info@garnaffaren.se
59 kr frakt - Gratis över 600 kr     Hitta min order

Kategorier

Meny

Raggsocksgarn

per sida
15 produkter
Bild på Drops Fabel

Drops Fabel

Från 28,00 kr

Drops Fabel är ett högkvalitativt sockgarn från Drops Design, perfekt för alla dina stickprojekt. Med en optimal blandning av 75% ull och 25% polyamid, kombinerar detta garn värme och slitstyrka, samtidigt som det är maskintvättbart vid 40°C. Drops Fabel är 4-trådigt, superwashbehandlat och finns i en bred färgskala med allt från enfärgat till printfärgat och moulinèfärgat. Det är idealiskt för finstickade sockor som passar i skorna utan att ta stor plats. Garnet levereras i nystan om 50g med en längd på 205 meter och rekommenderas att användas med stickor på 2,5 - 3,5mm.

Bild på Raggi

Raggi

Från 89,00 kr

Upptäck klassikern bland sockgarn - Raggi. Med sin mix av superwash-behandlad ull och polyamid är detta garnet känt för sin hållbarhet och slitstyrka, vilket gör det perfekt för att sticka sockor som klarar av vardagens påfrestningar. Men det är inte bara sockor som kan dra nytta av Raggi - det är också en utmärkt val för vintertröjor, mössor, vantar och halsdukar där värme och hållbarhet är avgörande. Raggi-garnet är lika lämpligt för virkning som för stickning och finns tillgängligt både i enfärgade varianter (100 g), vilket ger dig möjlighet att välja det som passar bäst för dina projekt och stilpreferenser. Ta del av den beprövade kvaliteten hos Raggi och skapa hållbara och värmande plagg som håller säsong efter säsong.

Bild på Junior Raggi

Junior Raggi

Från 49,00 kr

Utforska den mångsidiga världen av Järbo's tunna sockgarn - ett perfekt val för både strumpor och olika accessoarer! Detta garn är tillverkat av en slitstark och värmande blandning av superwash-behandlad ull och polyamid, vilket ger både hållbarhet och mjukhet åt dina projekt. Med en klassisk längd på 200 meter per 50 gram är detta garn idealiskt för att skapa tunna sockor och strumpor som håller dig varm och bekväm. Men dess användningsområden sträcker sig långt utöver bara strumpor - det passar också utmärkt för halsdukar, mössor, vantar och tröjor. Med detta tunna sockgarn från Järbo kan du låta din kreativitet flöda och skapa vackra och praktiska plagg för alla tillfällen.

Bild på Mellanraggi

Mellanraggi

Från 89,00 kr

Utforska arvet från sockgarnets ursprung med Raggi - Järbos stolta flaggskepp. Mellanraggi är den perfekta kompisen till den välkända Raggi-garnfamiljen - en mångsidig och pålitlig lösning för alla dina stickprojekt. Precis som sin äldre bror, innehåller Mellanraggi en robust blandning av superwashbehandlad ull och polyamid, vilket gör det till en slitstark och tålig tråd, särskilt lämplig för att sticka sockor. Medan Raggi-familjen är känd för sitt fokus på sockstickning, är Mellanraggi det "mellanbarnet" som passar för en mängd olika projekt, från sockor till andra klädesplagg. Utforska Raggi-familjens breda utbud av garner, alla noga utvalda för att ge dig en enastående stickupplevelse. Oavsett om det är för att hålla dina fötter varma eller för att skapa andra kreationer, är Mellanraggi redo att ta dig med på en resa av kreativitet och kvalitet.

Bild på FRØYA, FRÖJA

FRØYA, FRÖJA

Från 59,00 kr

Utforska den lyxiga världen av Frøya Strömpegarn - tillverkat av 80% Superwash ull och 20% Nylon för extra hållbarhet. Detta fantastiska garn är otroligt mjukt och av hög kvalitet, vilket gör det perfekt för både barn och vuxna stickprojekt. Dess mjukhet gör det även lämpligt för babyplagg, där komfort är av yttersta vikt. Observera att färgerna som visas på nätet kan skilja sig något från de faktiska garnnystanen och kan påverkas av skärmens inställningar. Dessutom kan olika partier av garnet skilja sig något i färg mellan färgbad. Ge dina stickprojekt en extra touch av kvalitet och komfort med Frøya Strömpegarn - det perfekta valet för att skapa vackra och hållbara plagg för hela familjen.

Bild på Sox

Sox

Från 35,00 kr

Raggsocksgarn liknande Raggsocksgarnet. Sockbeskrivning medföljer på banderollen. Garnåtgång: 2 – 8 år: 2 nystan. 10 – 12 år: 3 nystan. Damstorlek: 3 nystan. Herrstorlek: 4 nystan.

Bild på Perfect Superwash

Perfect Superwash

Från 49,00 kr

Upptäck den mångsidiga och pålitliga följeslagaren för dina handstickade projekt - Perfect garnet! Detta garn är skapat med en perfekt blandning av mjukhet och slitstyrka, förstärkt med nylon för att ge extra hållbarhet. Med sin hållbara konstruktion är Perfect garnet idealiskt för att sticka sockor och tofflor som behöver stå emot daglig användning. Men tack vare sin mjukhet passar det också utmärkt för vantar, mössor och andra basplagg som behöver tåla lite tuffare tag. Varje banderoll innehåller en beskrivning för att sticka en socka, vilket gör det enkelt att komma igång med ditt projekt direkt från början. Dessutom är garnet superwash-behandlat, vilket innebär att det klarar att tvättas i maskin gång på gång utan att förlora sin kvalitet eller mjukhet. Med Perfect garnet kan du skapa slitstarka och bekväma plagg som varar länge och håller stilen i många år framöver!

Bild på Sonja Raggsocksgarn Garnaffärens garn

Sonja Raggsocksgarn Garnaffärens garn

Från 28,00 kr

Sonja är vårt egna läckra sockgarn med en känsla av batik. Långa fina övergångarna mellan meleringarna vilket gör att det färdiga resultatet blir en handgjord känsla. Ett underbart raggsocksgarn att handarbeta med. I varje banderoll följer måttband och stickmönster till raggsockor.

Bild på SOX 150g

SOX 150g

Från 119,00 kr

Sox från Svarta Fåret är ett klassiskt sockgarn i en slitstark och värmande blandning av ull och polyamid. Precis som namnet indikerar är detta det perfekta garnet när du vill sticka sköna sockor till hela familjen. Sox finns i enfärgat, melerat, slingat samt både i små och stora nystan. Välj och vraka, skapa din egen kollektion av raggsockor!

Bild på Raggen 150g

Raggen 150g

Från 130,00 kr

Utforska vår högkvalitativa Raggen - det perfekta garnet för alla dina stickprojekt! Med en sammansättning av 70% Superwash ull från Sör-Amerika och 30% nylon, erbjuder detta garn en fantastisk kombination av mjukhet, hållbarhet och mångsidighet. Raggen är otroligt mjukt och lätt att sticka med, vilket gör det till det optimala valet för att skapa strumpor med en otrolig komfort och slitstyrka. Dessutom är detta garn mycket populärt för att skapa tröjor och andra stickade plagg för både barn, ungdomar och vuxna. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren stickare kommer du att älska att arbeta med Raggen och skapa vackra och praktiska plagg som kommer att hålla länge. Ge dina stickprojekt den kvalitet de förtjänar med Raggen!

Bild på Soft Raggi

Soft Raggi

Från 89,00 kr

Upptäck Soft Raggi från Järbo - sockgarnet som kombinerar komfort, hållbarhet och en härlig känsla i varje maska. Med en unik sammansättning av bambu, premium Micro Akryl och elastan erbjuder detta garn en oöverträffad mjukhet och spänst. Den speciella kompositionen ger Soft Raggi en fantastiskt skön känsla och gör det till det perfekta valet för alla dina stick- och virkprojekt. Oavsett om det är sockor, vantar eller andra accessoarer, kommer detta garn att ge dina kreationer en extra touch av lyx och komfort. En annan fördel med Soft Raggi är att det är helt fritt från animaliska fibrer, vilket gör det till det idealiska valet för veganer och de som föredrar djurvänliga alternativ. Ge dig själv den ultimata stickupplevelsen med Soft Raggi från Järbo - ett garn som inte bara är vackert och hållbart, utan också omtänksamt mot djur och natur.

Bild på Viking Nordlys

Viking Nordlys

Från 99,00 kr

Ett fantastiskt garn med underbara meleringar. Mjukt och skönt. Passar lika bra till raggsockor som till sjalar.

Bild på AURORA

AURORA

Från 149,00 kr

Aurora är ett mjukt och slitstarkt strumpgarn med blandingen 75% Superwash Ull, 25% Nylon. Garnet passar extra bra för strumpor, mössor, vantar och skarfs. Ett perfekt garn för alla åldersgrupper. 1 nystan räcker till storlek nr 43/45.

Bild på Merino Raggi 100g

Merino Raggi 100g

Från 139,00 kr

I samma grovlek som Järbos omtyckta Mellanraggi har vi Merino Raggi – handfärgat och lyxigt sockgarn av värmande merinoull och slitstark polyamid. Precis som de flesta av Järbos garner är Merino Raggi OekoTex-certifierat, vilket betyder att du med gott samvete kan använda det i plagg för både stora och små.

Bild på Tencel Raggi

Tencel Raggi

Från 72,00 kr

75% Ull, 25% Tencel, 100gram per nystan.


Tillverkare