info@garnaffaren.se
59 kr frakt - Gratis över 600 kr     Hitta min order

Kategorier

Meny

Höst

per sida
7 produkter
Bild på Höstens färger - vepa

Höstens färger - vepa

299,00 kr

Produktbeskrivning: Broderikit Produktöversikt Upplev glädjen och tillfredsställelsen av att skapa ditt eget konstverk med vårt omfattande broderikit. Detta kit är perfekt för både nybörjare och erfarna broderientusiaster och innehåller allt du behöver för att komma igång med ditt projekt. Innehåll i kitet: Mönster: Ett detaljerat mönster som guidar dig genom varje steg av ditt broderiprojekt. Mönstret är utformat för att vara lättläst och enkelt att följa. Aida 5,4 rutor/cm: En högkvalitativ Aida-väv med 5,4 rutor per centimeter, vilket gör det lätt att hålla reda på stygnen och skapa ett jämnt och fint resultat. DMC-garn: Premium DMC-broderigarn i rätt färger och mängd, noggrant utvalt för att matcha mönstret. DMC-garnet är känt för sin hållbarhet och vackra färger som håller sig levande över tid. Broderinål: En spetsig och hållbar broderinål som är perfekt anpassad för att arbeta med Aida-väven och DMC-garnet. Färdigt mått: Storlek: När ditt broderiprojekt är klart kommer det att mäta cirka 30x40 cm, en imponerande storlek som gör det till en fantastisk dekoration för ditt hem eller en unik gåva till någon speciell. Fördelar med kitet: Allt-i-ett-lösning: Du får allt du behöver i ett enda kit, vilket sparar tid och gör att du kan börja ditt projekt direkt. Hög kvalitet: Alla komponenter i kitet är av högsta kvalitet, från Aida-väven till DMC-garnet, vilket garanterar ett professionellt och långvarigt resultat. Enkel att följa: Det medföljande mönstret är tydligt och lätt att följa, vilket gör det enkelt även för nybörjare att skapa ett vackert broderi. Avkopplande och roligt: Broderi är inte bara ett kreativt utlopp utan också en avkopplande aktivitet som kan bidra till att minska stress och förbättra ditt välbefinnande. Skapa något vackert och unikt med vårt broderikit. Beställ ditt kit idag och börja ditt nästa broderiäventyr!

Bild på Rådjur i hösten - minivepa

Rådjur i hösten - minivepa

229,00 kr

Produktöversikt Upplev glädjen av att skapa ditt eget konstverk med vårt omfattande broderikit. Perfekt för både nybörjare och erfarna broderientusiaster, innehåller detta kit allt du behöver för att starta och slutföra ett vackert broderiprojekt. Innehåll i kitet: Mönster: Ett detaljerat och lättläst mönster som guidar dig genom varje steg av ditt broderiprojekt. Aida 6 rutor/cm: En högkvalitativ Aida-väv med 6 rutor per centimeter, vilket ger en fin struktur och gör det lätt att följa mönstret. DMC-garn: Premium DMC-broderigarn i rätt färger och mängd, noggrant utvalt för att matcha mönstret. DMC-garnet är känt för sin hållbarhet och levande färger som håller sig vackra över tid. Broderinål: En spetsig och hållbar broderinål som är perfekt för att arbeta med Aida-väven och DMC-garnet. Färdigt mått: Storlek: När ditt broderiprojekt är klart kommer det att mäta cirka 10x31 cm, en smal och lång design som passar perfekt som en unik väggdekoration eller en personlig gåva. Beslag ingår ej: Observera att beslag för upphängning eller montering inte ingår i kitet. Fördelar med kitet: Allt-i-ett-lösning: Du får allt du behöver i ett enda kit, vilket sparar tid och gör att du kan börja ditt projekt omedelbart. Hög kvalitet: Alla komponenter i kitet är av högsta kvalitet, från Aida-väven till DMC-garnet, vilket garanterar ett professionellt och långvarigt resultat. Enkel att följa: Det medföljande mönstret är tydligt och lätt att följa, vilket gör det enkelt även för nybörjare att skapa ett vackert broderi. Avkopplande och roligt: Broderi är inte bara ett kreativt utlopp utan också en avkopplande aktivitet som kan bidra till att minska stress och förbättra ditt välbefinnande. Skapa något vackert och unikt med vårt broderikit. Beställ ditt kit idag och börja ditt nästa broderiäventyr!

Bild på Torp i höstskrud - minivepa

Torp i höstskrud - minivepa

229,00 kr

Skapa en charmig och höstinspirerad minivepa med vårt broderikit "Torp i höstskrud". Detta kit är idealiskt för både nybörjare och erfarna broderientusiaster och innehåller allt du behöver för att skapa en vacker dekoration till ditt hem. Innehåll i kitet: Mönster: Ett detaljerat och lättläst mönster som guidar dig genom varje steg av ditt broderiprojekt. Mönstret föreställer ett pittoreskt torp i höstens vackra färger. Aida 6 rutor/cm: En högkvalitativ Aida-väv med 6 rutor per centimeter, vilket ger en fin struktur och gör det lätt att följa mönstret. DMC-garn: Premium DMC-broderigarn i rätt färger och mängd, noggrant utvalt för att matcha mönstret. DMC-garnet är känt för sin hållbarhet och levande färger som håller sig vackra över tid. Broderinål: En spetsig och hållbar broderinål som är perfekt för att arbeta med Aida-väven och DMC-garnet. Färdigt mått: Storlek: När ditt broderiprojekt är klart kommer det att mäta cirka 10x28 cm, en smal och lång design som passar perfekt som en unik väggdekoration eller en personlig gåva. Beslag ingår ej: Observera att beslag för upphängning eller montering inte ingår i kitet. Fördelar med kitet: Allt-i-ett-lösning: Du får allt du behöver i ett enda kit, vilket sparar tid och gör att du kan börja ditt projekt omedelbart. Hög kvalitet: Alla komponenter i kitet är av högsta kvalitet, från Aida-väven till DMC-garnet, vilket garanterar ett professionellt och långvarigt resultat. Enkel att följa: Det medföljande mönstret är tydligt och lätt att följa, vilket gör det enkelt även för nybörjare att skapa ett vackert broderi. Avkopplande och roligt: Broderi är inte bara ett kreativt utlopp utan också en avkopplande aktivitet som kan bidra till att minska stress och förbättra ditt välbefinnande. Sammanfattning Skapa något vackert och unikt med vårt broderikit "Torp i höstskrud - Minivepa". Detta kit är perfekt för att ge ditt hem en touch av höstens skönhet eller som en handgjord gåva till någon speciell. Beställ ditt kit idag och börja ditt nästa broderiäventyr!

Bild på Svampar - 3 pack tavlor / kort

Svampar - 3 pack tavlor / kort

199,00 kr

Fira höstens skönhet med vårt exklusiva broderikit som låter dig skapa tre vackra handgjorda kort. Perfekt för att skicka personliga hälsningar eller ge bort som unika gåvor, innehåller detta kit allt du behöver för att skapa små konstverk. Innehåll i kitet: Mönster: Tre detaljerade och lättlästa mönster som guidar dig genom varje steg av dina broderiprojekt. Mönstren är höstinspirerade och designade för att passa perfekt på korten. Aida 5,4 rutor/cm: En högkvalitativ Aida-väv med 5,4 rutor per centimeter, vilket ger en fin struktur och gör det lätt att följa mönstret. DMC-garn: Premium DMC-broderigarn i rätt färger och mängd, noggrant utvalt för att matcha mönstren. DMC-garnet är känt för sin hållbarhet och levande färger som håller sig vackra över tid. Broderinål: En spetsig och hållbar broderinål som är perfekt för att arbeta med Aida-väven och DMC-garnet. Kort och kuvert: Tre kort och tillhörande kuvert för att du ska kunna skapa och skicka dina handgjorda hälsningar. Färdigt mått: Storlek: När dina broderiprojekt är klara kommer varje kort att mäta cirka 6 x 9 cm, vilket gör dem till perfekta små konstverk som kan skickas eller ges bort. Ramar ingår ej: Observera att ramar för korten inte ingår i kitet. Fördelar med kitet: Allt-i-ett-lösning: Du får allt du behöver i ett enda kit, vilket sparar tid och gör att du kan börja dina projekt omedelbart. Hög kvalitet: Alla komponenter i kitet är av högsta kvalitet, från Aida-väven till DMC-garnet, vilket garanterar ett professionellt och långvarigt resultat. Enkel att följa: De medföljande mönstren är tydliga och lätta att följa, vilket gör det enkelt även för nybörjare att skapa vackra broderade kort. Avkopplande och roligt: Broderi är inte bara ett kreativt utlopp utan också en avkopplande aktivitet som kan bidra till att minska stress och förbättra ditt välbefinnande. Personliga gåvor: Skapa unika och personliga hälsningar som kommer att uppskattas av mottagarna. Sammanfattning Skapa något vackert och personligt med vårt broderikit för kort med höstmotiv. Detta kit är perfekt för att ge dina hälsningar en personlig touch eller för att skapa unika gåvor. Beställ ditt kit idag och börja ditt nästa broderiäventyr!

Bild på Rönnbär, kastanjer och ekollon - 3 tavlor / kort

Rönnbär, kastanjer och ekollon - 3 tavlor / kort

199,00 kr

Fira höstens skönhet och sprid glädje med vårt broderikit som låter dig skapa tre vackra handgjorda kort. Perfekt för personliga hälsningar eller som unika gåvor, innehåller detta kit allt du behöver för att skapa små konstverk. Innehåll i kitet: Mönster: Tre detaljerade och lättlästa mönster som guidar dig genom varje steg av dina broderiprojekt. Mönstren är höstinspirerade och designade för att passa perfekt på korten. Aida 5,4 rutor/cm: Högkvalitativ Aida-väv med 5,4 rutor per centimeter, vilket ger en fin struktur och gör det enkelt att följa mönstret. DMC-garn: Premium DMC-broderigarn i rätt färger och mängd, noggrant utvalt för att matcha mönstren. DMC-garnet är känt för sin hållbarhet och levande färger som håller sig vackra över tid. Broderinål: En spetsig och hållbar broderinål som är perfekt för att arbeta med Aida-väven och DMC-garnet. Kort och kuvert: Tre kort och tillhörande kuvert för att du ska kunna skapa och skicka dina handgjorda hälsningar. Färdigt mått: Storlek: När dina broderiprojekt är klara kommer varje kort att mäta cirka 6 x 9 cm, vilket gör dem till perfekta små konstverk att skicka eller ge bort. Ramar ingår ej: Observera att ramar för korten inte ingår i kitet. Fördelar med kitet: Allt-i-ett-lösning: Du får allt du behöver i ett enda kit, vilket sparar tid och gör att du kan börja dina projekt omedelbart. Hög kvalitet: Alla komponenter i kitet är av högsta kvalitet, från Aida-väven till DMC-garnet, vilket garanterar ett professionellt och långvarigt resultat. Enkelt att följa: De medföljande mönstren är tydliga och enkla att följa, vilket gör det lätt även för nybörjare att skapa vackra broderade kort. Avkopplande och roligt: Broderi är inte bara ett kreativt utlopp utan också en avkopplande aktivitet som kan bidra till att minska stress och förbättra ditt välbefinnande. Personliga gåvor: Skapa unika och personliga hälsningar som kommer att uppskattas av mottagarna. Sammanfattning Skapa något vackert och personligt med vårt broderikit för kort med höstmotiv. Detta kit är perfekt för att ge dina hälsningar en personlig touch eller för att skapa unika gåvor. Beställ ditt kit idag och börja ditt nästa broderiäventyr!

Bild på Duka höstfint - festremsa

Duka höstfint - festremsa

329,00 kr

Produktbeskrivning: Broderikit - Höstlig Bård Produktöversikt Upplev glädjen av att skapa en imponerande höstinspirerad bård med vårt omfattande broderikit. Perfekt för både nybörjare och erfarna broderientusiaster, detta kit innehåller allt du behöver för att brodera en vacker och detaljerad bård som kan pryda vilken yta som helst. Innehåll i kitet: Mönster: Ett detaljerat och lättläst mönster som guidar dig genom varje steg av ditt broderiprojekt. Mönstret är höstinspirerat och designat för att skapa en lång och elegant bård. Aida 6 rutor/cm: En högkvalitativ Aida-väv med 6 rutor per centimeter, vilket ger en fin struktur och gör det lätt att följa mönstret. DMC-garn: Premium DMC-broderigarn i rätt färger och mängd, noggrant utvalt för att matcha mönstret. DMC-garnet är känt för sin hållbarhet och levande färger som håller sig vackra över tid. Broderinål: En spetsig och hållbar broderinål som är perfekt för att arbeta med Aida-väven och DMC-garnet. Färdigt mått: Storlek: När ditt broderiprojekt är klart kommer det att mäta cirka 10x90 cm, en imponerande längd som gör bården perfekt som dekoration för bordslöpare, gardiner eller väggprydnader. Fördelar med kitet: Allt-i-ett-lösning: Du får allt du behöver i ett enda kit, vilket sparar tid och gör att du kan börja ditt projekt omedelbart. Hög kvalitet: Alla komponenter i kitet är av högsta kvalitet, från Aida-väven till DMC-garnet, vilket garanterar ett professionellt och långvarigt resultat. Enkel att följa: Det medföljande mönstret är tydligt och lätt att följa, vilket gör det enkelt även för nybörjare att skapa ett vackert broderi. Avkopplande och roligt: Broderi är inte bara ett kreativt utlopp utan också en avkopplande aktivitet som kan bidra till att minska stress och förbättra ditt välbefinnande. Sammanfattning Skapa något vackert och unikt med vårt broderikit för en höstlig bård. Detta kit är perfekt för att ge ditt hem en touch av höstens skönhet eller som en handgjord gåva till någon speciell. Beställ ditt kit idag och börja ditt nästa broderiäventyr!

Bild på Flexitavlor Årstider 4-pack

Flexitavlor Årstider 4-pack

299,00 kr

Innehåll i broderikitet: Mönster: Ett detaljerat schema som visar var och hur stygnen ska placeras för att skapa det färdiga broderimotivet. Aidaväv 5,4 rutor/cm: Ett tyg med 5,4 rutor per centimeter, vilket hjälper till att hålla stygnen jämna och prydliga. DMC-garn i rätt färger och mängd: Högkvalitativt broderigarn från DMC, förmättat och förpackat i de exakta färger och mängder som behövs för att slutföra mönstret. Broderinål: En nål speciellt utformad för broderi, som lätt glider genom väven utan att skada den. 4st ramar: Fyra ramar för att sätta in de färdiga broderierna och göra dem klara för upphängning eller visning. Färdigt mått: ca 6 x 9 cm: Den ungefärliga storleken på varje färdigt broderi. Detta kit innehåller allt du behöver för att komma igång och slutföra dina broderiprojekt, perfekt för både nybörjare och erfarna broderare som vill skapa små, vackra broderier.