info@garnaffaren.se
59 kr frakt - Gratis över 600 kr     Hitta min order

Kategorier

Meny

Vinter

per sida
16 produkter
Bild på Tomte vid svamphus - stor bordsduk

Tomte vid svamphus - stor bordsduk

1 489,00 kr

Broderikit – Tomte vid svamphus: Stor bordsduk Skapa en fantastisk och detaljerad bordsduk med vårt omfattande broderikit! Perfekt för entusiaster och erfarna brodöser, detta kit ger dig möjligheten att skapa en imponerande duk med motiv av en tomte vid ett svamphus. Innehåll i kitet: Mönster: Ett detaljerat och lättföljt mönster för att skapa en stor bordsduk med motiv av en tomte vid ett svamphus. Aida-tyg: Beige aida med 5,4 rutor/cm, vilket ger exakta och tydliga stygn för ett professionellt resultat. DMC-garn: Högkvalitativt garn i rätt färger och mängd, för att säkerställa att ditt broderi får rätt färg och struktur. Broderinål: En speciellt anpassad nål för broderi på Aida-tyg, vilket gör det enkelt att arbeta med fina detaljer. Färdigt mått: Storlek: Cirka 145x245 cm när bordsduken är färdigbroderad, vilket gör den perfekt för att täcka och dekorera ett stort bord. Produktfördelar: Komplett kit: Allt du behöver för att skapa den imponerande bordsduken ingår – ingen extra shopping krävs. Lätt att följa: Tydliga instruktioner och mönster gör det enkelt att komma igång, även för avancerade projekt. Hög kvalitet: Användning av DMC-garn och högkvalitativt Aida-tyg garanterar ett vackert och hållbart resultat. Imponerande design: Skapa en bordsduk som blir en iögonfallande och stämningsfull del av din inredning, perfekt för festliga tillfällen. Ge dig själv eller någon annan den kreativa glädjen att skapa något unikt och spektakulärt med vårt broderikit. Det är en fantastisk gåva eller ett utmärkt sätt att skapa en personlig och imponerande dekoration till ditt hem. Beställ ditt kit idag och börja skapa din egen stora bordsduk med motiv av en tomte vid ett svamphus!

Bild på Vinterlandskap - tavla

Vinterlandskap - tavla

229,00 kr

Broderikit – Vinterlandskap: Tavla Skapa en stämningsfull tavla med vårt kompletta broderikit! Perfekt för både nybörjare och erfarna brodöser, detta kit innehåller allt du behöver för att skapa en vacker tavla med motiv av ett vinterlandskap. Innehåll i kitet: Mönster: Ett detaljerat och lättföljt mönster för att skapa en vacker tavla med vinterlandskap. Aida-tyg: 5,4 rutor/cm som ger exakta och tydliga stygn för ett professionellt resultat. DMC-garn: Högkvalitativt garn i rätt färger och mängd, för att säkerställa att ditt broderi får rätt färg och struktur. Broderinål: En nål speciellt anpassad för broderi på Aida-tyg, vilket gör det enkelt att arbeta med fina detaljer. Färdigt mått: Storlek: Cirka 25x42 cm när broderiet är färdigt, vilket gör det till en perfekt storlek för att hänga upp som en vacker dekoration. Notera: Ram ingår ej i kitet. Produktfördelar: Komplett kit: Allt du behöver ingår – ingen extra shopping krävs. Lätt att följa: Detaljerade instruktioner och mönster gör det enkelt att komma igång, även för nybörjare. Hög kvalitet: Användning av DMC-garn och högkvalitativt Aida-tyg garanterar ett vackert och hållbart resultat. Stämningsfullt motiv: Skapa en tavla med ett vackert vinterlandskap som kommer att lysa upp din vägg under vintermånaderna. Ge dig själv eller en vän den kreativa glädjen att skapa något unikt och vackert med vårt broderikit. Perfekt som en genomtänkt gåva eller för att skapa en personlig dekoration till ditt hem. Beställ ditt kit idag och börja skapa din egen stämningsfulla tavla med vinterlandskap!

Bild på Söta domherrar med hjärtan - duk

Söta domherrar med hjärtan - duk

289,00 kr

Broderikit – Söta domherrar med hjärtan: Duk Skapa en charmig och detaljerad duk med vårt kompletta broderikit! Perfekt för både nybörjare och erfarna brodöser, detta kit innehåller allt du behöver för att skapa en vacker duk med motiv av söta domherrar och hjärtan. Innehåll i kitet: Mönster: Ett detaljerat och lättföljt mönster för att skapa en vacker duk med domherrar och hjärtan. Aida-tyg: 4,4 rutor/cm som ger exakta och tydliga stygn för ett detaljerat och professionellt resultat. DMC-garn: Högkvalitativt garn i rätt färger och mängd, för att säkerställa att ditt broderi får rätt färg och struktur. Broderinål: En nål speciellt anpassad för broderi på Aida-tyg, vilket gör det enkelt att arbeta med fina detaljer. Färdigt mått: Storlek: Cirka 39x39 cm när broderiet är färdigt, vilket gör det till en perfekt duk för att pryda ditt bord eller väggen. Produktfördelar: Komplett kit: Allt du behöver ingår – ingen extra shopping krävs. Lätt att följa: Detaljerade instruktioner och mönster gör det enkelt att komma igång, även för nybörjare. Hög kvalitet: Användning av DMC-garn och högkvalitativt Aida-tyg garanterar ett vackert och hållbart resultat. Charmigt motiv: Skapa en duk med ett vackert och säsonganpassat motiv som kommer att förgylla ditt hem. Ge dig själv eller en vän den kreativa glädjen att skapa något unikt och vackert med vårt broderikit. Perfekt som en genomtänkt gåva eller för att skapa en personlig dekoration till ditt hem. Beställ ditt kit idag och börja skapa din egen charmiga duk med söta domherrar och hjärtan!

Bild på Domherrar - 3 pack flexitavlor

Domherrar - 3 pack flexitavlor

229,00 kr

Skapa ett vackert broderi med vårt kompletta broderikit! Perfekt för både nybörjare och erfarna brodöser, detta kit innehåller allt du behöver för att skapa ett imponerande konstverk. Innehåll i kitet: Mönster: Ett detaljerat mönster som är enkelt att följa. Aida-tyg: 5,4 rutor/cm för exakta och tydliga stygn. DMC-garn: Garn i rätt färger och mängd för att säkerställa att ditt broderi får rätt färg och textur. Broderinål: En högkvalitativ nål som är anpassad för broderi på Aida-tyg. Flexiramar: Praktiska flexiramar som gör det lätt att spänna tyget och hålla det på plats medan du broderar. Färdigt mått: Storlek: Cirka 6x9 cm när broderiet är färdigt. Produktfördelar: Komplett kit: Allt du behöver ingår – ingen extra shopping krävs. Lätt att följa: Detaljerade instruktioner och mönster gör det enkelt att komma igång, även för nybörjare. Hög kvalitet: Användning av DMC-garn och högkvalitativ Aida-tyg garanterar ett vackert och hållbart resultat. Flexibelt arbete: Flexiramarna gör det enkelt att arbeta med ditt broderi var som helst. Ge dig själv eller en vän den kreativa glädjen att skapa något unikt och vackert med vårt broderikit. Perfekt som gåva eller för egen avkoppling. Beställ ditt kit idag och börja skapa!