info@garnaffaren.se
59 kr frakt - Gratis över 600 kr     Hitta min order

Kategorier

Meny

Garnaffären säljer Drops garn-se våra favoriter!

Garnaffären säljer Drops garn-se våra favoriter!

Garnaffären säljer Drops Garn-se våra favoriter!

Garnaffären har sålt garn från Garnstudio i över 20år.

Många av garnsorterna har funnits med i sortimentet sedan dess. Såsom Karisma, Snow, Alaska, Paris och Fabel.

Om man ska plocka ut en eller flera favoriter så beror det mycket på vad man ska tillverka. 

Till barnplagg och vuxenplagg är Drops Baby Merino och Drops Merino Extra Fine stora favoriter. Då de är både mjuka och härliga att jobba med och att ha på sig. Denna ullen kliar inte och värmer gott på vintern. Maskorna landar också helt naturligt efter varandra så det färdiga arbetet blir väldigt sällan ojämnt. Men man ska vara uppmärksam på om man stickar löst då garnet är elastiskt och lätt töjer sig.

 

En annan stor favorit vi har är Drops Sky. Det är sammetsmjukt och helt fantastiskt ullgarn att arbeta med. Gör man sitt först plagg i detta garn blir det lätt att man fastnar och vill göra många fler plagg av just Drops Sky. Detta garn har också en förmåga att lägga sig slätt då man arbetar med det.

En annan favorit är det fluffiga garnet Drops Air eller Drops Wish. Dessa två är likvärdiga med varandra. Mjuka, fluffiga och med ett fantastiskt resultat. Vill du att det sk gå lite fortare när du stickar är Drops Wish att föredra.

Om man ska tova något är både Drops Alaska och Drops Snow överlägsna. Dessa två garnsorter är tillverkade av fårull så det finns risk för att de kliar. Men just detta gör att de är ypperligt att tova i dem.

 

Drops Fabel är ett raggsocksgarn som bara växer med tiden. Det är både slitstarkt och bra för sockor. Det är tunt och fungerar därför väldigt bra som en vanlig innersocka. Här hittar du en mängd färger att välja bland. Både printade, melerade och enfärgade. Stickar du sockorna med någon av de läckra printfärgerna så kommer både du och din omgivning att fascineras över det färdiga resultatet som kommer att se riktigt proffsigt ut.

 

Drops Karisma är ett klassiskt ullgarn som har funnits med sedan urtiden. Här finns ett stort mönsterstöd och Drops Karisma håller alltid formen och har en stabil formfastighet.

Som sommargarn skulle vi i Garnaffären välja Drops Cotton Merino, vilket är ett mjukt blandgarn med medelgrova stickor.

Samtidigt som det är mjukt så är det något svalare än ett 100% ullgarn. Men ändå lite värmande med den mjuka och härliga merinoblandningen.

Har du några fågor tveka inte att höra av dig till oss, så hjälper vi dig i ditt val av garn.

 

Skriv en kommentar