info@garnaffaren.se
59 kr frakt - Gratis över 600 kr     Hitta min order

Kategorier

Meny

Viking Garn

per sida
136 produkter
Bild på Bambino

Bambino

Från 49,00 kr

Bambino är ett otroligt mjukt och lyxigt garn som består av 50% Bomull och 50% äkta bamboo. Garnet passar väldigt bra till både baby, barn och vuxen plagg. Garnet är både spunnet och tvinnat på ett mycket speciellt sätt, som ger plaggen både stabilitet och god volym till det stickade plagget. Ett gott garn till alla årstider. Bambu fiber ger både styrka och volym i garnet

Bild på Viking Wool

Viking Wool

Från 59,00 kr

Detta är ett underbart mjukt och slittåligt garn. Perfekt för att sticka Islandströjor med.

Bild på FRØYA, FRÖJA

FRØYA, FRÖJA

Från 49,00 kr

Frøya består av 80% Superwash ull och 20% Nylon. Garnet är ett fantastiskt mjukt strumpgarn med hög kvalitet på ullen. Passar sig mycket bra tilt både barn och vuxen plagg. Även till Baby plagg på grund av mjukheten.

Bild på BAMBOO

BAMBOO

Från 49,00 kr

Bamboo är ett mycket mjukt garn med blandningen 50% Bomull och 50% äkta bambu. Garnet passar ypperligt till både barn och vuxna. Passar också bra för interiör arbeten. Eftersom bambu växer snabbt, anses det som som miljövänligt att använda - Bambus är 100% nedbrutet- och förnybart. Bambus är också temperaturreglerande - svalt i värmen och varmt i kyla. Garnet är tvinnat och spunnet på en speciellt sätt vilket ger de färdiga plaggen god stabilitet och fin volym. Bambus fibrerna ger både styrka och volym i garnet.

Bild på Alpaca Storm

Alpaca Storm

Från 75,00 kr

Ett otroligt mjukt och härligt blandgarn från Viking Garn.

Bild på Mohrino

Mohrino

Från 95,00 kr

Viking Mohrino består av 50% get mohair, 41 % merino ull och 9 % polyamid. Garnet är borstat, vilket gör det extra fylligt och mjukt. Garnet passar bra för stickat till både till barn, ungdom och vuxna

Bild på Alpaca Liten Storm

Alpaca Liten Storm

Från 69,00 kr

Alpaca Liten Storm är ett mjukt alpakkagarn som består av 40% Alpakka Superfine, 40 % Merinoull och 20% nylonfiber. Detta är lillebror till Alpaca Storm och har 25 masker på 10 cm på pinne 3. Passer perfekt för baby och barnplagg, då det blir lätta plagg av garnet. Producerat i Peru.

Bild på Raggen 150g

Raggen 150g

Från 130,00 kr

Raggen består av 70% Superwash ull från Syd Amerika – 30% Nylon. Garnet är mycket mjukt och gott att sticka med, och passar sig spesiellt bra till sockor. Men också till stickade plagg som tröjor för både barn, ungdom och dame/herre.

Bild på Viking Baby Merino

Viking Baby Merino

Från 65,00 kr

Trend Baby Merino är ett kabeltvinnat Merinoull. Garnet är superwash behandlat och tål därför maskintvätt. Merinoullen är känd för att vara isolerande och håller värmen, samtidigt som den transporterar bort fukten från kroppen.Detta är tack vare fibrernas fina struktur. Garnet består av 100% extra fin Merinoull. Denna kvaliten är muleserings fri.

Bild på Alpaca Bris

Alpaca Bris

Från 99,00 kr

BRIS - Ett fantastiskt mjukt och fluffigt garn från Viking 60% Baby Alpaca – 11% Merino ull - 29% Nylon Alpaca Bris passar sig väldigt bra till både dam- och herrplagg, samt till barn. Bris ger ett otroligt mjukt och lätt plagg.

Bild på Reflex

Reflex

Från 65,00 kr

Tunt fint reflexgarn i 51% Ull, 34% Polyester, 15% reflex tråd. Perfekt nu när mörkret närmar sig.

Bild på Viking Nordlys

Viking Nordlys

Från 89,00 kr

Ett fantastiskt garn med underbara meleringar. Mjukt och skönt. Passar lika bra till raggsockor som till sjalar.

Tillverkare