 3-trådigt garn. Oavsett vilken tjocklek du väljer kommer du att uppskatta den otroliga mjukheten och värmen hos Alpakka-garnet i dina handstickningsprojekt.

Bild på Järbo 8/4 50g

Järbo 8/4 50g

Från 39,00 kr

Upptäck virkarens dröm från Järbo - nu i stora nystan som får dig att aldrig vilja lägga ner virknålen! Järbo 8/4 är ett merceriserat och gasserat bomullsgarn som har genomgått en speciell behandling för att göra det lättare att arbeta med samtidigt som det blir extra hållbart och glansigt. Dessa stora nystan är perfekta för att skapa större projekt utan avbrott, och med en härlig regnbåge av 50-gramsnystan att välja bland kan du skapa färgglada och livfulla kreationer. Ge dig själv verktygen för att skapa fantastiska virkprojekt med Järbo 8/4 - kvalitetsgarnet som inspirerar till kreativitet och låter dina idéer blomma fritt.

Bild på Junior Raggi

Junior Raggi

Från 49,00 kr

Utforska den mångsidiga världen av Järbo's tunna sockgarn - ett perfekt val för både strumpor och olika accessoarer! Detta garn är tillverkat av en slitstark och värmande blandning av superwash-behandlad ull och polyamid, vilket ger både hållbarhet och mjukhet åt dina projekt. Med en klassisk längd på 200 meter per 50 gram är detta garn idealiskt för att skapa tunna sockor och strumpor som håller dig varm och bekväm. Men dess användningsområden sträcker sig långt utöver bara strumpor - det passar också utmärkt för halsdukar, mössor, vantar och tröjor. Med detta tunna sockgarn från Järbo kan du låta din kreativitet flöda och skapa vackra och praktiska plagg för alla tillfällen.

Bild på Merinoull

Merinoull

Från 75,00 kr

MERINOULL innehåller 100 % merinoull. Utforska den fantastiska världen av Merinoull - ett garn med otroliga egenskaper som kommer att förvåna dig! Merinoullen är inte bara isolerande, den har också förmågan att effektivt leda bort fukt från kroppen och behålla värmen, även när den är fuktig, tack vare fiberns unika struktur. Dess förmåga att absorbera upp till 30% av sin egen vikt i vatten gör den till ett perfekt val för alla väderförhållanden och aktiviteter. Vårt Merinoullsgarn är behandlat med superwash-teknik för att göra det lätt att sköta och hålla rent. Det tål maskintvätt och behåller ändå sin mjukhet och kvalitet, vilket gör det till en praktisk och bekväm lösning för alla dina stickningsprojekt. Vi är stolta över att samarbeta med leverantörer som följer strikta etiska riktlinjer. Vår leverantör har garanterat att ullen vi använder inte kommer från får som har utsatts för mulesing, vilket säkerställer både kvalitet och välbefinnande för alla inblandade. Ge dig själv möjligheten att utforska den otroliga världen av Merinoull med vårt högkvalitativa garn. Med dess överlägsna egenskaper kommer du att uppskatta den mjukhet, värme och komfort som det ger till dina stickprojekt.

Bild på Babyull Lanett

Babyull Lanett

Från 69,00 kr

BABYULL LANETT innehåller 100 % merinoull. Utforska fördelarna med Merinoull - en mångsidig och högpresterande fiber som ger överlägsen komfort och funktion. Merinoullen är inte bara isolerande, den har också förmågan att effektivt leda bort fukt från kroppen och behålla värmen även när den är fuktig, tack vare fiberns unika struktur. Ullen kan absorbera upp till 30% av sin egen vikt i vatten innan den börjar kännas våt, vilket gör den idealisk för alla typer av aktiviteter och väderförhållanden. Vårt Merinoullsgarn är behandlat med superwash-teknik för enkel skötsel och hållbarhet. Det tål att tvättas i maskin, vilket gör det praktiskt och bekvämt för daglig användning. Vi är stolta över att samarbeta med leverantörer som följer strikta etiska riktlinjer. Vår leverantör har garanterat att ullen vi använder inte kommer från får som har utsatts för mulesing, vilket säkerställer både kvalitet och välbefinnande för alla inblandade. Babyull Lanett har varit en favorit på marknaden sedan tidigt 1980-tal och är fortfarande lika populär idag som den var förr. Med sin mjukhet och mångsidighet är detta garn perfekt för att skapa plagg inte bara för babyer utan för hela familjen. Upplev den underbara känslan av Merinoull Lanett och låt din kreativitet flöda i dina stickprojekt.

Bild på Drops Polaris

Drops Polaris

Från 54,00 kr

DROPS Polaris - Perfekt till Tovning! Utforska kraften i DROPS Polaris - ett garn designat speciellt för att skapa robusta och hållbara tovade projekt. Egenskaper: Material: Tillverkat av 100% ull, erbjuder DROPS Polaris en högkvalitativ och slitstark fiber som är idealisk för tovning. Mångsidighet: Med en garngrupp F (super bulky / jumbo) är DROPS Polaris perfekt för att skapa stora och robusta plagg och accessoarer som tovade filtar, tofflor och väskor. Perfekt till tovning: DROPS Polaris är särskilt utformat för att ge en jämn och hållbar tovning, vilket gör det till det ultimata valet för tovade projekt. Hållbarhet: Tillverkat i EU med råvaror från Sydamerika, erbjuder DROPS Polaris hög kvalitet och en ansvarsfull tillverkningsprocess. Tvättinstruktioner: För bästa resultat vid tovning, rekommenderas handtvätt vid max 30°C och plantorkning. Specifikationer: Vikt/längd: 100 g = ca. 36 meter Rekommenderade stickor: 12 mm Stickfasthet: 10 x 10 cm = 8 m x 10 v Oavsett om du skapar en tovad väska, en filtkudde eller en toffla, kommer DROPS Polaris att ge dina projekt den styrka och hållbarhet som krävs för långvarig användning. Beställ DROPS Polaris idag och låt din kreativitet blomstra med detta kraftfulla garn för tovning!

Bild på Drops Andes

Drops Andes

Från 66,00 kr

DROPS Andes är ett tvåtrådigt traditionellt spunnet garn som kombinerar 65 % ull med 35 % superfin alpacka. Detta resulterar i ett garn med en härligt mjuk yta från alpackafibrerna samtidigt som ullfibrerna ger garnet god formstabilitet. Garnet har en naturlig och obehandlad kvalitet, vilket innebär att fibrerna endast är tvättade och inte kemiskt behandlade före färgning. Detta bidrar till att framhäva fibrernas bästa egenskaper och skapar en fin struktur och form. DROPS Andes är enkelt att arbeta med på tjockare stickor och virknålar, och det passar utmärkt för vinterplagg, accessoarer samt inredningsdetaljer. Med sin mångsidighet och kvalitet är detta garn ett utmärkt val för dina stick- och virkprojekt.

Bild på Drops Sky

Drops Sky

Från 69,00 kr

DROPS Sky - Supermjukt och Lätt i Babyalpacka och Merinoull Njut av lyxen av DROPS Sky - ett garn som kombinerar supermjukhet och lätt vikt med en perfekt balans av babyalpacka och merinoull. Egenskaper: Material: DROPS Sky är tillverkat av 74% babyalpacka, 18% polyamid och 8% merinoull, vilket ger en otroligt mjuk och lätt känsla för dina handarbeten. Mångsidighet: Med en garngrupp B (8 ply / DK) är DROPS Sky perfekt för att skapa eleganta och behagliga plagg och accessoarer. Supermjukt: Babyalpackan och merinoullen ger en oöverträffad mjukhet som gör DROPS Sky till ett underbart val för känsliga huden och fina projekt. Hållbarhet: Tillverkat i Peru och EU med råvaror från Sydamerika och Italien, erbjuder DROPS Sky hög kvalitet och en ansvarsfull tillverkningsprocess. Tvättinstruktioner: För att behålla garnets mjukhet och struktur rekommenderas handtvätt vid max 30°C och plantorkning. Specifikationer: Vikt/längd: 50 g = ca. 190 meter Rekommenderade stickor: 4 mm Stickfasthet: 10 x 10 cm = 21 m x 28 v Oavsett om du skapar en elegant tröja, en mysig sjal eller ett gulligt babyplagg, kommer DROPS Sky att ge dina projekt en touch av lyx och komfort. Beställ DROPS Sky idag och låt din kreativitet flyga högt med detta fantastiska garn!

Bild på Sox

Sox

Från 35,00 kr

Raggsocksgarn liknande Raggsocksgarnet. Sockbeskrivning medföljer på banderollen. Garnåtgång: 2 – 8 år: 2 nystan. 10 – 12 år: 3 nystan. Damstorlek: 3 nystan. Herrstorlek: 4 nystan.

Bild på Mellanraggi

Mellanraggi

Från 89,00 kr

Utforska arvet från sockgarnets ursprung med Raggi - Järbos stolta flaggskepp. Mellanraggi är den perfekta kompisen till den välkända Raggi-garnfamiljen - en mångsidig och pålitlig lösning för alla dina stickprojekt. Precis som sin äldre bror, innehåller Mellanraggi en robust blandning av superwashbehandlad ull och polyamid, vilket gör det till en slitstark och tålig tråd, särskilt lämplig för att sticka sockor. Medan Raggi-familjen är känd för sitt fokus på sockstickning, är Mellanraggi det "mellanbarnet" som passar för en mängd olika projekt, från sockor till andra klädesplagg. Utforska Raggi-familjens breda utbud av garner, alla noga utvalda för att ge dig en enastående stickupplevelse. Oavsett om det är för att hålla dina fötter varma eller för att skapa andra kreationer, är Mellanraggi redo att ta dig med på en resa av kreativitet och kvalitet.

Bild på Duo

Duo

Från 75,00 kr

Utforska komforten med Duo - ett mångsidigt garn som är perfekt för året runt användning. För dem som upplever stickningar är detta garnet ett utmärkt alternativ. Den unika blandningen av merinoull och bomull ger en lätt och elastisk känsla samtidigt som det isolerar på ett effektivt sätt. Tack vare ullens egenskaper blir garnet lättare, mer elastiskt och bättre isolerande än ren bomull, samtidigt som det undviker känslan av klåda som kan förekomma med ren ull. Med Duo kan du njuta av mjukheten och värmen från merinoullen utan obehaget. Vi är stolta över att samarbeta med leverantörer som följer etiska riktlinjer. Vår leverantör har garanterat att ullen vi använder inte kommer från får som har utsatts för mulesing, vilket säkerställer både kvalitet och välbefinnande för alla inblandade. Upplev den exceptionella kvaliteten hos Duo och skapa vackra och bekväma plagg med gott samvete.

Bild på FRØYA, FRÖJA

FRØYA, FRÖJA

Från 59,00 kr

Utforska den lyxiga världen av Frøya Strömpegarn - tillverkat av 80% Superwash ull och 20% Nylon för extra hållbarhet. Detta fantastiska garn är otroligt mjukt och av hög kvalitet, vilket gör det perfekt för både barn och vuxna stickprojekt. Dess mjukhet gör det även lämpligt för babyplagg, där komfort är av yttersta vikt. Observera att färgerna som visas på nätet kan skilja sig något från de faktiska garnnystanen och kan påverkas av skärmens inställningar. Dessutom kan olika partier av garnet skilja sig något i färg mellan färgbad. Ge dina stickprojekt en extra touch av kvalitet och komfort med Frøya Strömpegarn - det perfekta valet för att skapa vackra och hållbara plagg för hela familjen.

Bild på Junior

Junior

Från 39,00 kr

Utforska den underbara världen av Junior från Järbo - det ultimata garnet för barn- och babyplagg! Med en härlig blandning av 70% Premium akryl och 30% nylon är detta garn extra mjukt och perfekt för de små. Junior är enkelt att arbeta med, prisvärt och garanterat kli-fritt, vilket gör det till ett populärt val för alla som vill skapa bekväma och trygga plagg för barn och spädbarn. Oavsett om det är en mysig babytröja, en varm mössa eller söta små sockor, så kommer Junior att göra dina stickprojekt till en fröjd att arbeta med och ge dig fantastiska resultat varje gång. Ge ditt nästa stickprojekt en extra kram av mjukhet och kvalitet med Junior från Järbo - det perfekta valet för alla dina barn- och babyplagg!

Bild på Drops Alpaca Bouclé

Drops Alpaca Bouclé

Från 50,00 kr

DROPS Alpaca Bouclé är ett härligt effekt-garn spunnet i superfin alpaca. Garngrupp: C

Bild på Tynn Merinoull

Tynn Merinoull

Från 75,00 kr

Utforska fördelarna med vår Merinoull - ett mångsidigt garn med enastående egenskaper. Merinoullen är inte bara isolerande, den har också förmågan att effektivt leda bort fukt från kroppen och behålla värmen även när den är fuktig, tack vare fiberns unika struktur. Dess förmåga att absorbera upp till 30% av sin egen vikt i vatten gör den till ett perfekt val för alla väderförhållanden och aktiviteter. Vårt Merinoullsgarn är behandlat med superwash-teknik för enkel skötsel och långvarig hållbarhet. Det tål maskintvätt, vilket gör det praktiskt och bekvämt för daglig användning utan att förlora sin mjukhet eller form. Vi är stolta över att samarbeta med leverantörer som följer strikta etiska riktlinjer. Vår leverantör har garanterat att ullen vi använder inte kommer från får som har utsatts för mulesing, vilket säkerställer både kvalitet och välbefinnande för alla inblandade. Ge dina stickprojekt en touch av kvalitet och komfort med vår Merinoull - det perfekta valet för att skapa varma och bekväma plagg som varar över tid.

Bild på Alpaca Storm

Alpaca Storm

Från 79,00 kr

Utforska mjukheten och mångsidigheten hos Alpaca Storm - ett otroligt garn med en blandning av 40% superfine alpakka, 40% fin merinoull och 20% nylon för extra styrka. Jämfört med andra garner på marknaden ger vår unika blandning möjlighet att använda stickor i storlek 4 till 4,5 mm. Detta resulterar i plagg som är 15-20% lättare än de som är stickade med andra garner, vilket ger en mer komfortabel användarupplevelse. Inte nog med det, tack vare den lättare vikten blir även priset på de färdiga plaggen betydligt lägre, vilket ger dig möjlighet att skapa vackra och högkvalitativa plagg till ett överkomligt pris. Alpaca Storm är tillverkat i Peru, där traditionellt hantverk möter modern teknologi för att skapa garn av högsta kvalitet. Ge dina stick- och virkprojekt en touch av lyx och komfort med Alpaca Storm!

Bild på Double Sunday PetiteKnit

Double Sunday PetiteKnit

Från 75,00 kr

Double Sunday är vår tjockaste variant av 100% merinoull och det perfekta basgarnet: Ett tjockt icke-superwash behandlat garn som kan stickas ensam eller med dubbel tråd. Eller stickas tillsammans med Tynn Silk Mohair. Merinoull är inte bara isolerande, den leder också fukt bort från kroppen och håller värmen, även fast den är fuktig, tack vare fiberns struktur. Ull kan absorbera upp till 30% av sin egen vikt i vatten innan den börjas kännas våt. Vår leverantör har garanterat att ullen vi köper inte kommer från får som har blivit utsatta för mulesing.

Bild på BAMBOO

BAMBOO

Från 49,00 kr

Utforska mjukheten och mångsidigheten hos Bamboo - ett garn tillverkat av en blandning av 50% bomull och 50% äkta bambu. Det här garnet är perfekt för både barn och vuxna. Det används också mycket inom inredning och ger fantastiska resultat. Bambu betraktas som ett mycket miljövänligt val eftersom det växer snabbt och är 100% nedbrytbart och förnybart. Dessutom är bambu temperaturreglerande - svalt när det är varmt och varmt när det är kallt. Garnet är tvinnat och spunnet på ett speciellt sätt för att ge plaggen god stabilitet och volym. Bambufibern ger både styrka och volym åt garnet. Upptäck alla möjligheter med Bamboo och skapa vackra och hållbara plagg som du kommer att älska att bära och använda!

Bild på Perfect Superwash

Perfect Superwash

Från 49,00 kr

Upptäck den mångsidiga och pålitliga följeslagaren för dina handstickade projekt - Perfect garnet! Detta garn är skapat med en perfekt blandning av mjukhet och slitstyrka, förstärkt med nylon för att ge extra hållbarhet. Med sin hållbara konstruktion är Perfect garnet idealiskt för att sticka sockor och tofflor som behöver stå emot daglig användning. Men tack vare sin mjukhet passar det också utmärkt för vantar, mössor och andra basplagg som behöver tåla lite tuffare tag. Varje banderoll innehåller en beskrivning för att sticka en socka, vilket gör det enkelt att komma igång med ditt projekt direkt från början. Dessutom är garnet superwash-behandlat, vilket innebär att det klarar att tvättas i maskin gång på gång utan att förlora sin kvalitet eller mjukhet. Med Perfect garnet kan du skapa slitstarka och bekväma plagg som varar länge och håller stilen i många år framöver!

Bild på Fuga

Fuga

Från 39,00 kr

Upptäck en älskad klassiker från Järbo - Fuga garnet. Sedan över 50 år tillbaka har Fuga varit en pålitlig följeslagare för stickare och virkare runt om i världen, och det är inte svårt att förstå varför! Detta lätthanterliga garn är en fröjd att arbeta med, vilket gör det till ett perfekt val för både nybörjare och erfarna hantverkare. Med Fuga garnet kan du skapa allt från tröjor och halsdukar till filtar och mössor med lätthet. Sätt stickorna eller virknålen i Fuga garnet och låt din kreativitet flöda. Vi är övertygade om att du kommer att njuta av många underbara stunder med ditt handarbete när du väljer Fuga från Järbo.

Bild på Drops Puna

Drops Puna

Från 45,00 kr

DROPS Puna - Mjukhet i Ren Alpacka Upplev den oemotståndliga mjukheten hos DROPS Puna - ett garn tillverkat av 100% ren alpacka, perfekt för att skapa lyxiga och varma handarbeten. Egenskaper: Material: Tillverkat av 100% alpacka, erbjuder DROPS Puna en oöverträffad mjukhet och värme för dina projekt. Mångsidighet: Med en garngrupp B (8 ply / DK / worsted) är DROPS Puna perfekt för att skapa allt från tröjor och sjalar till mössor och vantar. Hållbarhet: Tillverkat i Peru med råvaror från lokala alpackabesättningar, erbjuder DROPS Puna hög kvalitet och en ansvarsfull tillverkningsprocess. Tvättinstruktioner: För att behålla garnets mjukhet och form rekommenderas handtvätt i kallt vatten vid max 30°C och plantorkning. Garnet kan också tovas för extra struktur och hållbarhet. Specifikationer: Vikt/längd: 50 g = ca. 110 meter Rekommenderade stickor: 4 mm Stickfasthet: 10 x 10 cm = 21 m x 28 v Oavsett om du skapar en elegant sjal eller en varm tröja, kommer DROPS Puna att ge dina projekt en touch av lyx och komfort som bara alpacka kan erbjuda. Beställ DROPS Puna idag och låt din kreativitet flöda med detta underbara alpackagarn!

Bild på Baby Merino

Baby Merino

Från 29,00 kr

Utforska den förtrollande världen av Baby Merino från Svarta Fåret - ett garn som är oerhört mjukt och lyxigt tillverkat av 100% mjukaste merinoull. Med sin överlägsna mjukhet är detta garn perfekt för att skapa plagg till barn, men också för vuxna som vill ha en garanterat mjuk och varm känsla. Med ett brett urval av färger att välja bland erbjuder Baby Merino många möjligheter att hitta just din favoritfärg och skapa unika och vackra plagg. Oavsett om det är en gullig babytröja, en mysig sjal eller en varm tröja, kommer detta garn att ge dina stickprojekt en extra touch av lyx och komfort. Ge dina stickprojekt en känsla av kvalitet och mjukhet med Baby Merino från Svarta Fåret - det perfekta valet för alla som uppskattar en lyxig stickupplevelse.

Bild på Alpakka Silke

Alpakka Silke

Från 95,00 kr

Upptäck en känsla av lyx och mjukhet med vår Baby Alpakka garn! Trots sitt namn är det inte fiber från små alpakkabebisar, utan snarare en beteckning för de finaste och mjukaste alpakkafibrerna med en micronhalt mellan 20-23. Denna kvalitet av alpakka, tillsammans med silkens släta yta, skapar ett handstickningsgarn som är exceptionellt mjukt och skonsamt mot huden. Både alpakan och silken har fantastiska värmereglerande egenskaper, vilket innebär att du kommer att känna dig varm och mysig när det är kallt och sval när det är varmt. Dessutom har silken en unik förmåga att absorbera fukt, vilket håller dig torr och bekväm hela dagen. Och det bästa av allt? Alpakkafibrer innehåller inte lanolin, vilket gör det till ett utmärkt val för dem med känslig hud eller allergier. Ge dig själv en upplevelse av ren komfort och lyx med vårt Baby Alpakka garn - perfekt för att skapa underbara och eleganta plagg som du kommer att älska att bära!

Tillverkare