info@garnaffaren.se
59 kr frakt - Gratis över 600 kr     Hitta min order

Kategorier

Meny

Röda och Björk

per sida
5 produkter
Bild på Deluxe set av Ändstickor i Björk

Deluxe set av Ändstickor i Björk

1 124,00 kr

Utforska Björk Ändstickor - Deluxe set Ge din stickning en touch av elegans och funktionalitet med detta underbara Deluxe set av Björk ändstickor. Perfekt för både nybörjare och erfarna stickare, detta set innehåller allt du behöver för att skapa fantastiska projekt med lätthet och precision. Setet inkluderar: Ändstickor av trä i standardlängd och storlekarna 3.50, 4.00, 4.50, 5.00, 5.50, 6.00, 7.00 och 8.00 mm. Varje sticka är tillverkad av högkvalitativt trä för en jämn och behaglig stickupplevelse. Fyra kablar i olika färger och längder; 60, 80 (x2) och 100 cm. Dessa kablar ger dig flexibilitet att arbeta på projekt i olika storlekar och former. Åtta ändstoppar för att hålla dina stickor och projekt säkra när de inte är i användning. Fyra kabelnycklar för att säkra kabelförbindelser och för att enkelt justera spänningen på dina kablar. Ett set med kabelkopplingar som ger dig möjlighet att experimentera och skapa olika längder och kombinationer av rundstickor, så att du kan anpassa dina verktyg efter dina specifika projektbehov. Alla dessa verktyg och tillbehör kommer elegant förpackade i en vacker träask, perfekt för att hålla dina sticktillbehör organiserade och skyddade. Upplev enkelhet, mångsidighet och skönhet i din stickning med Björk Ändstickor - Deluxe set. Skapa vackra och professionella projekt med detta omfattande set av högkvalitativa stickverktyg och tillbehör.

Bild på Deluxe set av Ändstickor i Röd

Deluxe set av Ändstickor i Röd

839,00 kr

Utforska Röda Ändstickor - Deluxe set Ge din stickning en känsla av lyx och precision med detta underbara Deluxe set av röda ändstickor. Perfekt för både nybörjare och erfarna stickare, detta set innehåller allt du behöver för att ta dina projekt till nästa nivå. Setet inkluderar: Ändstickor i längden 13 cm och storlekarna 3,5 mm, 4 mm, 4,5 mm, 5 mm, 5,5 mm, 6 mm, 7 mm och 8 mm. Varje sticka är tillverkad med noggrannhet och precision för att ge dig en smidig och behaglig stickupplevelse. Fyra kablar i olika färger och längder; 60, 80 (x2) och 100 cm. Dessa kablar ger dig flexibilitet att arbeta på projekt i olika storlekar och former. Åtta ändstoppar för att hålla dina stickor och projekt säkra när de inte är i användning. Fyra kabelnycklar för att säkra kabelförbindelser och för att enkelt justera spänningen på dina kablar. Ett set med kabelkopplingar som ger dig möjlighet att experimentera och skapa olika längder och kombinationer av rundstickor, så att du kan anpassa dina verktyg efter dina specifika projektbehov. Alla dessa verktyg och tillbehör kommer elegant förpackade i en vacker röd ask, perfekt för att hålla dina sticktillbehör organiserade och skyddade. Upplev enkelhet, mångsidighet och skönhet i din stickning med Röda Ändstickor - Deluxe set. Skapa vackra och professionella projekt med detta omfattande set av högkvalitativa stickverktyg och tillbehör.

Bild på Set med 5st virknålar röd

Set med 5st virknålar röd

299,00 kr

Utforska världen av virkning med stil med vårt Röd Virknålar Set. Detta set innehåller ergonomiska virknålar som är både bekväma och funktionella, presenterade i ett praktiskt och vackert rött fodral. Ergonomisk design: Varje virknål är designad för att ge maximal komfort under långa virkningspass. Praktisk och snygg förvaring: Fodralet håller dina virknålar organiserade och skyddade samtidigt som det ger en elegant touch till din virkningstillbehörsamling. Mångsidiga storlekar: Setet innehåller virknålar i storlekarna 3.50 mm, 4.00 mm, 4.50 mm, 5.00 mm och 6.00 mm, vilket gör det perfekt för en mängd olika virkningsprojekt. Ge dig själv den bästa utrustningen för dina virkningsprojekt med vårt Röd Virknålar Set. Med dess ergonomiska design och mångsidiga storlekar kommer detta set att hjälpa dig att skapa vackra virkade plagg och accessoarer med lätthet och stil.

Bild på Set med 5st strumpstickor röd

Set med 5st strumpstickor röd

424,00 kr

Utforska stickkonsten med stil med vårt Röd Strumpstickor Set. Detta set innehåller fem stickor i olika grovlekar: 2.50 mm, 3.00 mm, 3.50 mm, 4.00 mm och 4.50 mm. Dessa strumpstickor är 20 cm långa, vilket gör dem perfekta för att skapa vackra sockor och andra småstickade projekt. Mångsidig användning: Perfekta för dina sockprojekt och andra småstickade projekt. Smidig design: Varje sticka är smidig, vilket gör stickningen till en enkel och njutbar upplevelse. Hållbara material: Tillverkade för att hålla och ge en pålitlig prestanda genom flera stickprojekt. Med detta Röd Strumpstickor Set har du allt du behöver för att komma igång med dina stickprojekt. Ge dig själv möjligheten att skapa vackra och funktionella stickade plagg med detta högkvalitativa set.

Bild på Set med 7st Jumpersticka röd

Set med 7st Jumpersticka röd

459,00 kr

Upptäck stickningens värld med stil och precision med vårt Röd Jumperstickor Set. Detta set innehåller sju traditionella, raka stickor i olika storlekar för att passa olika projekt och behov. Mångsidiga storlekar: Setet inkluderar stickor i storlekarna 3.00 mm, 3.50 mm, 4.00 mm, 4.50 mm, 5.00 mm, 5.50 mm och 6.00 mm, vilket gör det perfekt för en mängd olika stickprojekt och mönster. Bra nybörjarset: Perfekt för nybörjare eller för de som vill ha en komplett uppsättning raka stickor för sitt handarbete. Hållbarhet: Tillverkade för att hålla och ge en pålitlig prestanda genom flera stickprojekt, vilket gör detta set till en långsiktig investering. Med vårt Röd Jumperstickor Set är du redo att utforska en mängd olika stickprojekt och ta dina stickningsfärdigheter till nästa nivå. Ge dig själv verktygen för kreativitet och låt din fantasi flöda fritt med detta mångsidiga och tillförlitliga set av stickor.