info@garnaffaren.se
59 kr frakt - Gratis över 600 kr     Hitta min order

Kategorier

Meny

per sida
12 produkter
Bild på Erg virknål med mjukt handgrepp

Erg virknål med mjukt handgrepp

44,00 kr

Virknålar med svart greppvänligt mjukt handtag ifrån Knit Pro som finns i storlekarna 0,5mm-6mm.

Bild på Virknål röd 15cm

Virknål röd 15cm

29,00 kr

En kärleksförklaring. Känd som kärlekens och passionens färg är röd en av våra absoluta favoritfärger. Kärlek är också vad som uppstår när du för första gången håller i någon av våra Röda stick- och virknålar. Tillverkade av aluminium har dessa eleganta stickor en skön yta, superb finish och sylvass spets. Kärleken till handarbetet har sällan varit större!

Bild på Virknål Waves

Virknål Waves

44,00 kr

Absolut! Waves-virknålen har verkligen gjort ett starkt intryck på virkentusiaster över hela Sverige. Dess användarvänliga design, kombinerad med den elegant utformade aluminiumkonstruktionen och det bekväma softgrip-greppet, gör den till ett utmärkt val för alla som älskar att virka. Och det breda urvalet av färger gör det ännu roligare att välja en som passar ens personliga stil. Det är fantastiskt att se hur innovationer inom verktyg för handarbete kan göra en sådan skillnad för människors kreativitet och glädje!

Bild på Addi , Virknålar, Swings 16cm

Addi , Virknålar, Swings 16cm

164,00 kr

Ergonomiska och färgglada virknålar av högsta kvalitet, nu bättre än någonsin! Handtaget har gjorts om och stärkts på insidan, vilket gör att addiSwings nu även passar dem som virkar hårdare. Väl uttänkt och perfekt för dig. Tillverkade i Tyskland.

Bild på Virknålar Stål med svart mjukt handgrepp 0,5-1,75mm

Virknålar Stål med svart mjukt handgrepp 0,5-1,75mm

29,00 kr

Waves har under senare år framträtt som en av de mest populära virknålarna på marknaden. Med tanke på den imponerande finishen av aluminium, det sköna softgrip-greppet.

Bild på Virknålar Symfonie

Virknålar Symfonie

62,00 kr

Symfonie stickor har under en längre tid skänkt glädje och inspiration till stickare världen över. Den fantastiska färgsättningen tillsammans med den underbara ytan resulterar i en stickupplevelse utöver det vanliga

Bild på DROPS Pro Circus Virknål Set

DROPS Pro Circus Virknål Set

321,00 kr

Detta färgglada och roliga set innehåller 9 virknålar (13 cm) gjorda av aluminium med ett handtag i plast i strl: 2, 2.5, 3.0, 3.5, 4.0, 4.5, 5.0, 5.5 och 6.0 mm, förpackade i ett rosa etui av konstläder och genomskinlig vinyl.

Bild på Set med 5st virknålar röd

Set med 5st virknålar röd

299,00 kr

Utforska världen av virkning med stil med vårt Röd Virknålar Set. Detta set innehåller ergonomiska virknålar som är både bekväma och funktionella, presenterade i ett praktiskt och vackert rött fodral. Ergonomisk design: Varje virknål är designad för att ge maximal komfort under långa virkningspass. Praktisk och snygg förvaring: Fodralet håller dina virknålar organiserade och skyddade samtidigt som det ger en elegant touch till din virkningstillbehörsamling. Mångsidiga storlekar: Setet innehåller virknålar i storlekarna 3.50 mm, 4.00 mm, 4.50 mm, 5.00 mm och 6.00 mm, vilket gör det perfekt för en mängd olika virkningsprojekt. Ge dig själv den bästa utrustningen för dina virkningsprojekt med vårt Röd Virknålar Set. Med dess ergonomiska design och mångsidiga storlekar kommer detta set att hjälpa dig att skapa vackra virkade plagg och accessoarer med lätthet och stil.

Bild på Addi,  Virknålar, Swing Mini 16cm

Addi, Virknålar, Swing Mini 16cm

197,00 kr

Virknålarna säljs styckvis. Ergonomiska virknålar av högsta kvalitet som passar perfekt för tunnare garner. Sköna att hålla i och lätta att arbeta med. Tillverkade i Tyskland.

Bild på Waves virknålar - Blågrönt set

Waves virknålar - Blågrönt set

534,00 kr 529,00 kr

Utforska en ny dimension av virkning med vårt Waves virknålar - Blågrönt set. Dessa virknålar har snabbt blivit en favorit bland handarbetare tack vare sin imponerande design i aluminium, bekväma softgrip-grepp och en härlig färgskala som tilltalar ögat. Egenskaper: Premiumkvalitet: Tillverkade av högkvalitativt aluminium för att erbjuda en jämn och lätt virkningsupplevelse. Softgrip-grepp: Varje virknål är utrustad med ett ergonomiskt softgrip-grepp som ger komfort och minskar trötthet i händerna under långa virkningssessioner. Storlekssortiment: Setet innehåller virknålar i ett brett utbud av storlekar för att passa olika projekt och garnvikt. Storlekarna inkluderar: 2.00, 2.50, 3.00, 3.50, 4.00, 4.50, 5.00, 5.50 & 6.00 mm. Attraktiv färgskala: Den blågröna färgen ger en elegant touch till ditt handarbete och gör det enkelt att välja rätt storlek när du arbetar med flera virknålar samtidigt. Mångsidig användning: Oavsett om du skapar kläder, accessoarer eller inredningsdetaljer kommer Waves virknålar att göra din virkning till en njutningsfull och kreativ upplevelse. Med Waves virknålar - Blågrönt set kan du utforska din kreativitet med stil och precision. Låt dig inspireras av den eleganta designen och komforten hos dessa högkvalitativa virknålar och skapa vackra handarbeten som kommer att imponera.

Bild på Set med virknål "waves"

Set med virknål "waves"

Ett set med färgglada och greppvänliga handtag tillverkade i gummi material. Storlekarna 2mm,2,5mm,3mm,3,5mm,4mm, 4,5mm, 5mm, 5,5mm och 6mm. Virknålarna förvaras i ett grönt skinn fodral.

Bild på Waves virknålar - Vinrött set

Waves virknålar - Vinrött set

534,00 kr 529,00 kr

Premiumkvalitet: Tillverkade av högkvalitativt aluminium för att erbjuda en jämn och lätt virkningsupplevelse. Softgrip-grepp: Varje virknål är utrustad med ett ergonomiskt softgrip-grepp som ger komfort och minskar trötthet i händerna under långa virkningssessioner. Storlekssortiment: Setet innehåller virknålar i ett brett utbud av storlekar för att passa olika projekt och garnvikt. Storlekarna inkluderar: 2.00, 2.50, 3.00, 3.50, 4.00, 4.50, 5.00, 5.50 & 6.00 mm. Attraktiv färgskala: Den vinröda färgen ger en elegant touch till ditt handarbete och gör det enkelt att välja rätt storlek när du arbetar med flera virknålar samtidigt. Mångsidig användning: Oavsett om du skapar kläder, accessoarer eller inredningsdetaljer kommer Waves virknålar att göra din virkning till en njutningsfull och kreativ upplevelse. Med Waves virknålar - Vinrött set kan du utforska din kreativitet med stil och precision. Låt dig inspireras av den eleganta designen och komforten hos dessa högkvalitativa virknålar och skapa vackra handarbeten som kommer att imponera.