info@garnaffaren.se
59 kr frakt - Gratis över 600 kr     Hitta min order

Kategorier

Meny

Kablar till ändstickor

per sida
7 produkter
Bild på Kabel till ändsticka Svarta

Kabel till ändsticka Svarta

44,00 kr

Utbytbar kabel i storlek 40cm-150cm tillhörande KnitPro ändstickor. De är tillverkade av mjuk och skön plast. Lätta att byta ut till önskad längd. finns upp till 150cm längd, vilket är perfekt att använda till större arbeten så som sjalar och filtar.

Bild på Mindful kabel till rundsticka

Mindful kabel till rundsticka

55,00 kr

Vackra kablar från KnitPros serie Mindful. De mjuka turkosa kablarna är svängbara (swivel). De är superflexibla och är tillverkade av minnesfritt material som inte blir snurrigt eller krulligt. De har dessutom en väldigt slät övergång mellan kabel och tipp vilket gör stickningen otroligt smidig. Dessa går även fint att kombinera med alla sorters ändstickor. I förpackningen finns också en kabelnyckel (används för att dra åt kabeln mot stickan, som en hävstång) och två ändstoppar. Kablarnas längd är den faktiska längden på kabeln. När du adderar ändstickor tillkommer ändstickornas längd. Exempel: Du har två ändstickor som är 13 cm vardera. Kabeln är 40 cm. Då skapar du en rundsticka som är 66 cm lång.

Bild på Kabel till ändsticka Rosa

Kabel till ändsticka Rosa

44,00 kr

Utbytbar kabel i storlek 40cm-150cm tillhörande KnitPro ändstickor. De är tillverkade av mjuk och skön plast. Lätta att byta ut till önskad längd. finns upp till 120cm längd, vilket är perfekt att använda till större arbeten så som sjalar och filtar.

Bild på Kabel  till ändsticka Smartstix

Kabel till ändsticka Smartstix

49,00 kr

KnitPro SmartStix – sticka och mätverktyg i en och samma produkt! Dessa revolutionerande stickor och kablar har markeringar för varje 2 cm, vilket innebär att du aldrig mer behöver leta efter linjalen när du vill mäta din pågående stickning. SmartStix är tillverkade av lättviktsaluminium och finns som rundstickor, strumpstickor, ändstickor, kablar och lyxiga set.

Bild på Kabel till ändstickor TWIST Red

Kabel till ändstickor TWIST Red

128,00 kr

Passar till ändsticorna från Chiaogoo. TWIST röd flexibel stålkabel med nylonöverdrag. Kablarna finns i Mini (M), Small (S) och Large (L). Detta för att skapa den perfekta, osynliga övergången. Mini = Passar ändstickor till och med 2.5 mm Small = Passar ändstickor från 2.75 till och med 5 mm Large = Passar ändstickor från 5.5 mm Det finns också adaptrar så att du till exempel kan använda en Large-kabel tillsammans med en ändsticka som behöver Mini-kabel.

Bild på Kabelförlängare

Kabelförlängare

29,00 kr

Nu finns det möjlighet att förlänga sina kablar ifrån KnitPro vilket är perfekt att använda till större arbeten så som sjalar och filtar.

Bild på SWIV360 Silver Cable

SWIV360 Silver Cable

110,00 kr

ChiaoGoos Swiv360-serie är den senaste nyheten i deras populära sortiment av sticktillbehör. Dessa smidiga kablar består av flera tunna stålkablar täckta av nylon, vilket gör dem supermjuka och flexibla. Inga fler krulliga, hårda kablar som lever sina egna liv. Kablarna har dessutom en kulledsfunktion som gör att kabeln kan snurra 360 grader. Det bästa av två världar; kabel från TWIST-serien och kulled från SPIN-serien med andra ord. Dubbelt så bra! Med ChiaoGoos kablar och ändstickor har du friheten att skapa din egen rundsticka precis som du vill ha den. Du kan enkelt kombinera ändstickor och kablar från olika serier och skapa den perfekta stickan för ditt projekt. Observera att måtten för kablarna är längden utan ändstickor!