49kr frakt - Gratis över 499kr   Snabba leveranser   14 dagar öppet köp    Hitta min order  Kontakta oss   info@garnaffaren.se  

Kategorier

Meny

Mohair

Visar 6 av 6 produkter
Bild på Tynn Silk Mohair

Tynn Silk Mohair

Från 95,00 kr

Tynn Silk Mohair ger ett elegant plagg och gör sig bra till att sticka tillsammans med andra kvalitéer för att få en spännande effekt.

Bild på Mohrino

Mohrino

Från 85,00 kr

Viking Mohrino består av 50% get mohair, 41 % merino ull och 9 % polyamid. Garnet är borstat, vilket gör det extra fylligt och mjukt. Garnet passar bra för stickat till både till barn, ungdom och vuxna

Bild på Cabrito, Manos del Uruguay

Cabrito, Manos del Uruguay

Från 155,00 kr

Bild på Silk Mohair

Silk Mohair

Från 185,00 kr

SILK MOHAIR är det eksklusiva mohair garnet for den kräsna. Det går inte åt många nystan för att sticka ett luftigt och lätt plagg.

Bild på Curly

Curly

Från 95,00 kr

Detta lurviga garn är spunnet med öglor som ger en fårullsliknande känsla. Garnet passar perfekt till västar, interiör och effektfulla detaljer på plagg där du vill ha en trendriktig pälslook. Curly är OekoTex-certifierat, vilket innebär att du med gott samvete kan sticka med det till både stora och små!

Bild på Drops Kid-Silk

Drops Kid-Silk

Från 50,00 kr

Drops kid-silk är ett lyxigt garn med den exklusiv blandning av mohair super kid och silke.

Mohair: Denna fiber kommer från angorageten och anses vara en lyxig fiber. Mohairgarn är varmt som ull, men väger mycket mindre; det är hållbart, fint att färga och svårt att tova. Mohair fibrer har också en speciell lyster som skapas av sättet det reflekterar ljus på. Trots att det är en ganska sträv fiber så spinns den till ett väldigt fluffig och mjukt garn som resulterar i luftiga och glansiga plagg.