info@garnaffaren.se
59 kr frakt - Gratis över 600 kr     Hitta min order

Kategorier

Meny

Silke

per sida
7 produkter
Bild på Tynn Silk Mohair

Tynn Silk Mohair

Från 105,00 kr

Tynn Silk Mohair är ett mjukt, tunt och lyxigt mohairgarn från Sandnes Garn. Garnet har hög kvalité med en blandning av Mohair, Silke och Ull. Mohairen bidrar till garnets fluffighet, Silket ger garnet en fin lyster och glans medan Ullen bidrar till en värmande effekt. Tynn Silk Mohair finns i en bred färgskala med både milda- och klara färger. Tynn Silk Mohair ger tunna skira plagg när det stickas med enkel tråd, kan med fördel stickas med flera trådar tillsammans, vilket bygger mer för det färdiga plagget, det är också fint att använda tillsammans med annat garn för lite stabilare och formfasta plagg. Garnet är väldigt drygt med 212m/25g. Garnåtgång till en trekantssjal är ca 2-4 nystan och till en tröja/kofta i storlek medium 4-6 nystan.

Bild på Drops Kid-Silk

Drops Kid-Silk

Från 67,00 kr

DROPS Kid-Silk - Lyxig Blandning av Superkid-Mohair och Silke Ge dina handarbeten en touch av elegans och lyx med DROPS Kid-Silk - en förfinad blandning av superkid-mohair och silke som ger en otroligt mjuk och luftig känsla. Egenskaper: Material: Tillverkad av 75% superkid-mohair och 25% silke, erbjuder DROPS Kid-Silk en oöverträffad känsla av lyx och mjukhet för dina projekt. Mångsidighet: Med en garngrupp A (2 ply / lace) är DROPS Kid-Silk perfekt för att skapa fina och luftiga plagg och accessoarer som sjalar, halsdukar och eleganta toppar. Hållbarhet: Tillverkad i EU med ursprunglig mohair från Sydafrika och silke från Kina, erbjuder DROPS Kid-Silk hög kvalitet och en ansvarsfull tillverkningsprocess. Tvättinstruktioner: För att behålla garnets skönhet rekommenderas handtvätt vid max 30°C och plantorkning. Specifikationer: Vikt/längd: 25 g = ca. 210 meter Rekommenderade stickor: 3,5 mm Stickfasthet: 10 x 10 cm = 23 m x 30 v Oavsett om du skapar delikata sjalar eller lättviktiga toppar, kommer DROPS Kid-Silk att lägga till en subtil glans och mjukhet till dina projekt. Beställ DROPS Kid-Silk idag och låt din kreativitet flöda med denna fantastiska blandning av superkid-mohair och silke!

Bild på Drops Brushed Alpaca Silk

Drops Brushed Alpaca Silk

Från 40,00 kr

ChatGPT DROPS Brushed Alpaca Silk - För Enastående Lyx och Mjukhet! Ge dina stick- och virkprojekt en touch av lyx med DROPS Brushed Alpaca Silk. Detta exklusiva garn kombinerar 77% borstad alpacka med 23% mulberry-silke för att skapa en underbar blandning av mjukhet och glans. Egenskaper: Materialblandning: DROPS Brushed Alpaca Silk erbjuder en oslagbar kombination av borstad alpacka och silke, vilket ger dina projekt en oöverträffad känsla av lyx och elegans. Mångsidighet: Garnet tillhör garngrupp C (10 ply / aran / worsted), vilket gör det perfekt för en mängd olika projekt såsom tröjor, sjalar, mössor och accessoarer. Hållbarhet: Tillverkat i Peru med råmaterial från Peru och Kina, erbjuder DROPS Brushed Alpaca Silk inte bara hög kvalitet utan också en ansvarsfull tillverkningsprocess. Tvättinstruktioner: För att bevara garnets skönhet rekommenderas handtvätt vid max 30°C och plantorkning. Specifikationer: Vikt/längd: 25 g = ca. 140 meter Rekommenderade stickor: 5 mm Stickfasthet: 10 x 10 cm = 17 m x 22 v Oavsett om du skapar en lyxig sjal, en elegant tröja eller något annat, kommer DROPS Brushed Alpaca Silk att ge dina projekt en extraordinär touch av lyx och mjukhet. Beställ DROPS Brushed Alpaca Silk idag och skapa fantastiska handarbeten som imponerar med sin enastående kvalitet och elegans!

Bild på Alpakka Silke

Alpakka Silke

Från 95,00 kr

Upptäck en känsla av lyx och mjukhet med vår Baby Alpakka garn! Trots sitt namn är det inte fiber från små alpakkabebisar, utan snarare en beteckning för de finaste och mjukaste alpakkafibrerna med en micronhalt mellan 20-23. Denna kvalitet av alpakka, tillsammans med silkens släta yta, skapar ett handstickningsgarn som är exceptionellt mjukt och skonsamt mot huden. Både alpakan och silken har fantastiska värmereglerande egenskaper, vilket innebär att du kommer att känna dig varm och mysig när det är kallt och sval när det är varmt. Dessutom har silken en unik förmåga att absorbera fukt, vilket håller dig torr och bekväm hela dagen. Och det bästa av allt? Alpakkafibrer innehåller inte lanolin, vilket gör det till ett utmärkt val för dem med känslig hud eller allergier. Ge dig själv en upplevelse av ren komfort och lyx med vårt Baby Alpakka garn - perfekt för att skapa underbara och eleganta plagg som du kommer att älska att bära!

Bild på Fin Mohair Silke

Fin Mohair Silke

Från 99,00 kr

Bild på Kid/ Silk

Kid/ Silk

Från 119,00 kr

Kid-Silk er et tunt borstat lyxigt garn som består av 77% Kid Moahir och 23 % silke. Garnet är otroligt mjukt och passar sig ypperligt bra till tjusiga och lyxiga plagg både till barn, ungdom och vuxen. Garnet är ypperligt till både enkel, dubbel och trippel tråd eller i kombination med annat garn. Garnet kommer i 25 gr. pr. nystan.

Bild på Select no.3

Select no.3

Från 119,00 kr

Glansigt, mjukt och med en lyxig kombination av fibrer från olika delar av världen – Select no 3 är ett helt unikt garn! De mäktiga jakarna lever i bergen i östra Asien och har en ull som är anpassad för extremt klimat. Jakens ull är ofantligt mjuk, värmande och med egenskaper som andas och står emot väta. Det exklusiva silket bidrar med lyxig glans, i basen av fjäderlätt baby alpacka-ull. Detta vackra garn passar lika fint i en spetssjal som i funktionsplagg.

Tillverkare