info@garnaffaren.se
59 kr frakt - Gratis över 600 kr     Hitta min order

Kategorier

Meny

Rea

per sida
8 produkter
Bild på Alpe

Alpe

Från 37,00 kr

Utforska skönheten och kvaliteten hos Alpe - det perfekta garnet för dina handstickade kreationer! Detta garn är tillverkat av obehandlad ull av högsta kvalitet och är idealiskt för att skapa koftor, tröjor, mössor och vantar som du kommer att älska att bära. Den rena, nya ullen ger en jämn och fin stickning, med långa fibrer som gör garnet mjukt och vackert att arbeta med. Varje stycke du skapar med Alpe från Järbo blir en unik och tidlös skatt. Och det bästa av allt? Alpe garnet blir bara vackrare med tiden när det mjuknar och utvecklar en naturlig patina. Ge dina stickade projekt en touch av klass och elegans med Alpe garnet från Järbo!

Bild på Tencel Blow

Tencel Blow

Från 59,00 kr

Bild på Ulrika Reflex

Ulrika Reflex

Från 59,00 kr

Nu släpps fantastiska Ulrika med reflextråd, vilken dröm. Ett underbart ullgarn tillsammans med en reflextråd. Sticka något stort läckert plagg, litet mindre, lättburet eller varför inte bara en detalj på ett större plagg.

Bild på Sunday Chinos Grön 9822

Sunday Chinos Grön 9822

75,00 kr 55,00 kr

Bild på Tencel Raggi

Tencel Raggi

Från 72,00 kr

75% Ull, 25% Tencel, 100gram per nystan.

Bild på Select no.3

Select no.3

Från 149,00 kr

Glansigt, mjukt och med en lyxig kombination av fibrer från olika delar av världen – Select no 3 är ett helt unikt garn! De mäktiga jakarna lever i bergen i östra Asien och har en ull som är anpassad för extremt klimat. Jakens ull är ofantligt mjuk, värmande och med egenskaper som andas och står emot väta. Det exklusiva silket bidrar med lyxig glans, i basen av fjäderlätt baby alpacka-ull. Detta vackra garn passar lika fint i en spetssjal som i funktionsplagg.

Bild på Hemligt stickpaket

Hemligt stickpaket

250,00 kr 150,00 kr

Vi plockar ihop ett paket med olika stickor till dig. Paketet har ett värde på ca. 250 kr och uppåt.

Bild på Merino Raggi 100g

Merino Raggi 100g

Från 139,00 kr

I samma grovlek som Järbos omtyckta Mellanraggi har vi Merino Raggi – handfärgat och lyxigt sockgarn av värmande merinoull och slitstark polyamid. Precis som de flesta av Järbos garner är Merino Raggi OekoTex-certifierat, vilket betyder att du med gott samvete kan använda det i plagg för både stora och små.

Tillverkare