info@garnaffaren.se
59 kr frakt - Gratis över 600 kr     Hitta min order

Kategorier

Meny

Mohair

per sida
7 produkter
Bild på Tynn Silk Mohair

Tynn Silk Mohair

Från 105,00 kr

Tynn Silk Mohair är ett mjukt, tunt och lyxigt mohairgarn från Sandnes Garn. Garnet har hög kvalité med en blandning av Mohair, Silke och Ull. Mohairen bidrar till garnets fluffighet, Silket ger garnet en fin lyster och glans medan Ullen bidrar till en värmande effekt. Tynn Silk Mohair finns i en bred färgskala med både milda- och klara färger. Tynn Silk Mohair ger tunna skira plagg när det stickas med enkel tråd, kan med fördel stickas med flera trådar tillsammans, vilket bygger mer för det färdiga plagget, det är också fint att använda tillsammans med annat garn för lite stabilare och formfasta plagg. Garnet är väldigt drygt med 212m/25g. Garnåtgång till en trekantssjal är ca 2-4 nystan och till en tröja/kofta i storlek medium 4-6 nystan.

Bild på Drops Kid-Silk

Drops Kid-Silk

Från 67,00 kr

Drops kid-silk är ett lyxigt garn med den exklusiv blandning av mohair super kid och silke.

Bild på Mohrino

Mohrino

Från 95,00 kr

Viking Mohrino består av 50% get mohair, 41 % merino ull och 9 % polyamid. Garnet är borstat, vilket gör det extra fylligt och mjukt. Garnet passar bra för stickat till både till barn, ungdom och vuxna

Bild på Fin Mohair Silke

Fin Mohair Silke

Från 99,00 kr

Bild på Kid/ Silk

Kid/ Silk

Från 115,00 kr

Kid-Silk er et tunt borstat lyxigt garn som består av 77% Kid Moahir och 23 % silke. Garnet är otroligt mjukt och passar sig ypperligt bra till tjusiga och lyxiga plagg både till barn, ungdom och vuxen. Garnet är ypperligt till både enkel, dubbel och trippel tråd eller i kombination med annat garn. Garnet kommer i 25 gr. pr. nystan.

Bild på Multi Popkorn

Multi Popkorn

Från 65,00 kr

MULTI POPKORN är ett allsidigt effektgarn som ger många möjligheter. Sticka med med en eller flera trådar, med tunna eller tjocka stickor, eller sticka tillammans med andra kvaliteter för en spännande effekt. MULTI POPKORN er mjukt och smidigt, och glider lätt på stickorna.

Bild på Curly

Curly

Från 85,00 kr

Detta lurviga garn är spunnet med öglor som ger en fårullsliknande känsla. Garnet passar perfekt till västar, interiör och effektfulla detaljer på plagg där du vill ha en trendriktig pälslook. Curly är OekoTex-certifierat, vilket innebär att du med gott samvete kan sticka med det till både stora och små!


Mohair: Denna fiber kommer från angorageten och anses vara en lyxig fiber. Mohairgarn är varmt som ull, men väger mycket mindre; det är hållbart, fint att färga och svårt att tova. Mohair fibrer har också en speciell lyster som skapas av sättet det reflekterar ljus på. Trots att det är en ganska sträv fiber så spinns den till ett väldigt fluffig och mjukt garn som resulterar i luftiga och glansiga plagg.

Tillverkare