49kr frakt - Gratis över 499kr   Snabba leveranser   14 dagar öppet köp    Hitta min order  Kontakta oss   info@garnaffaren.se   0522-33 700 (vard. 10:00-13:00)

Kategorier

Meny

Nya produkter

Nyhet
Bild på Järbo 2 tr Ull 100g

Järbo 2 tr Ull 100g

Från 84,00 kr

Vårt nya ullgarn Järbo 2tr ull är ett klassiskt 2-trådigt ullgarn i 49 vackra färger. Ett garn som håller i många år och blir vackrare ju mer du använder det. Stickas lika fint på tunna stickor till vantar som på grova stickor till luftiga tröjor. En ny favorit, som vi är väldigt stolta att presentera! Ullen i garnet är en kvalitétsull som kommer från Nya Zeeland. Klippan Yllefabrik, känd för sina ullprodukter sedan 140 år, besöker årligen landet för att träffa fåren och producenterna. Den är garanterat mulesing-fri och ger ett mjukt ullgarn.

Nyhet
Bild på Tiril 15, kort t-topp och linne stickad i hålmönster, båda stickade  i Line.

Tiril 15, kort t-topp och linne stickad i hålmönster, båda stickade i Line.

30,00 kr

"Jeg ville designe den perfekte sommertoppen. Noe som minner meg om norsk sommer og den fantastiske sommeren vi har. Have er mitt favorittkorn som jeg spiser hver dag. Det gir meg energi slik at jeg kan trene for å bli enda bedre. Havretoppen er for meg helt perfekt. De litt lengre armene varmer deg på kjølige kvelder, samtidig som den er luftig og gir deg et sommerlig uttrykk. Håper du blir like glad i havremønsteret som meg <3 Klem Tiril" Mönster finns endast på Norska. Garnåtgång till topp: XS S M L XL XXL XXXL Lys beige 2331/Hvit 1002/Støvet aqua 6841/Brent sand 2734: 6 7 8 9 10 11 12

Nyhet
Bild på "AVERY" stickad i Mandarin Grande

"AVERY" stickad i Mandarin Grande

15,00 kr

Gratis mönster juni 2020. Avery raglangenser strikket i MANDARIN GRANDE. Lätt att sticka på stickor nr 7. Det går bra att byta till Drops Paria. Masktäthet: 12m x 7mm x 10cm STORLEK (S) M (L) XL Gammalrosa 4032: (9) 10 (11) 12 nystan

Nyhet
Bild på Snowberry genser i Tynn Silk Mohair

Snowberry genser i Tynn Silk Mohair

20,00 kr

Snowberry ribbgenser med popcorn til dame, strikket i Tynn Silk Mohair. Mönster finns bara på Norska Rundstickor 60cm, 80cm, 100cm, 3mm Garnåtgång: XS S M L XL XXL TYNN SILK mohair natur 1012: 5 5 6 6 7 7

Nyhet
Bild på April Cardigan i Sunday och Tynn Silk Mohair

April Cardigan i Sunday och Tynn Silk Mohair

0,00 kr

April Cardigan har V-ringning och stickas uppifrån och ner. Oket är konstruerat på så sätt, att det först stickas axelökningar på rät- och avigsidan. Därefter stickas ärmökningar, och till sist stickas ett stycke med raglanökningar. Samtidigt med detta stickas det ökningar längs framkanterna, så att V-ringningen formas. Ärmarna stickas runt på strumpstickor eller med Magic Loop-teknik. Till slut plockas det upp maskor längs framkanterna, i axlarna och i nacken, och det stickas en knappslå i resår. Sticka en provlapp för att hitta den stickstorlek som ger dig den rätta stickfastheten.

Nyhet
Bild på "Rosett" T-shirt med hålmönster stickad i Mandarin Petit

"Rosett" T-shirt med hålmönster stickad i Mandarin Petit

0,00 kr

Behaglig T-shirt, perfekt till sommaren och lite varmare väder. Den stickas i hålmönster och raglan.

Nyhet
Bild på Holiday Slipover i KOS och Tynn Silk Mohair

Holiday Slipover i KOS och Tynn Silk Mohair

0,00 kr

Holiday Slipover stickas uppifrån och ner i slätstickning. Först stickas ryggstycket, därefter axelpartierna och framstycket, och till sist bålen. Nederst på bålen stickas en tvådelad resårkant, där bakre stycket stickas längre än den främre resåren. Längs halsöppning och ärmhål stickas det till sist resårkanter, som avslutas med italiensk avmaskning för ett snyggt och prydligt avslut. Gör ett stickprov innan du sätter igång.

Nyhet
Bild på 'Bubbelgum' - långärmad tröja med mönsterok i Alpe

'Bubbelgum' - långärmad tröja med mönsterok i Alpe

0,00 kr

Läcker långärmad tröja som stickas uppifrån och ner. Passar lika bra i stan som i skidbacken. Tröjan finns även som kortärmad. Stickas i Alpe, ett underbart garn i 100 % ull.

Nyhet
Bild på 'Bubbelgum' - kortärmad tröja med mönsterok i Alpe

'Bubbelgum' - kortärmad tröja med mönsterok i Alpe

0,00 kr

Läcker kortärmad tröja som stickas uppifrån och ner. Passar lika bra i stan som i skidbacken. Tröjan finns även som långärmad. Stickas i Alpe, ett underbart garn i 100 % ull.

Nyhet
Bild på Tuliptee i Soft cotton eller Line

Tuliptee i Soft cotton eller Line

0,00 kr

Söt topp, design av vår samarbetspartner Anna Hide. Instagramkonto: @craftbypani

Nyhet
Bild på SOMMAR-RÄNDER I MANDARIN PETIT

SOMMAR-RÄNDER I MANDARIN PETIT

0,00 kr

Topp med raglan och ränder, stickad i Mandarin Petit ingår i katalog 2006.

Nyhet
Bild på KORNÅKER STICKAD I LINE INGÅR I MÖNSTERKATALOG 2006

KORNÅKER STICKAD I LINE INGÅR I MÖNSTERKATALOG 2006

0,00 kr

Raglanjumper med kornåker mönster, stickad i Line, ingår i mönsterkatalog 2006.

Nyhet
Bild på Caramel Sweater i Tynn Silk Mohair och Sunday

Caramel Sweater i Tynn Silk Mohair och Sunday

0,00 kr

Caramel Sweater stickas uppifrån och ner med raglanökningar på oket. Caramel Sweater har en lång polokrage i dubbel resårstickning, och halsringningen formas med hjälp av förkortade varv i övergången mellan polokrage och ok. Det stickas också dubbel resår på ärmar och längst ner på bålen. Dessa resårkanter kommer först att dra ihop sig men efter tvätt/vid strykning/blockning kommer de att töja sig. Caramel Sweater är monteringsfri.

Nyhet
Bild på Tema 62, Västar

Tema 62, Västar

42,00 kr

Mönster till västar.

Nyhet
Bild på Aros Sweater i Tynn Silk Mohair och Sunday

Aros Sweater i Tynn Silk Mohair och Sunday

0,00 kr

Aros Sweater stickas uppifrån och ner, först fram och tillbaka på rundstickan för att forma halsringningen, och därefter runt på rundstickan. Oket är konstruerat på så sätt, att det först stickas axelökningar på rät- och avigsidan. Därefter stickas ärmökningar, och till sist stickas ett stycke med raglanökningar. Halsens resårkant stickas till sist utifrån upplockade m och viks dubbel. Ärmarna stickas runt på strumpstickor eller med Magic Loop-teknik.

Nyhet
Bild på Stickopp "Lay flat to dry"

Stickopp "Lay flat to dry"

149,00 kr

Koppen rymmer 2,5 dl En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om. Koppen tål maskindisk. Koppen är 8,5 cm hög.

Nyhet
Bild på Stickkopp "keep calm and knit on"

Stickkopp "keep calm and knit on"

149,00 kr

Koppen rymmer 2,5 dl En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om. Koppen tål maskindisk. Koppen är 8,5 cm hög.

Nyhet
Bild på FAIR ISLE JUMPER I SUNDAY

FAIR ISLE JUMPER I SUNDAY

0,00 kr

Raglanjumper med mönster, stickad i Sunday. Ingår i katalog 2008

Nyhet
Bild på "Nova" tröja i Mohrino, från Norska Farmen, ingår i mönsterkatalog 1909

"Nova" tröja i Mohrino, från Norska Farmen, ingår i mönsterkatalog 1909

58,00 kr

Snygg och mysig storpolo som Nova i Norska farmen använde.

Nyhet
Bild på Sommar Baby 2007 mönsterkatalog från Sandnes Garn

Sommar Baby 2007 mönsterkatalog från Sandnes Garn

70,00 kr

Äntligen närmar vi oss varmare tider. Vi drömmer om sol, semester och att ha tid att få umgås med våra små. I denna kollektionen ser vi, framför oss att vi är på ett danskt badhotell, från förr. Där tiden står stilla, maten är god och det enda vi behöver göra är att ägna tiden åt våra barn och stickning, i ljusa skandinaviska dagar och nätter. Det är så mycket fint i denna kollektionen, Matros tröja och klänning, bra basic plagg, som är lika fina till vardag som till fest, och fina filtar som kan behövas. Allt är stickat i Mandarin Petit och Tynn line. Hoppas du kommer in i samma lugna stämning som oss.

Nyhet
Bild på Siw - barntopp med spets på axlarna i Järbo Lin

Siw - barntopp med spets på axlarna i Järbo Lin

0,00 kr

Siw är en lättstickad oversizetopp som stickas uppifrån- och ned. Ett vackert spetsparti på varje ärm med blåklockor ger extra stickglädje medan den enkla slätstickningen på resten av toppen visar upp linets enkla och fina struktur. Den extra vidden i plagget gör att plagget får fint fall. Siw finns som separata mönster för Dam och Barn, samt som body för Baby upp till ett år. Modellen på bilden har storlek 122-128.

Nyhet
Bild på Märta - spetsstickad barnkofta i Järbo Lin

Märta - spetsstickad barnkofta i Järbo Lin

0,00 kr

Märta är en härlig vår- och sommarkofta i ljuvligt lin spunnet i Hälsingland - Inspirerad av regn men gjord för soliga dagar. Det skira regndroppsmönstret är enkelt att sticka och väldigt effektfullt. A-line-formen på koftan är charmig och ger bra passform med smal midja och mycket vidd nedtill. En hyska eller en tryckknapp håller ihop upptill. Råa kanter där linets egen struktur och regndroppsmönstret kommer fram är också en del av charmen. Modellen på bilden har storlek 134-140.

Nyhet
Bild på Märta - spetsstickad damkofta i Järbo Lin

Märta - spetsstickad damkofta i Järbo Lin

0,00 kr

Märta är en härlig vår- och sommarkofta i ljuvligt lin från Holma-Helsingland - Inspirerad av regn men gjord för soliga dagar. Det skira regndroppsmönstret är enkelt att sticka men effektfullt och visar så fint upp linets fall. A-line-formen på koftan är bekväm och gör att den sitter snyggt - smal midja och mycket vidd nedtill. En hyska eller tryckknapp upptill håller ihop formen. Råa kanter där linets egen struktur och regndroppsmönstret kommer fram är också en del av charmen. Modellen på bilden har storlek M.

Nyhet
Bild på Bettan - sjal med mönster i lyfta maskor i Järbo Lin

Bettan - sjal med mönster i lyfta maskor i Järbo Lin

0,00 kr

Bettan är härligt stor sjal i lin - perfekt till vår- och höstkappan eller att svepa in sig i en kylslagen sommarkväll. Bettan är trekantig och har ett ytmönster av lyfta maskor som bildar som ett eget nät ovanpå sjalen. Sjalen stickas i två eller fler färger. Du kan kombinera flera färger om du vill.