info@garnaffaren.se
59 kr frakt - Gratis över 600 kr     Hitta min order

Kategorier

Meny

Merinoull

per sida
18 produkter
Bild på Mohrino

Mohrino

Från 99,00 kr

Utforska den otroliga mjukheten och mångsidigheten hos Viking Mohrino - ett fantastiskt garn bestående av 50% young goat mohair, 41% merinoull och 9% polyamid. Garnet är borstat, vilket ger det extra fyllighet och mjukhet för en lyxig känsla. Perfekt för stickprojekt för både barn, ungdomar och vuxna. Ge dina kreationer en touch av elegans och komfort med Viking Mohrino - ett garn som är redo att inspirera ditt nästa stickningsäventyr!

Bild på Sunday PetiteKnit

Sunday PetiteKnit

Från 75,00 kr

Utforska mångsidigheten hos Sunday - vår tunnaste variant av 100% merinoull som utgör det perfekta basgarnet för dina stick- och virkprojekt. Detta tunna garn, som inte är superwash-behandlat, kan användas ensamt eller med dubbla trådar för att skapa olika effekter. Du kan också para ihop det med Tynn Silk Mohair för en extra lyxig känsla. Merinoull är inte bara isolerande, den har också en unik förmåga att leda fukt bort från kroppen samtidigt som den behåller värmen. Detta beror på fiberns struktur, vilket gör den perfekt för att hålla dig varm även i fuktiga förhållanden. Ullen kan absorbera upp till 30% av sin egen vikt i vatten innan den känns våt, vilket gör den till det ultimata valet för kläder som används utomhus. Vi är stolta över att vår leverantör har garanterat att ullen vi använder inte kommer från får som har blivit utsatta för mulesing. Med Sunday kan du njuta av att skapa vackra och hållbara plagg med gott samvete och en touch av lyx!

Bild på Viking Baby Merino

Viking Baby Merino

Från 75,00 kr

Utforska vår Baby Merino - det ultimata garnet för dina stick- och virkprojekt till de allra minsta! Tillverkat av kabeltvunnen Merinoull är detta garnet speciellt utformat för att ge ultimat komfort och värme till dina små älsklingar. Baby Merino är behandlad med superwash-teknik, vilket gör att det tål frekventa tvättar i maskin utan att förlora sin mjukhet eller form. Den extra fina Merinoullen är känd för sin isolerande förmåga, vilket håller värmen och leder bort fukt från kroppen, tack vare dess fina fiberstruktur. Tillverkat av 100% extra fin Merinoull, har vi noga utvalt detta garn för dess överlägsna mjukhet och hållbarhet, vilket gör det perfekt för både barnplagg och vuxna. Dessutom kan du vara trygg i att vårt Baby Merino-garn är mulesingfritt, vilket betyder att det produceras med hänsyn till djurvälfärd. Ge dina stickprojekt en extra touch av kärlek och omtanke med vårt Baby Merino-garn - det ultimata valet för dina barns skatter och dina egna skapelser. Garnet består av 100% extra fin Merinoull. Denna kvaliten är muleserings fri.

Bild på Merino Raggi 100g

Merino Raggi 100g

Från 139,00 kr

I samma grovlek som Järbos omtyckta Mellanraggi har vi Merino Raggi – handfärgat och lyxigt sockgarn av värmande merinoull och slitstark polyamid. Precis som de flesta av Järbos garner är Merino Raggi OekoTex-certifierat, vilket betyder att du med gott samvete kan använda det i plagg för både stora och små.

Bild på Trend Merino Petite

Trend Merino Petite

Från 75,00 kr

Trend Merino Petit är ett kabeltvunnet garn i allra finaste Merinoull. Ett garn som inte är superwash behandlet. Garnet består av 100% extra fin merinoull. Går att tova i. Ett tunt Merinogarn som är RWS sertifisert og OEKO-TEX märkt. RWS står för – Responsible Wool Standard. Det betyder att ullen kommer från gårdar där mulesiring är förbjudet. Garnet kan tvättas på 30 grader ullprogram med perfekt resultat.

Bild på Iris

Iris

Från 199,00 kr

Ett super mjukt melerat garn från Viking Garn. Samma grovlek som Alpaca Bris så det går bra att använda samma mönster. Eller varför inte blanda dessa två. Iris väger 100g per nystan och har 270 meter garn så dubbelt så stort som Alpaca Bris.

Tillverkare