info@garnaffaren.se
59 kr frakt - Gratis över 600 kr     Hitta min order

Kategorier

Meny

Sommar

per sida
20 produkter
Bild på Somriga barn - 3 pack kort

Somriga barn - 3 pack kort

199,00 kr

Innehåll i broderikitet: Mönster: Ett detaljerat schema som visar var och hur stygnen ska placeras för att skapa det färdiga broderimotivet. Aidaväv 5,4 rutor/cm: En väv med 5,4 rutor per centimeter, vilket hjälper till att hålla stygnen jämna och prydliga. DMC-garn i rätt färger och mängd: Högkvalitativt broderigarn från DMC, förmättat och förpackat i de exakta färger och mängder som behövs för att slutföra mönstret. Broderinål: En nål speciellt utformad för broderi, som lätt glider genom väven utan att skada den. 3 st kort och kuvert: För att montera de färdiga broderierna och skapa tre färdiga kort att skicka eller ge bort. Färdigt mått: Ca 6x9 cm: Den ungefärliga storleken på varje färdigt broderi. Detta kit erbjuder allt du behöver för att skapa tre charmiga broderade kort, perfekta för att sända en personlig hälsning till nära och kära.

Bild på Kort Ut i naturen 3- pack

Kort Ut i naturen 3- pack

199,00 kr

Innehåll i broderikitet: Mönster: Ett detaljerat schema som visar var och hur stygnen ska placeras för att skapa det färdiga broderimotivet. Aidaväv 5,4 rutor/cm: En väv med 5,4 rutor per centimeter, vilket hjälper till att hålla stygnen jämna och prydliga. DMC-garn i rätt färger och mängd: Högkvalitativt broderigarn från DMC, förmättat och förpackat i de exakta färger och mängder som behövs för att slutföra mönstret. Broderinål: En nål speciellt utformad för broderi, som lätt glider genom väven utan att skada den. 3 st kort och kuvert: För att montera de färdiga broderierna och skapa tre färdiga kort att skicka eller ge bort. Färdigt mått: Ca 6x9 cm: Den ungefärliga storleken på varje färdigt broderi. Detta kit erbjuder allt du behöver för att skapa tre charmiga broderade kort, perfekta för att sända en personlig hälsning till nära och kära.

Bild på Sommarblommor med blå ram - löpare

Sommarblommor med blå ram - löpare

329,00 kr

Sommarblommor med Blå Ram - Broderilöpare Beskrivning: Fånga sommarens skönhet med denna underbara broderilöpare, komplett med färgglada blommor och en elegant blå ram. Låt ditt bord lysa upp och skapa en härlig atmosfär med denna charmiga löpare. Innehåll: Mönster: Ett detaljerat mönster som visar var och hur varje blomma och ram ska broderas för att skapa det vackra sommarlandskapet. Aidaväv 5,4 rutor/cm: En högkvalitativ Aidaväv med 5,4 rutor per centimeter, vilket ger möjlighet till fin detaljrikedom i ditt broderi. DMC-garn i rätt färger och mängd: Högkvalitativt broderigarn från DMC, noga utvalt för att matcha färgerna i mönstret och skapa levande och livfulla blommor. Broderinål: En speciell nål för broderi, noggrant utvald för att passa med Aidaväven och DMC-garnet och göra ditt arbete smidigt. Färdigt mått: Ca 29 x 70 cm: Den ungefärliga storleken på den färdiga löparen, perfekt för att dekorera ditt matbord eller sidobord. Denna broderilöpare är ett roligt och avkopplande projekt för alla som älskar att brodera och vill lägga till en touch av sommarfärg till sitt hem.

Bild på Fina fåglar - minivepa

Fina fåglar - minivepa

229,00 kr

Upplev glädjen av att skapa en unik höstinspirerad väggbonad med vårt omfattande broderikit. Perfekt för både nybörjare och erfarna broderientusiaster, detta kit innehåller allt du behöver för att skapa en vacker och detaljerad dekoration för ditt hem. Innehåll i kitet: Mönster: Ett detaljerat och lättläst mönster som guidar dig genom varje steg av ditt broderiprojekt. Mönstret är höstinspirerat och designat för att skapa en lång och elegant väggbonad. Aidaväv 6 rutor/cm: En högkvalitativ Aidaväv med 6 rutor per centimeter, vilket ger en fin struktur och gör det lätt att följa mönstret. DMC-garn: Premium DMC-broderigarn i rätt färger och mängd, noggrant utvalt för att matcha mönstret. DMC-garnet är känt för sin hållbarhet och levande färger som håller sig vackra över tid. Broderinål: En spetsig och hållbar broderinål som är perfekt för att arbeta med Aidaväven och DMC-garnet. Färdigt mått: Storlek: När ditt broderiprojekt är klart kommer det att mäta cirka 10 x 32 cm, en imponerande längd som gör väggbonaden till en perfekt dekoration för ditt hem. Beslag säljs separat: Observera att beslag för upphängning eller montering inte ingår i kitet och säljs separat. Fördelar med kitet: Allt-i-ett-lösning: Du får allt du behöver i ett enda kit, vilket sparar tid och gör att du kan börja ditt projekt omedelbart. Hög kvalitet: Alla komponenter i kitet är av högsta kvalitet, från Aidaväven till DMC-garnet, vilket garanterar ett professionellt och långvarigt resultat. Enkelt att följa: Det medföljande mönstret är tydligt och enkelt att följa, vilket gör det lätt även för nybörjare att skapa ett vackert broderi. Avkopplande och roligt: Broderi är inte bara ett kreativt utlopp utan också en avkopplande aktivitet som kan bidra till att minska stress och förbättra ditt välbefinnande. Sammanfattning Skapa något vackert och unikt med vårt broderikit för en höstlig väggbonad. Detta kit är perfekt för att ge ditt hem en touch av höstens skönhet eller som en handgjord gåva till någon speciell. Beställ ditt kit idag och börja ditt nästa broderiäventyr!

Bild på Flexitavlor Årstider 4-pack

Flexitavlor Årstider 4-pack

299,00 kr

Innehåll i broderikitet: Mönster: Ett detaljerat schema som visar var och hur stygnen ska placeras för att skapa det färdiga broderimotivet. Aidaväv 5,4 rutor/cm: Ett tyg med 5,4 rutor per centimeter, vilket hjälper till att hålla stygnen jämna och prydliga. DMC-garn i rätt färger och mängd: Högkvalitativt broderigarn från DMC, förmättat och förpackat i de exakta färger och mängder som behövs för att slutföra mönstret. Broderinål: En nål speciellt utformad för broderi, som lätt glider genom väven utan att skada den. 4st ramar: Fyra ramar för att sätta in de färdiga broderierna och göra dem klara för upphängning eller visning. Färdigt mått: ca 6 x 9 cm: Den ungefärliga storleken på varje färdigt broderi. Detta kit innehåller allt du behöver för att komma igång och slutföra dina broderiprojekt, perfekt för både nybörjare och erfarna broderare som vill skapa små, vackra broderier.

Bild på No fishing

No fishing

268,00 kr 259,00 kr

Broderikit – Korsstygn på vit Aida Upptäck konsten att skapa vackra broderier med detta fullständiga kit, perfekt för både nybörjare och erfarna brodöser. Innehåll i kitet: Väv: Vit Aida-väv, 5,4 trådar/cm (14 count) Garn: DMC Moulinégarn, 12 färger, tillräckligt för att slutföra motivet Broderimönster: Tydliga instruktioner för korsstygn (sy med delat garn 2/6 trådar) och efterstygn (sy med delat garn 1/6 trådar) Broderinål: En broderinål anpassad för Aida-väv Mått: Färdigt mått: 15 x 20 cm Motivmått: 11 x 15,5 cm Produktbeskrivning: Skapa ditt broderi med korsstygn och efterstygn på vit Aida-väv med en täthet av 5,4 trådar/cm. Kitet innehåller DMC Moulinégarn i 12 färger, noggrant utvalda för att ge ditt broderi djup och dimension. Instruktionerna är enkla att följa och passar både nybörjare och erfarna brodöser. Fördelar: Hög kvalitet: Användning av DMC Moulinégarn och vit Aida-väv för ett hållbart och estetiskt tilltalande resultat. Enkelt att använda: Tydliga instruktioner gör det lätt att komma igång och slutföra ditt broderi. Komplett kit: Allt som behövs för att slutföra ditt broderi ingår, förutom ramen. Observera: Ram ingår ej.

Bild på Icecreamtruck

Icecreamtruck

404,00 kr 399,00 kr

Broderikit – Korsstygn på vit Aida Utforska konsten att skapa vackra broderier med detta kompleta kit, perfekt för både nybörjare och erfarna brodöser. Innehåll i kitet: Väv: Vit Aida-väv, 5,4 trådar/cm (14 count) Garn: DMC Moulinégarn, 16 färger, tillräckligt för att slutföra motivet Broderimönster: Tydliga instruktioner för korsstygn (sy med delat garn 2/6 trådar) och efterstygn (sy med delat garn 1/6 trådar) Broderinål: En broderinål anpassad för Aida-väv Mått: Färdigt mått: 30 x 20 cm Motivmått: 26 x 15,5 cm Produktbeskrivning: Skapa ditt broderi med korsstygn och efterstygn på vit Aida-väv med en täthet av 5,4 trådar/cm. Kitet innehåller DMC Moulinégarn i 16 färger, noggrant utvalda för att ge ditt broderi djup och dimension. Instruktionerna är enkla att följa och passar både nybörjare och erfarna brodöser. Fördelar: Hög kvalitet: Användning av DMC Moulinégarn och vit Aida-väv för ett hållbart och estetiskt tilltalande resultat. Enkelt att använda: Tydliga instruktioner gör det lätt att komma igång och slutföra ditt broderi. Komplett kit: Allt som behövs för att slutföra ditt broderi ingår, förutom ramen. Observera: Ram ingår ej.

Bild på Lifeguard

Lifeguard

268,00 kr 259,00 kr

Broderikit – Korsstygn på vit Aida Utforska konsten att skapa vackra broderier med detta kompleta kit, perfekt för både nybörjare och erfarna brodöser. Innehåll i kitet: Väv: Vit Aida-väv, 5,4 trådar/cm (14 count) Garn: DMC Moulinégarn, 14 färger, tillräckligt för att slutföra motivet Broderimönster: Tydliga instruktioner för korsstygn (sy med delat garn 2/6 trådar) och efterstygn (sy med delat garn 1/6 trådar) Broderinål: En broderinål anpassad för Aida-väv Mått: Färdigt mått: 15 x 20 cm Motivmått: 11,2 x 15,7 cm Produktbeskrivning: Skapa ditt broderi med korsstygn och efterstygn på vit Aida-väv med en täthet av 5,4 trådar/cm. Kitet innehåller DMC Moulinégarn i 14 färger, noggrant utvalda för att ge ditt broderi djup och dimension. Instruktionerna är enkla att följa och passar både nybörjare och erfarna brodöser. Fördelar: Hög kvalitet: Användning av DMC Moulinégarn och vit Aida-väv för ett hållbart och estetiskt tilltalande resultat. Enkelt att använda: Tydliga instruktioner gör det lätt att komma igång och slutföra ditt broderi. Komplett kit: Allt som behövs för att slutföra ditt broderi ingår, förutom ramen. Observera: Ram ingår ej.