info@garnaffaren.se
59 kr frakt - Gratis över 600 kr     Hitta min order

Kategorier

Meny

Mohair

per sida
6 produkter
Bild på Tynn Silk Mohair

Tynn Silk Mohair

Från 105,00 kr

Tynn Silk Mohair är ett mjukt, tunt och lyxigt mohairgarn från Sandnes Garn. Garnet har hög kvalité med en blandning av Mohair, Silke och Ull. Mohairen bidrar till garnets fluffighet, Silket ger garnet en fin lyster och glans medan Ullen bidrar till en värmande effekt. Tynn Silk Mohair finns i en bred färgskala med både milda- och klara färger. Tynn Silk Mohair ger tunna skira plagg när det stickas med enkel tråd, kan med fördel stickas med flera trådar tillsammans, vilket bygger mer för det färdiga plagget, det är också fint att använda tillsammans med annat garn för lite stabilare och formfasta plagg. Garnet är väldigt drygt med 212m/25g. Garnåtgång till en trekantssjal är ca 2-4 nystan och till en tröja/kofta i storlek medium 4-6 nystan.

Bild på Drops Kid-Silk

Drops Kid-Silk

Från 67,00 kr

DROPS Kid-Silk - Lyxig Blandning av Superkid-Mohair och Silke Ge dina handarbeten en touch av elegans och lyx med DROPS Kid-Silk - en förfinad blandning av superkid-mohair och silke som ger en otroligt mjuk och luftig känsla. Egenskaper: Material: Tillverkad av 75% superkid-mohair och 25% silke, erbjuder DROPS Kid-Silk en oöverträffad känsla av lyx och mjukhet för dina projekt. Mångsidighet: Med en garngrupp A (2 ply / lace) är DROPS Kid-Silk perfekt för att skapa fina och luftiga plagg och accessoarer som sjalar, halsdukar och eleganta toppar. Hållbarhet: Tillverkad i EU med ursprunglig mohair från Sydafrika och silke från Kina, erbjuder DROPS Kid-Silk hög kvalitet och en ansvarsfull tillverkningsprocess. Tvättinstruktioner: För att behålla garnets skönhet rekommenderas handtvätt vid max 30°C och plantorkning. Specifikationer: Vikt/längd: 25 g = ca. 210 meter Rekommenderade stickor: 3,5 mm Stickfasthet: 10 x 10 cm = 23 m x 30 v Oavsett om du skapar delikata sjalar eller lättviktiga toppar, kommer DROPS Kid-Silk att lägga till en subtil glans och mjukhet till dina projekt. Beställ DROPS Kid-Silk idag och låt din kreativitet flöda med denna fantastiska blandning av superkid-mohair och silke!

Bild på Mohrino

Mohrino

Från 99,00 kr

Utforska den otroliga mjukheten och mångsidigheten hos Viking Mohrino - ett fantastiskt garn bestående av 50% young goat mohair, 41% merinoull och 9% polyamid. Garnet är borstat, vilket ger det extra fyllighet och mjukhet för en lyxig känsla. Perfekt för stickprojekt för både barn, ungdomar och vuxna. Ge dina kreationer en touch av elegans och komfort med Viking Mohrino - ett garn som är redo att inspirera ditt nästa stickningsäventyr!

Bild på Fin Mohair Silke

Fin Mohair Silke

Från 99,00 kr

Bild på Kid/ Silk

Kid/ Silk

Från 119,00 kr

Kid-Silk er et tunt borstat lyxigt garn som består av 77% Kid Moahir och 23 % silke. Garnet är otroligt mjukt och passar sig ypperligt bra till tjusiga och lyxiga plagg både till barn, ungdom och vuxen. Garnet är ypperligt till både enkel, dubbel och trippel tråd eller i kombination med annat garn. Garnet kommer i 25 gr. pr. nystan.

Bild på Ballerina Chunky Mohair

Ballerina Chunky Mohair

Från 135,00 kr

Upptäck skönheten och mångsidigheten hos BALLERINA CHUNKY MOHAIR - ett garn som förenar den klassiska kombinationen av mohair och ull för att skapa det karakteristiska långfibriga mohair-uttrycket vi alla älskar. Detta garn är perfekt för att använda antingen som en accenttråd för att ge extra fyllighet och textur till dina projekt, eller för att sticka ensamt i ett eller flera trådar för att skapa vackra och varma plagg. Med sin mjukhet och lätta glans är BALLERINA CHUNKY MOHAIR det idealiska valet för att skapa eleganta och sofistikerade stickade eller virkade kreationer för alla tillfällen. Ge dina projekt en touch av lyx med detta underbara garn!


Mohair: Denna fiber kommer från angorageten och anses vara en lyxig fiber. Mohairgarn är varmt som ull, men väger mycket mindre; det är hållbart, fint att färga och svårt att tova. Mohair fibrer har också en speciell lyster som skapas av sättet det reflekterar ljus på. Trots att det är en ganska sträv fiber så spinns den till ett väldigt fluffig och mjukt garn som resulterar i luftiga och glansiga plagg.

Tillverkare